|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Klasický split nebo Bear |
| Bear |
|
78% |
[ 18 ] |
| Klasika |
|
21% |
[ 5 ] |
|
| Celkem hlasů : 23 |
|
| Autor |
Zpráva |
threshing_machine

|
Zaslal: ne červen 08, 2008 8:49 pm Předmět: Klasika vs. Bear |
|
|
Zdravim vás.
Nedávno mě zaujal článek Bear routine aneb maximální
trénink pro maximální hypertrofii od Michala Širůčky.
Chtěl bych slyšet co je podle vás lepší na nárust novýho masa.
Zda-li můj trénink, který vám stručně popíšu nebo již zmíněný Bear routine.
Můj trénink:
Po: Prsa, záda
Út: Tricepsy, bicepsy
St: Delty, nohy
Čt: Prsa, záda
Pá: Bicepsy, tricepsy
So+Ne: Volno
Břicho a předloktí je zařazeno 2krát do týdne.
Pondělí: Benchpress 3-4 série 10,8,6...
Benchpress hlavou na horu 3s 10,8,6
Benchpress hlavou dolu 3s 10,8,6
Shyby 4s max
Stahovani klady za hlavu 3s 10...
Veslování na kladce 3s 10...
Úterý: Kliky na bradlech 4s 10...
Francouzský tlak 3s 10...
Kladka s lanem 3s 10..
Bic zdiv s velkou čin 3s 10...
Jednoručky vsedě 3s 10...
Středa: Tlaky s velkou činkou ve stoje 4s 10...
Upažování v sedě 4s 10...
Krčení ramen 4s 10...
Dřepy 5s 12...
Legpress 3-4 12...
Hacken dřepy 3-4 12...
LÝTKA
v DALŠÍM TRÉNINKU zad je mála změna. Mrtvý tah 4s, přítahy jednoručky a velké činky.
Řekně te mi teda prosím co je lepší.
Co se týče stravy tak ta je pořešena. Ještě zmíním, že ZATÍM NEBERU ZAKÁZANÉ LÁTKY. Začátečník nejsem.Suplementy nešetřím.
Věk 22 váha 80 kg.
Děkuji Vám za vaše rady a připomínky _________________ „Nabral jsem 5 kg tím, že jsem hodně jedl a pak dalších asi 45 kg díky steroidům“
- Lyle Alzado 1949-1992
Naposledy upravil threshing_machine dne út červen 10, 2008 6:15 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JPS
|
Zaslal: ne červen 08, 2008 9:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
threshing_machine

|
Zaslal: po červen 09, 2008 2:06 pm Předmět: |
|
|
Diky takhle mi to staci JPS _________________ „Nabral jsem 5 kg tím, že jsem hodně jedl a pak dalších asi 45 kg díky steroidům“
- Lyle Alzado 1949-1992
|
|
| nahoru |
|
 |
Arantir
|
Zaslal: po červen 09, 2008 2:21 pm Předmět: |
|
|
ZATÍM NEBERU ZAKÁZANÉ LÁTKY
ani neber.a bear je urcite lepsi
|
|
| nahoru |
|
 |
threshing_machine

|
Zaslal: po červen 09, 2008 2:29 pm Předmět: |
|
|
Dekuju Arantir. Brát asi budu _________________ „Nabral jsem 5 kg tím, že jsem hodně jedl a pak dalších asi 45 kg díky steroidům“
- Lyle Alzado 1949-1992
|
|
| nahoru |
|
 |
Arantir
|
Zaslal: út červen 10, 2008 7:55 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út červen 10, 2008 9:16 am Předmět: |
|
|
důvod,asi ten,že neví co je lepší _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
threshing_machine

|
Zaslal: út červen 10, 2008 3:58 pm Předmět: |
|
|
Pavelcb děkuji ti za odpověď! Přesně to jsem potřeboval vědet ty srandisto _________________ „Nabral jsem 5 kg tím, že jsem hodně jedl a pak dalších asi 45 kg díky steroidům“
- Lyle Alzado 1949-1992
Naposledy upravil threshing_machine dne út červen 10, 2008 4:06 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
threshing_machine

