|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo vyhraje letos, v roce 2008, MS v lednim hokeji? |
| Česko |
|
42% |
[ 45 ] |
| Slovensko |
|
10% |
[ 11 ] |
| Kanada |
|
19% |
[ 21 ] |
| Rusko |
|
17% |
[ 19 ] |
| Švédsko |
|
7% |
[ 8 ] |
| Finsko |
|
0% |
[ 1 ] |
| Švýcarsko |
|
0% |
[ 1 ] |
| někdo jiný |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Celkem hlasů : 106 |
|
| Autor |
Zpráva |
Johncreasy

|
Zaslal: ne květen 18, 2008 9:00 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem viděl poprvé v životě usmát se Bykova. Jinak je to Charles Bronson ajak vyšitej.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Douglas

|
Zaslal: ne květen 18, 2008 9:30 pm Předmět: |
|
|
Tak nejak posledni dobou jsem taky radsi za Rusy. Kanada byla posledni dobou az moc suverenni. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: ne květen 18, 2008 9:47 pm Předmět: |
|
|
hej moc sem to rusům přál, líbí se mi jejich styl hry, příštup jejich hvězd (například že na šampionát jedou fedorov, ovečkin atd..slováci by se měli stydět) a v nepolsední řadě taky obranná politika vůči nhl _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: ne květen 18, 2008 10:00 pm Předmět: |
|
|
Kdyby hrál kdokoliv jiný proti některému z dnenších finalistů fandil bych jemu. Rusko a Kanada jsou dva moji nejneoblíbenější mančafty, co naplat letos se ve finále poprávu sešli dva suveréní týmy šampionátu, který si to za svoje výkony zasloužili nejvíc. Prošli nevyzpytatelným play-off a předvedli parádní hokej, fakt neskutečná podívaná, jak se na finále patří.
Osobně je pro mně menší zlo Rusko, navíc už 15 let se marně snaží vyhrát, teď to vyšlo. Loni vyhrála Kanada v Moskvě, letos Rusko v Quebecu. Nešťastný muž šampiónatu - Nash, zrovna celý to střídaní než dostal 2 minuty odehrál suprově a pak jedno nešťastný vyhození... jak málo rozhoduje. Fakt sem tomu nevěřil, že by to ještě dokázali otočit, spíš sem čekal, spoustu nefungujících individuálních akcí rusáky a ještě jeden, dva góly Kanady. Kovalčuk se střelecky probudil v ten nejpříhodnější moment - dnešek je jeho dnem.
Stejně tak sem rád za Finy, kteří neměli moc práce, když švédi se ani nesnažili nějak výrazně zvrátit stav, a ono po prohranym semifinále o jeden gól a zastavu 4:0 je hodně těžký hledat motivaci.
Škoda našich, přílišná pasivita se nám nevyplatila, začali moc brzo bránit aniž by se snažili jít do protiútoků, gól byl otázka času. Těšim se, že příští rok pod Růžičkou a s jiným golman to bude opět cesta na vrchol. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
Zaslal: ne květen 18, 2008 10:25 pm Předmět: |
|
|
Chudák Nash u něj se potvrdilo pořekadlo,že na posranýho i hajzl spadne.Nejdřív dostal hokejkou do obličeje,pak pukem a na závěr připravil domácí o titul
S tou oblíbeností týmů je to u mě podobný jako u Hefaista,ale tenhle zápas byl opravdu pair excelence a Rusové si to zasloužili.
Super byl i Ovečkin,jak se pořád radoval a usmíval s tím jedním vyraženým zubem  .
No prostě super zakončení celého šampionátu _________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: po květen 19, 2008 11:06 am Předmět: |
|
|
Je neuvěřitelné,že Rusům to trvalo 15let,když jsou každý rok pasovaní do role jednoho s favoritů.Konečně hráli jako tým,předtím to hráli pořád hvězdy na sebe,jako za švédy ocas Backstrom proti finům.To by bylo,aby generace kolem Sushinskyj,Morozov,Zaripov,Zinoviev,Fjodorov a ta mladší Ovechkin,Kovalchuk,Sjomin nezískala titul.Kovalchuk ukázal proč se třičtvrtě sezony v nhl přetahoval o nejlepšího střelce.
Jinak fakt už nevím kdo to kdy vyhraje doma,Když ne loni Rusko a ted Kanada.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: po květen 19, 2008 11:07 am Předmět: |
|
|
| Broken napsal: | Chudák Nash u něj se potvrdilo pořekadlo,že na posranýho i hajzl spadne.Nejdřív dostal hokejkou do obličeje,pak pukem a na závěr připravil domácí o titul
S tou oblíbeností týmů je to u mě podobný jako u Hefaista,ale tenhle zápas byl opravdu pair excelence a Rusové si to zasloužili.
Super byl i Ovečkin,jak se pořád radoval a usmíval s tím jedním vyraženým zubem .
No prostě super zakončení celého šampionátu | )
JJ,Ovce to prožívala nejvíc jak řval hymnu atd..Prostě rusáci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: so červen 21, 2008 2:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: so červen 21, 2008 2:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: so červen 21, 2008 3:19 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: |
Tak to je moc dobře! |
Snad si nenaložil moc velké sousto, když se odmítl vzdát funkcí ve slávii, přeci jenom dělat generálního manažera, hlavního trenéra slávie a hlavní kouče reprezentace je pořádnej zápřah.
Každopádně pro mě je Vláďa nejvhodnější možný kandidát. Věřímu mu a věřím, v jeho soudnost, že je schopen v případě že to bude váznout přehodnotit a vybrat si, navíc souhlasím s jeho argumentací. Trenér repre odkoučuje pár zápasů na hockey tour, pár přáteláků a pak MS a to je všechno. Je toho hodně málo během roku a tak se mu nedivim, že nechce ztratit kontakt s ligovým hokejem. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: so červen 21, 2008 6:55 pm Předmět: |
|
|
Je dobře, že to je Růžička, nikoho jiného vhodného momentálně nemáme. Je to dobrý tah.
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: so červen 21, 2008 6:56 pm Předmět: |
|
|
Nejsu si jistej, ale myslím, že už před nějakou dobou, když se ho ptali na jeho případný působení u repre, tak řekl, že by to šlo, že by ty menší akce (Euro hockey tour) odkoučovali třeba asistenti, že podobnej model mají i v jiných zemích, že hlavní trenér nemusí být všude.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: so červen 21, 2008 7:10 pm Předmět: |
|
|
nekamenujte mě
Nekryje se nahodou závěr extraligy ze začátkem MS? _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: so červen 21, 2008 7:14 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | Nejsu si jistej, ale myslím, že už před nějakou dobou, když se ho ptali na jeho případný působení u repre, tak řekl, že by to šlo, že by ty menší akce (Euro hockey tour) odkoučovali třeba asistenti, že podobnej model mají i v jiných zemích, že hlavní trenér nemusí být všude. |
Nyní prohlásil, že se těší jak s týmem odjede všechny turnaje euro hockey tour, tak uvídíme, jak se nakonec zařídí.
ještě jednou kadd. Jedinný co se kreje s MS je play-off NHL. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|