Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 117, 118, 119 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
RaP1D

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2008 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Priklad co ma napadol okamzite - pripad Michala Macuru...To je uz celkom konkretne, ale okrem toho - urazy, nehody, rozne udalosti ca sa mozu stat atd... - proste nedokazes ovplyvnit vsetko,bezohladu nato ako velmy chces.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Domi
(ban)

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2008 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RaP1D napsal:
Priklad co ma napadol okamzite - pripad Michala Macuru...To je uz celkom konkretne, ale okrem toho - urazy, nehody, rozne udalosti ca sa mozu stat atd... - proste nedokazes ovplyvnit vsetko,bezohladu nato ako velmy chces.

presne tak... kdyz uz bychom sli do extremu aby to bylo videt hoodne moc co ma Rapid na mysli tak si predstav - autonehoda, prijdes o nohy a i kdybyses mooooooooooc mega ultra snazil a delal cokoliv tak ti ty nohy uz nenarostou
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2008 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dokud žiješ, pořád můžeš jít dopředu. Dáváte hezké přiklady, ale zapomínáte na to, že cíle se v průběhu života mění. Je to zbytečný rozhovor, vy jste přesvědčeni, že to nejde...pak opravdu nic nedokážete. Síla člověka je v překonávání překážek a stavění si nových cilů.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
RaP1D

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2008 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mas pravdu, ciele sa menia. Da sa povedat ze sa prisposobuju prostriedkom ktore mas k dispozicii. Ak som zdravy a mam na nieco prostriedky tak si dam primerany ciel (vtomto pripade celkom vysoky) a idem si zatym ako sa len da. Akonahle vsak o tie prostriedky pridem , tento moj ciel sa moze stat nedosiahnutelnym, a neostava mi nic ine len zvolit si iny ciel. Zatym si opet mozem ist naplno ako sa len da, ale fakt ze moj sen ,moj predosly ciel, je premna nedosiahnutelny uz nezmenim.
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2008 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Dokud žiješ, pořád můžeš jít dopředu. Dáváte hezké přiklady, ale zapomínáte na to, že cíle se v průběhu života mění. Je to zbytečný rozhovor, vy jste přesvědčeni, že to nejde...pak opravdu nic nedokážete. Síla člověka je v překonávání překážek a stavění si nových cilů.

Velmi pekne se to cte. Az budes starsi, pochopis jak jsi byl naivni
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2008 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
Je mi tě líto, že jsi tak starý a nemáš už sílu mít nové cíle.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2008 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
MalajskyTygr napsal:
Je mi tě líto, že jsi tak starý a nemáš už sílu mít nové cíle.

Nove cile samozrejme mam, ale beru je uz s rezervou, abych potom nebyl zklamany. Nekolik z tech starych se totis pres veskerou snahu proste nepodarilo splnit. Ale chapu te, taky jsem mel ve 20ti stejny pocit vsemocnosti.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2008 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
Nove cile samozrejme mam, ale beru je uz s rezervou, abych potom nebyl zklamany. Nekolik z tech starych se totis pres veskerou snahu proste nepodarilo splnit. Ale chapu te, taky jsem mel ve 20ti stejny pocit vsemocnosti.
Takže předposranost?

tygře, už mi táhne na 30. Ale nechme toho. Každý ať má co chce a dělá co chce. Jen ať nikdo nikoho nepodceňuje a nezrazuje!

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
ursus.

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2008 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:
keba napsal:
secret78 napsal:
ChickenEater napsal:
secret78 napsal:
ursus. napsal:
secret78 napsal:
podrep na lavicku 5x240kg vybusne

nechcem byt zly, ale hento je taky trojkilometrovy hi-box
a ak to mal byt boxsquat, tak je to cele blbe imho

bud si aky chces drep na lavicku nic viac nic menej..video tam je

to vypada dost nebezpecne, takhle na okraj lavicky, kdyby dosly sily a skutecne jsi dosednul, tak se zabijes a ani sparing te nezachrani : ))

No sak sam mi povedal ze keby padam on uteka:D ale tak toto je z rezervou celkovo robene..nejdeme na doraz takze toho ze by mi dosli sily sa nebojim a aj kebyze si sadnem tak lavicka sa neprevrati..mam odskusane:)

Určitě bych sedal víc dozadu a dosedal pořádně ne jen ťukat tohle připomíná box squat jen vzdáleně.Sílu máš jak bejk tak pořeš techniku a bude to 100%