|
Zaslal: út červen 10, 2008 4:00 pm Předmět: |
|
|
Dvůvod se vždycky najde. _________________ „Nabral jsem 5 kg tím, že jsem hodně jedl a pak dalších asi 45 kg díky steroidům“
- Lyle Alzado 1949-1992
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 10, 2008 5:04 pm Předmět: |
|
|
Bear rutine neni trenink na dlouhou dobu (cca 4-6 tydnu uplne staci), ale doporucuji vyzkouset, zmena je to opravdu neskutecna a telo na to bude reagovat (pokud bude mit idealni podminky) a ani ja sam jsem tomu neveril, ze mne to bude tak strasne bavit a navic v dobe, kdy jsem byl po kure s ne zrovna velkou produkci vlastniho testosteronu. Nejdulezitejsi je neprepalit ten zacatek, jinak budes znechucenej po prvnim tydnu, takze doporucuji nechat ego doma a zacit skutecne opatrne. Po par tydnech se zase muzes vratit ke svemu klasickemu treninku.
|
|
| nahoru |
|
 |
threshing_machine

|
Zaslal: út červen 10, 2008 5:21 pm Předmět: |
|
|
Dobře. Drapere ještě by mě zajímalo proč je určenej jen na tak krátkou dobu? Říkal jsem si, že kdyby fungoval jak se o něm řiká, klidně bych zněj udělal základ tréninku. Ovšem pravidelně měnil cviky atd...proti stagnaci.
Díky _________________ „Nabral jsem 5 kg tím, že jsem hodně jedl a pak dalších asi 45 kg díky steroidům“
- Lyle Alzado 1949-1992
|
|
| nahoru |
|
 |
Soorbso
|
Zaslal: út červen 10, 2008 6:40 pm Předmět: |
|
|
lebo je to velmi velky objem prace, mohol by si sa po case pretrenovat... okrem toho po urcitom case by si si na ten objem zvykol a uz by ti nemusel tak dobre fungovat... po bearovi by som dal na urcity cas nieco s vacsou intenzitou (vacsie vahy, menej serii) _________________ Save water drink beer
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 10, 2008 6:49 pm Předmět: |
|
|
....a navic te to ani dlouhodobe nebude bavit, on je to trochu sterotypni trenink. Prvni 2 tydny budes mit orgac, 3. tyden te to bude bavit, ale uz to nebude tak jak prvni dva, 4. tyden uz to bude takova normalka, odjedes to v pohode, ale taknejk uz budes premyslet o zmene, 5. tyden te to pomalu zacne srat a budes se na zmenu tesit a pokud pojedes i 6. tyden (nebo vice) a dojedes ho, tak budes rad, ze uz to mas za sebou a budes se tesit na neco noveho. A jak pise Soorbso nejlogictejsi by bylo dat neco s vyssi intenzitou a mensim objemem a mozna i vyssi frekvenci. Jak jednou psal CIZO, z natrenovaneho objemu po bearovi, by sla krasne vybrousit sila.
|
|
| nahoru |
|
 |
threshing_machine

|
Zaslal: út červen 10, 2008 8:22 pm Předmět: |
|
|
Supr. Dám tedy max. 5 týdnů a pak podle vašich rad pojedu něco jinýho.
Myslíte si, že fullbody by bylo vhodnym řešením? _________________ „Nabral jsem 5 kg tím, že jsem hodně jedl a pak dalších asi 45 kg díky steroidům“
- Lyle Alzado 1949-1992
|
|
| nahoru |
|
 |
req
|
Zaslal: út červen 10, 2008 8:29 pm Předmět: |
|
|
co takhle dát po bearu quattro dynamo od waterburyho nebo nějakou jinou silovku?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|