|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kulíšek

|
Zaslal: ne červen 22, 2008 10:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: ne červen 22, 2008 10:17 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Mno me se dneska z toho slunka podarilo slusne zhumrovatet |
Červené selátko? Že ty ses nenamazal? To tě pánbíček potrestal za to, že si ze mě děláš prdel
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: ne červen 22, 2008 10:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: ne červen 22, 2008 10:41 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | Musím se pochlubit, můj nový miláček....
|
pěknej dárek k svátku To já od maminky dostávám akorát jen pusu .
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: ne červen 22, 2008 11:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po červen 23, 2008 5:05 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po červen 23, 2008 5:56 am Předmět: |
|
|
Ráno se v Praze chystal konec světa. Aspoň mi to tak připadalo. Blesky, hromy, čekal jsem, že právě když půjdu do práce, budou padat cihly. Ale jako mávnutím kouzelné hůlky nic. Ani kapka. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po červen 23, 2008 8:21 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | lucynqa napsal: | jojo asi 15minut pred 6 prselo desne...a v 6 ani kapka | A na P4 je teď sluníčko a chce se mi jít ven |
Já jsem spala tak tvrdě, že jsem nic neslyšela. A to se prý otřásal barák Holt práce nejen šlechtí, ale i uspává
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: po červen 23, 2008 9:02 am Předmět: |
|
|
Dneska mi udelal radost kamarad, nahlasil, ze uz ma dole 15kg
Je to prcek, ma sotva 165cm a pred 5-ti mesici vazil 98kg  a dnes ma 83kg. A to (trosku me tim stve) bez pohybu, je desny lenoch a nemuzu s nim hnout. Ale radost z nej mam _________________ Samurai objímá smrt.Když nastane nebezpečí,vítá fakt,že smrt může přijít,a proto bojuje jako by jí hledal..tedy absolutně beze strachu.Výsledkem bývá,že ji v boji najde jeho protivník
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: po červen 23, 2008 9:09 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | daymoon napsal: | | lucynqa napsal: | jojo asi 15minut pred 6 prselo desne...a v 6 ani kapka | A na P4 je teď sluníčko a chce se mi jít ven |
Já jsem spala tak tvrdě, že jsem nic neslyšela. A to se prý otřásal barák Holt práce nejen šlechtí, ale i uspává |
ja nelip spim po pivu...dva tri lahvace a spim jak dudek...akorat prej ale chrapu
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: po červen 23, 2008 9:32 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | YUD napsal: | | Black Dragon napsal: | Mno me se dneska z toho slunka podarilo slusne zhumrovatet |
Červené selátko? Že ty ses nenamazal? To tě pánbíček potrestal za to, že si ze mě děláš prdel |
Njn ... promin, ja vim, ze bych si z postizenych nemel delat legraci
Kulisaku ... pekna nakupni taska :) .. preju hodne kilometru bez nehod |
Počkej na Maskru, dacane Jinak večer sem si všiml, že se mi včera povedlo taky trochu přismahnout
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|