Ono to ani box squat ako taky ani nema byt. Ide len o to abz som vedel to akej hlbky mam ist a na to tam je ta lavicka..nie aby som dosadal..a preco to tak robim? lebo vo svojom sporte vyuzivam podobny pohyb v podsate...

njo, to chapem, ale tak bud chlap a daj si tam aspon paralel
Jirka_
Božena

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2008 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem dal posledni zkousku. A radost mam z toho, ze ani nevim jak se mi to povedlo... Tzv. haluz na zaver
Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2008 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
MalajskyTygr napsal:
Takže předposranost?

tygře, už mi táhne na 30. Ale nechme toho. Každý ať má co chce a dělá co chce. Jen ať nikdo nikoho nepodceňuje a nezrazuje!

Predpostanost Ne. Jenom uvedomeni si ze na kokotinach svet nestoji. Mas hlasky jak z nejakeho holywoodskeho filmu plneho klise a otrepanych frazi.
Jenom kroutim hlavou, kdyz vidim vzlikat porazeny tym finale ligy mistru jakoby se jim zhroutil cely svet. Smesne.
YUD

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2008 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
daymoon napsal:
MalajskyTygr napsal:
Takže předposranost?

Predpostanost Ne. Jenom uvedomeni si ze na kokotinach svet nestoji. Mas hlasky jak z nejakeho holywoodskeho filmu plneho klise a otrepanych frazi.
Jenom kroutim hlavou, kdyz vidim vzlikat porazeny tym finale ligy mistru jakoby se jim zhroutil cely svet. Smesne.

Co je směšné? Co je nejdůležitější na světě? Co je tragédie? Víš, to je relativní, každej to má jinde. Když obětuješ něčemu hodně dlouhou dobu nebo snad "celej život", tak pak zklamání hodně bolí. Když člověk životem jen tak proplouvá, tak nad většinou věcí mávne rukou, ale někdo si prostě staví cíle a za těmi jde.
Mě zase tyhle poznámky připomínají hospodský řeči lidí, co nikdy nic nedokázali. Bez urážky.
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2008 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

YUD napsal:

Co je směšné? Co je nejdůležitější na světě? Co je tragédie? Víš, to je relativní, každej to má jinde. Když obětuješ něčemu hodně dlouhou dobu nebo snad "celej život", tak pak zklamání hodně bolí. Když člověk životem jen tak proplouvá, tak nad většinou věcí mávne rukou, ale někdo si prostě staví cíle a za těmi jde.
Mě zase tyhle poznámky připomínají hospodský řeči lidí, co nikdy nic nedokázali. Bez urážky.

Co je nejdulezitejsi na svete? Byt stastny a delat stastne lidi okolo sebe. Nic vic. Tlacit lidem do hlavy ze cokoliv chteji tak to dokazi, staci za tim tvrde jit, je nejlepsi cesta jak z nich udelat nestastniky. Lidi kteri se cely zivot za necim hnali a nedosahli toho je drtiva vetsina. Akorat se o nich nepise v zurnalech. Pravy sampion musi byt pripraveny na prohru a musi umet prohravat a prohru brat s nadhledem, jinak bude plakat cely zivot.
Domi
(ban)

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2008 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:

Co je nejdulezitejsi na svete? Byt stastny a delat stastne lidi okolo sebe. Nic vic. Tlacit lidem do hlavy ze cokoliv chteji tak to dokazi, staci za tim tvrde jit, je nejlepsi cesta jak z nich udelat nestastniky. Lidi kteri se cely zivot za necim hnali a nedosahli toho je drtiva vetsina. Akorat se o nich nepise v zurnalech. Pravy sampion musi byt pripraveny na prohru a musi umet prohravat a prohru brat s nadhledem, jinak bude plakat cely zivot.

to mi pripomnelo Baruv podpis Samuraj/smrt
a je to pravda
YUD

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2008 11:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
YUD napsal:

Jasně, to máš samozřejmě pravdu, člověk nemůže být zaslepený a je fakt, že na světě jsou věci, který jsou objektivně důležitější než třeba ten fotbal, cos zmiňoval. Mě ale přijde nefér to tak shazovat (či jak to říct). Když kvůli něčemu tvrdě dřeš, jsi kousek od toho a nakonec se to zvrtne, tak to člověka zklame, to je snad jasný. A to nejn v tom fotbale.
Jinak je jasný, že něco nejde i kdyby ses rozkrájel, ale zase je pravda, že vůle a chtění dokážou hodně. Vidíš to dnes a denně a nejen ve sportu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 117, 118, 119 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: