| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Budíte se kvůli nočnímu jídlu? |
| Ano |
|
15% |
[ 4 ] |
| Ne |
|
38% |
[ 10 ] |
| Ne, nechce se mi vstávat |
|
46% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 26 |
|
| Autor |
Zpráva |
ICE

|
Zaslal: ne únor 01, 2004 9:26 pm Předmět: |
|
|
Ja našťastie spím kľudne až do rána, občas sa zobudim čo na wecko idem, ale pochybujem že by mi v noci chutilo jesť
To skorej ešte pred spaním by som sa napchal hocičím  .
Asi idem pozreť do chladničky......
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
radikator
|
Zaslal: so duben 03, 2004 6:31 pm Předmět: Re: Co jíte po nocích? |
|
|
V objemovce u ně neni problém sežrat pět Tatranek a k tomu pulitr mlíka.To ale jen když me vzbudí čůrání.Jinak v rýsovačce se v noci snažim probehnout kolem lednice co nejrychleji. Můžeš zkusit Rohypnol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rici
|
Zaslal: so duben 03, 2004 7:18 pm Předmět: |
|
|
v noci nejim jak zalehnu tak spim jak zabitej
|
|
| nahoru |
|
 |
IluvSunshine

|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: so duben 03, 2004 10:05 pm Předmět: |
|
|
Já se v noci budim taky jenom kvůli čůrání !!! Kdybych v noci něco sežral tak to asi vybleju!! A taky sem slyšel že když jíš dejme tomu cca 20 min. před spanim tak se tvoje tělo i když spíš soustřeďuje na trávení a né na regeneraci!! je to pravda nebo sem zas čet nějakej blábol??
|
|
| nahoru |
|
 |
Steny

|
Zaslal: ne duben 04, 2004 12:13 am Předmět: |
|
|
No, ja před chvili sežral kuřecí prsa s trochou rýže, a než pudu spat , tak si dam pulku tvarohu, a vydržim s tim až do rana.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sešívaný

|
Zaslal: ne duben 04, 2004 1:01 pm Předmět: |
|
|
Já problémy s nočním hladem nemám, hodinu před spaním si dám tak 70% protein a těsně před spaním si rozmixuju tvaroh, mléko a trochu sušeného vaječného bílku. Snažím se před spaním taky tolik nepít, abych nemusel chodit v noci na záchod. Myslím si, že úmyslně vstávat během noci kvůli jídlu, je zbytečné. Hluboký spánek je hluboký spánek a ten je podle mě ještě důležitější než to noční jídlo. Navíc můj žaludek je víceméně plný celý den, tak si aspoň chvíli odpočine. Navíc to jídlo, co zfofruju před spaním, se ještě nějakou tu hodinu během spaní zpracovává, takže zase tak moc nehladovím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rici
|
Zaslal: ne duben 04, 2004 1:10 pm Předmět: |
|
|
stim travenim je to tak asi že to tělo trávi pomaleji a pry ne v takove kvalitě ovšem nazory jsou nato ruzné
|
|
| nahoru |
|
 |
| |