| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
matoni
|
Zaslal: pá červen 13, 2008 8:37 am Předmět: veslovaci trenazer |
|
|
Caute, mate niekto nejake skusenosti s veslovacim trenazerom?popripade aky mate na to nazor vy? na co vsetko je to dobre a ako casto by s s tym malo cvicit? popripade kde by som nasiel spravnu techniku cvicenia? sorry za otazku ale hladal som nieco o tom aj cez google ale nic normalne mi to nenaslo..... diky moc _________________ chcem vyzerat lepsie
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá červen 13, 2008 8:42 am Předmět: |
|
|
Já jen v krátkosti - určitě nevybírej s hydraulickým systémem, jsou dle mého naprosto k ničemu. Vzduchový odpor je fajn, možná trošku hlučnější, u některých typů (nevím, zda-li u všech) ale nejde nastavit odpor, resp. je úměrný rychlosti veslování. To odpadá u magnetického odporu, který umožňuje (resp. může umožnovat) elektronické řízení, což je při dlouhodobějším tréninku příjemná věc (nastavitelné programy apod.). Relativně nově tu jsou trenažery s vodním brzdným systémem, ty jsem ale zkoušel jen chvilku a tak nemám moc relevantní názor - cvičení na nich mi ale přišlo dost příjemné.
Zkus kouknout sem do shopu https://obchod.ronnie.cz/veslovaci-trenazery do diskuse pod jednotlivé výrobky, bývají tam od kolegy z jednoho našeho obchodu dobré praktické postřehy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá červen 13, 2008 8:45 am Předmět: |
|
|
Btw. platí tu ale trochu větší finanční náročnost, zatímco třeba za nějakých cca 10 tisíc Kč koupíš už kvalitní dobrý rotoped, za stejnou cenu veslovací trenažer (se stejnou užitnou hodnotou) neseženeš.
|
|
| nahoru |
|
 |
matoni
|
Zaslal: pá červen 13, 2008 10:54 am Předmět: |
|
|
Ronnie diky za tvoje rady, ja som uz jeden trenazer objednal a mam ho aj doma a je to ten co si mi neodporucil-hydraulicky...da sa nastavit 5 obtiaznosti, pride mi to celkom v pohode ale netusim co od neho mam ocakavat,co vsetko to precvici a co to spravi so mnou... najprv som chcel kupit taky jednoduchsi a ze ked ten znicim a bude ma to bavit tak si zaobstaram nieco kvalitnejsie... nechcel som vrazit do toho kopec penazi a stalo by mi to doma ale zatial ma to celkom bavi...lenneviem ako casto a ako dlho na nom cvicit a ci to bude mat nejaky efekt...
este k tomu rotopedu-mam doma olpran za 4000penazi je magneticky nema vela funkcii a prejdem na nom denne od 20 do 30 km, ako kedy sa mi chce uz cca 2 mesiace a zatial bez problemov, vyhovuje mi uplne...ale tiez ked budem kupovat dalsi lebo to ma docela bavi tak si uz kupim taky kde sa daju programovat vselijake trasy a tak.... ale uz som sa dot rozpisal tak koncim a este raz vdaka za rady.... _________________ chcem vyzerat lepsie
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá červen 13, 2008 10:23 pm Předmět: |
|
|
Zdravim,
Ja si kupoval veslovaci trenazer cca pred dvema roky kdyz jsem si predsevzal ze zacnu cvicit. Nicmene potom jsem stejne zacal chodit do posilovny a trenazer lezi vetsinu casu ladem, ale nekdy si na nema prece jen zajedu. Ronnie ma naprostou pravdu s tim ze slusnejsi trenazer sezenes cca od 10k vis ale spis tak okolo 20k. Ja kupoval nejlevnejsi magneticky co predtim byl na trhu Landfit R1 za 9k a neni spatny ale uz jsem ho dvakrat reklamoval, zkratka to neni delany na to aby to fakt nekdo pouzival. Ale abych to shrnul tak se to za ty prachy nevyplati, nez koupit trenazer za 20k to si muzes radsi koupit permanentku do posilovny (kdyby byla za 5k na rok tak za 20k to mas predplaceno na 4 roky dopredu a to uz by byl trenazer davno po zaruce a kdo vi co za 4 roku vubec bude) a jestli koupis nejaky levny tak na tom cvicit bude utrpeni a pokud na nem fakt cvicit vydrzis tak pocitej s castyma reklamacema. No ale tedka ctu ze uz sis stejne neco koupil tak uvidis sam...
|
|
| nahoru |
|
 |
matoni
|
Zaslal: po červen 16, 2008 12:13 pm Předmět: |
|
|
tak ako?ked ho uz mam doma myslite ze je to uplne k nicomu?
neoplati sa mi na nom cvicit? a ak hej, co myslite ako casto a ako dlho by bolo najidealnejsie aby aspon bolo vidiet nejake vysledky?
vdalka _________________ chcem vyzerat lepsie
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po červen 16, 2008 9:54 pm Předmět: |
|
|
Kdyz uz to mas koupeny tak se neda nic delat. Nevim co bych ti mel poradit proste na tom cvic co nejvic cca 30 - 60 min. ale nevim jestli sem ten pravy kdo by na tomto foru mel rozdavat rozumy. Mozna se ozve nekdo erudovanejsi. Ale prvne si natrenuj techniku at si tim cvicenim jeste nezkurvis zada.
|
|
| nahoru |
|
 |
matoni
|
Zaslal: st červen 18, 2008 9:54 am Předmět: |
|
|
tak nikto dalsi sa neozval ale dakujem vsetkym ktori sa ozvali....davam teda 15 min na tom trenazeri v kombinacii s rotopedom cca45 min, kazdy den, snad to k niecomu bude...... _________________ chcem vyzerat lepsie
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: st červen 20, 2012 12:42 pm Předmět: |
|
|
Rad bych si to vyzkousel, kdyz tady ctu jak si to vsichni chvali. V posilovne u nas to, ale nemaji, kdyby nekdo vedel o necem v Havirove tak budu rad. Potom po prazdninach v Ostrave se urcite neco najde.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |