Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 124, 125, 126 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Diana

PříspěvekZaslal: st červen 11, 2008 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Psal jsi to docela pohrdlivě vč. těch smajlíků. Takže mi to tak přišlo. Ale byl to jen můj subjektivní pocit a já se tedy zeptala.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Matheus

PříspěvekZaslal: st červen 11, 2008 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mathaus napsal:

Za to rodinne mistecko s extra vibavickou, to prilaka pozornost.

To je přesně to o čem to tam je... přístup jako v golfovém clubu, totální luxus, privátní prostředí a spousta možností pro welness.
Přesně jak říkám... lifterské peklo. Ale liftery tam nechceme, na hekání a ohýbání os jsou jiná místa.
Matheus

PříspěvekZaslal: st červen 11, 2008 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Psal jsi to docela pohrdlivě vč. těch smajlíků. Takže mi to tak přišlo. Ale byl to jen můj subjektivní pocit a já se tedy zeptala.

jo no, možná to tak vyznělo.
Ale svůj učel to fitko bude plnit dokonale.
s.sman

PříspěvekZaslal: st červen 11, 2008 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Matheus napsal:
Diana napsal:
To fitko tě bude živit a ty ho už teď pomlouváš?

Kdo to pomlouvá??? Jen říkám, že není vhodné pro milovníky starého dobrého železa... takové klienty tam ani nechtějí.
Naopak je to skvělé pro smetánku, která si potřebuje napravit držení těla nebo shodit kila a k tomu se uvolnit v luxusním prostředí.
Řekni mi kde to pomlouvám...
snad nemyslíš to když jsem napsal že asi nebude to pravé pro čtenáře kulturistického fóra, což je pravda a né pomluva

Viděl jsem na něj reklamu. Dík za radu, zůstanu věrný Quatru.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt červen 12, 2008 5:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mám radost z neomezené US blbosti. Naši majitelé vytipovali několik asi strategicky významných jedinců a rozhodli se, že budou muset absolvovat protikorupční školení. Kupodivu se toho školení s podtitulem "soutěžíme o nejblběji projebaný čas roku " účastním i já ( nevím co je na mě strategického:o)))). Holt už to vidím jako z Jáchyme hoď ho do stroje....a tvárnice?....tvárnice nebrat ! :o))))
MOOG

PříspěvekZaslal: čt červen 12, 2008 7:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A každýmu z nich jsem tady na tý točně řikal: Neber úplatky, neber úplatky, nebo se z toho zblázníš! Ale je to marný, je to marný, je to marný…
Nedají si říct. Takový chlapec po vyučení je zvyklý žít za šest, sedm set. Přijde k nám a bere šest, sedm tisíc! Co si s tím počne? Neví. Takový chlapec se z toho nutně musí zbláznit…
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt červen 12, 2008 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak je to za mnou....dárek můžu dát jen do 50 dolarů u zemí, které jsou signatáři OECD:O)))...pokud chci někomu zaplatit oběd nad 50 doláčů...vyplnit lejstro 4 týdny dopředu a poslat do USA, kde to schválí a pak můžeš na oběd:o)))....no sranda...amíci jsou v tomhle trochu hysteričtí
Petey

PříspěvekZaslal: čt červen 12, 2008 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
tak je to za mnou....dárek můžu dát jen do 50 dolarů u zemí, které jsou signatáři OECD:O)))...pokud chci někomu zaplatit oběd nad 50 doláčů...vyplnit lejstro 4 týdny dopředu a poslat do USA, kde to schválí a pak můžeš na oběd:o)))....no sranda...amíci jsou v tomhle trochu hysteričtí

Bud rad len za toto,mas este advanced formu,kde sa ku skoleniu aj vyplnaju testy (co postihlo aj mna) aj ked vobec nejednam s klientmi
Matheus

PříspěvekZaslal: čt červen 12, 2008 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MOOG napsal:
A každýmu z nich jsem tady na tý točně řikal: Neber úplatky, neber úplatky, nebo se z toho zblázníš! Ale je to marný, je to marný, je to marný…
Nedají si říct. Takový chlapec po vyučení je zvyklý žít za šest, sedm set. Přijde k nám a bere šest, sedm tisíc! Co si s tím počne? Neví. Takový chlapec se z toho nutně musí zbláznit…

tos někde zkopíroval nebo jsi to fakt vystřihl z paměti a ručně vypsal?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt červen 12, 2008 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
Deadlift napsal:

Bud rad len za toto,mas este advanced formu,kde sa ku skoleniu aj vyplnaju testy (co postihlo aj mna) aj ked vobec nejednam s klientmi
ono to beztak k ničemu nebude...naším hlavním partnerem je Rusko a země bývaqlého sovětského bloku a tam školení neškolení je situace úplně jiná než v USA.
MOOG

PříspěvekZaslal: čt červen 12, 2008 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Matheus napsal:
MOOG napsal:
A každýmu z nich jsem tady na tý točně řikal: Neber úplatky, neber úplatky, nebo se z toho zblázníš! Ale je to marný, je to marný, je to marný… Nedají si říct. Takový chlapec po vyučení je zvyklý žít za šest, sedm set. Přijde k nám a bere šest, sedm tisíc! Co si s tím počne? Neví. Takový chlapec se z toho nutně musí zbláznit…

tos někde zkopíroval nebo jsi to fakt vystřihl z paměti a ručně vypsal?

To zeleny pamet, zbytek google
Mathaus

PříspěvekZaslal: čt červen 12, 2008 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Korupce a uplatky. Tady to mame vazne super. Trener je kontraktor pro fitko. Klient plati fitku, to si necha 15-40%, zbytek da trenerovi a ten z toho zaplati 38% dan. 2 roky nazpet se bralo vse hotove. A k tomu mame za ukol praskat jeden na druheho, jestli vime o nekom kdo bere penize na cenro bez vedomi fitka. Zensky na recepci se vyptavaji kdo je ten a onen, zrizenec chodi po fitu a pta se mych klientu na jmena aby si overili ze plati. Tomu se rika proti-uplatkovy boj... A ted na zdi vyvesili - "Mate trenera, a vite jak si ma uctovat trenink"?

Secteno a podtrzeno, z prace 50 treneru fitko mesicne dostane 1,5mil Kc....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
s.sman

PříspěvekZaslal: čt červen 12, 2008 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska mě strašně, ani nevím proč, rozradostnil pohled na tohoto rozkošného hafíka. Asi už jsem se těšil na svého mazlíka.

Black Dragon

PříspěvekZaslal: čt červen 12, 2008 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na to jak dnesni rano a dopoledne stalo totalne, ale totalne za hovno, tak dnesni odpoledne byla nadhera
V momente, kdyz sem koncil v praci mi napsal kamos, prej jestli nepujdu na pivko.. bez vahani sem souhlasil a udelal sem dobre...
pekny odpoledne ... tataracek , zmrzlinka a 5 vybornych Bernardu a 1 zelena
Pavelcb

PříspěvekZaslal: čt červen 12, 2008 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem si koupil 15 kg kuřecích prsou za 89kč/1kg... Akce Kaufland (nekřečené!!!)

Naposledy upravil Pavelcb dne čt červen 12, 2008 7:47 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 124, 125, 126 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: