|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Do selhání svalů cvičím: |
| Nikdy |
|
29% |
[ 35 ] |
| Jen v některých sériích |
|
60% |
[ 72 ] |
| Skoro pokaždé |
|
10% |
[ 13 ] |
|
| Celkem hlasů : 120 |
|
| Autor |
Zpráva |
Iron Lung Power

|
Zaslal: po květen 19, 2008 5:00 pm Předmět: |
|
|
Problém je, že brutálnu dopomoc vidno často, aj u ľudí, u ktorých by som to vzhľadom na ich výsledky nečakal. Treba cvičiť tvrdo, sem-tam aj do zlyhania.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BARBAR

|
Zaslal: čt červen 12, 2008 5:54 pm Předmět: |
|
|
tak to si musi kazdy skusit sam nie?
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: čt červen 12, 2008 6:20 pm Předmět: |
|
|
Jak kdy, podle pocitu a chuti se rozhodnu v každé serii. Ale je to tak 50:50
|
|
| nahoru |
|
 |
Juice2
|
Zaslal: čt červen 12, 2008 6:41 pm Předmět: |
|
|
Cele telo 4x tydne, do selhani nikdy :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt červen 12, 2008 8:09 pm Předmět: |
|
|
Zásadní je spíš otázka. ....Co je to do selhání?
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: čt červen 12, 2008 8:18 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Zásadní je spíš otázka. ....Co je to do selhání? |
Souhlas! to by mne taky zajimalo...
|
|
| nahoru |
|
 |
pikoswal50kg
|
Zaslal: čt červen 12, 2008 8:46 pm Předmět: |
|
|
no ja som tusim aj tuna na fore cital taky nazor, ze ti co idu cojaviem 3x do tyzdna fullbody a este k tomu do zlyhania, ze si to mozu dovolit pretoze maju genetiku, stravu, sypacky atd.. a ze to narozdiel od nas "smrtelnikov" uregeneruju lepsie.. tak neviem
inak s tym, ze kedy vlastne nastava to zlyhanie. to si tiez necham rad vysvetlit ..
inak osobne zlyhavam :) casto, lebo mam proste rad ked mam ten pocit ze som urobil co som mohol :) a mam lepsiu predstavu ze kde mam asi hranice
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: pá červen 13, 2008 9:49 am Předmět: |
|
|
| JPS napsal: | | Johncreasy napsal: | | Zásadní je spíš otázka. ....Co je to do selhání? |
Souhlas! to by mne taky zajimalo... |
Přidávám se k dotazu...
|
|
| nahoru |
|
 |
tomi99

|
Zaslal: pá červen 13, 2008 10:23 am Předmět: |
|
|
Já bych selhání definoval jako situaci, ke které dojde během posledního opakování cviku, u kterého zjišťujeme xRM (kde x je libovolné číslo)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá červen 13, 2008 10:28 am Předmět: |
|
|
mam na tohle tema rozdelane celkem obsahle povidani... snad se mi to povede v dohledne dobe dokoncit _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: pá červen 13, 2008 12:10 pm Předmět: |
|
|
Nikdy do selhani. Dopomoc nebrat. Nerad se pretezuji a kdyz uz jsem si nechal dopomoci, vetsinou se to projevi nejakou bolesti po treninku. V tom mi vyborne sedl Sheiko, i kdyz an nej nemam cas. S rezervou a stimulovat sval, ne zabit. Bezec taky netrenuje 10x100m plna pec. To je na uvareni a zataveni, ne na zlepseni vykonu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rall_

|
Zaslal: pá červen 13, 2008 12:31 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak, selhání je k ničemu. Řekněme třeba mírná dopomoc u posledního opakování poslední série nebo něco v tom stylu, ale cvičit stylem 3 op. sám a dalších 5 dopomoc.
Jednou jsem ve fitku dělal bench a zeptal jsem se jednoho kluka, jestli mě pojistí. A on se zeptal, jestli už má pomáhat při prvním opakování...Jindy jsem zas zkoušel maxko a jistil mě jeden chlap, co vypadal, že tomu cvičení rozumí. Řekl jsem mu, ať zabere jen, kdyby už ta činka padala. Jenže mně ty pokusy přišli pořád stejný, ne-li lehčí. A když jsem se ho pak zeptal, že teď už asi pomáhal. A on řek: "Jen jsem to nadlehoval." Tak to je pak těžký no...
Naposledy upravil Rall_ dne pá červen 13, 2008 3:56 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
žlutej

|
Zaslal: pá červen 13, 2008 12:55 pm Předmět: |
|
|
Rall__e přesně jak to píšeš a ještě jsou i ti co pamáhají i když jedeš negativní fázi opakování
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
žlutej

|
Zaslal: pá červen 13, 2008 1:21 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | moje segra | To nebyla narážka ono je jich víc a od nich radši nic nechtět a nevšímat si jich.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|