Zaslal: ne květen 25, 2008 7:55 am Předmět: radost
Já mám radost, že mě vyšlo všechno jak jsem si představoval. Vyhrát Moravu a republiku a být ve finále na Evropě. Všechno mě přesně vyšlo, ta celoroční dřína tréninky celé rok systémem 4+1, který jsem pečlivě dodržoval i v dietě a nazávěr ještě dvoufázově, mě přinesli vytoužený ovoce. Pokud člověk něco moc chce a jde si tvrdě a nekompromisně za svým cílem, pak neexistuje překážka a jeho sen se stane skutečností. Teď už jen odpočívám a jím (spíš žeru) na co mám chuť a na trénink nemyslím. Začnu se hýbat až v červnu a pořádný trénink začnu až od července a začnu pracovat na svých slabynách a nedostatcích.
_________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
Zaslal: út květen 27, 2008 10:46 pm Předmět: Re: radost
Právě jsme se vrátili z koncertu Pavol Habera a Team Best of tour 20 let Teamu . Úžasný zážitek. Okolo 10 tisíc lidí v T-mobile aréně a snad všichni zpívali. A když všichni vytáhli mobily, bylo to jako v mléčné dráze
Ten chlapík umí lidi rozparádit. Aby ne, když mají takové písničky.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Mam radost, že má brácha radost!!! Dnes odmaturoval s průměrem 1,0 !!! Navíc jako jedinej z celé střední samé jedničky! Doufám, že mu vyjde stejně vyskoká! Jde si za svým cílem a to se mi líbí! Jsem štastnej, že mam takovýho bráchu!
Mam radost, že má brácha radost!!! Dnes odmaturoval s průměrem 1,0 !!! Navíc jako jedinej z celé střední samé jedničky! Doufám, že mu vyjde stejně vyskoká! Jde si za svým cílem a to se mi líbí! Jsem štastnej, že mam takovýho bráchu!
takze jak se rika za 4 (nebo za pet, jestli nahodou nemel vic predmetu maturitnich)
_________________ Milovat neznamená hledět jeden do druhého, ale pohlížet společně jedním směrem.
[img:6f5d552413]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1232651488_1.jpg[/img:6f5d552413]
Po mesiaci jazdenia bez platnej TK a "emisii" som si to minuly tyzden konecne vsimol a dnes som to vybavil. Jupi. A mal to bonus, pri hladani lekarnicky som nasiel baterku (svietidlo), o ktorej som ani nevedel ze ju mam :-)
Magnum Ecuador dark za 24,- Kc z toho mam vazne radost
_________________ Samurai objímá smrt.Když nastane nebezpečí,vítá fakt,že smrt může přijít,a proto bojuje jako by jí hledal..tedy absolutně beze strachu.Výsledkem bývá,že ji v boji najde jeho protivník
vezla jsem domů ještě teplou pizzu a velice hloupě jsem pustila psy...no a jak jsem šla po schodech tak na mě hafáčček skočil (mimochodem je stejně velkej jako já když se postaví na zadní) a já hodila takovou držku :o)))!!! sice mám dodřenou nohu , ale pizzu jsem zachránila!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru