je to hodne zajimavej log a myslim ze je v zajmu nas vsech aby sme tady ssmanovi zbytecne nespamovali s nesmyslnejma poznamkama a nequotovali videa a fotky coz je naprosto zbytecny nemyslite? kdyz sem da video z mrtvoly tak je jasny ze nekomentujem video jak kope Antonin Panenka penaltu na mistrovstvy evropy 1976 ...
V pátek, jsem přijel po páté z práce a v osm jsem šel dělat na zábavu, z ní jsem se vrátil v sobotu, v pět hodin ráno. V šest jsme z mojí drahou polovičkou a hafanem, vyrazili do Zlína na výstavu. Vrátili jsme se ve tři hodiny. Na hodinu a půl, jsem zavřel oči. Ted se najím a začnu se chystat, tentokrát na diskotéku, samozřejmě pracovně.
Neděle tedy bude ve znamení vyrovnání spánkového a kalorického deficitu.
Za půl hodiny vyrážím na trénink. Po víkendu, kdy jsem moc nespal a strava taky nebyla úplně ideální, bude na programu nejspíše trénink ramen, původně jsem chtěl cvičit kvadricepsy. Uvidíme, co na to ještě řekne sparing. Jinak foťák beru sebou.
Tak nakonec jsme se sparinem cvičili hrudník, prsa byly napumpované solidně, ale pocit z tréninku a z používaných váh nebyl dobrý, ale čekal jsem to. V gymu bylo hodně lidí, tak jsem nic netočil. Bench byl slabý, celkově jsem byl ztuhlý a začlo to jít až u druhého cviku.
Bench press na rovné lavici
50x20kg
30x50kg
15x110kg
10x140kg
6x160kg
6x190kg (s vydatnou dopomocí)
Tlaky s jednoručkami hlavou nahoru
12x45kg
12x45kg
12x45kg
10x45kg
ja by som isiel na tvojom mieste bench takto
50x20kg
30x50kg
6x110kg
6x140kg
6x160kg
6x190kg
a ptoom by islo este viac a 190 by si dal aj bez pomoci si myslim
Dnešní trénink se odehrál ve fitcentru ve Vsetíně. Na programu byla ramena, trapézy a lýtka. Nakonec zůstalo jen u ramen, trénink byl vyčerpávající a ramena perfektně napumpovaná. Jelikoz nebyl po ruce sparing, hlavním cvikem byly tlaky na stroji.
Tlaky v sedě na stroji
20x50kg
15x70kg
12x90kg
12x100kg
12x100kg
11x100kg
Zapažování na stroji
30x25kg
20x50kg
15x90kg
12x100kg
12x100kg
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru