|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelcb

|
Zaslal: út červen 24, 2008 11:10 am Předmět: |
|
|
uterý 24.6.
DEN 51
Dneska mezi nočníma...trenál nebude. Potřebuju stejně nějakej novej a udělat v tom zase řád. Kdyby jste měl někdo nějakej nápad na trenál,co zařadit do diety,sem sním.Budu vám vděčný..
Jídlo:
1. 1/2 pytle rejže + 3 vejce+ 50g sýr (30%) (12.00hod)
2. 200g prsa+ 1/2 pytle rejže
----------------noční---------------------------------------------
3. zel.salát+100g sýr (30%)+1 a1/2 koršpice ( a DIA bebe dobré ráno  )
4. tvarohový dezert +1 koršpic _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
Naposledy upravil Pavelcb dne út červen 24, 2008 10:47 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: út červen 24, 2008 1:13 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Dneska mezi nočníma...trenál nebude. Potřebuju stejně nějakej novej a udělat v tom zase řád. Kdyby jste měl někdo nějakej nápad na trenál,co zařadit do diety,sem sním .Budu vám vděčný. |
Dej nejakou brutalni verzi bear rutine i s aerobkou a rovnou se vyser na dietu, protoze ti to bude spalovat samo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: út červen 24, 2008 2:12 pm Předmět: |
|
|
HST....ikdyz takovej stroj jako ty, to asi nebude bavit....
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: út červen 24, 2008 2:43 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | | Dneska mezi nočníma...trenál nebude. Potřebuju stejně nějakej novej a udělat v tom zase řád. Kdyby jste měl někdo nějakej nápad na trenál,co zařadit do diety,sem sním .Budu vám vděčný. |
Dej nejakou brutalni verzi bear rutine i s aerobkou a rovnou se vyser na dietu, protoze ti to bude spalovat samo :) |
nebo si dej jenom obden GVT drepy to staci
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út červen 24, 2008 2:48 pm Předmět: |
|
|
dřepy jsou pro mé kolena pasé ...tak jsem se rozhodl pro bear rutine (obšlehlého od žlutýho+ menší upravy), teď už ho jen dolaďuju. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
RaP1D
|
Zaslal: út červen 24, 2008 2:55 pm Předmět: |
|
|
Mne sa ten bear od zlutyho rozdeleny na vrsok/spodok nepaci vobec. Proste to potom nemas kazdy den hardcore drepy / MT a to potom nieje ono....
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út červen 24, 2008 2:57 pm Předmět: |
|
|
| RaP1D napsal: | | Mne sa ten bear od zlutyho rozdeleny na vrsok/spodok nepaci vobec. Proste to potom nemas kazdy den hardcore drepy / MT a to potom nieje ono.... |
co bys navrhoval? a pls po pm... _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
savana savana

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st červen 25, 2008 9:43 am Předmět: |
|
|
středa 25.6
DEN 52
Dneska bude asi volno. Mam po druhé noční a spánek cca 2 hodiny a čeká mě cesta pro auto (snad bude k tomu a koupím ho),takže ta cesta v tomle vedru bude ňaminka. (asi 120km tam)
Jinak najedu na nový trenál s kterým mi pomohl Draper (děkuju). Teď dám 2-3 tréninky na zkoušku,abych věděl,jak nastavit váhy. Už se na to moc těším a jsem zvědav,jak to půjde.
Tady je
1.den
benč 2x golden -work 10-15 x4-6
přítahy v.č. 2x golden -work 10-15 x4-6
2.den
Mrtvola 2x golden -work 10-15 x4-6
militari press 2x golden -work 10-15 x4-6
3.den
shyby 2x golden -work 10-15 x4-6
tlaky JR 2x golden -work 10-15 x4-6
4.den
kliky bradla (triceps) 2x golden -work 10-15 x4-6
pusch press 2x golden -work 10-15 x4-6
+ doplňkové cviky podle pocitu. Jinak pojedu 1+1 a aerobku. Opravdu!
Jídlo:
1. těstoviny + 150g sýr (30%)
2. 200g prsa+ zel.salat+koršpic
3. 200g prsa+ okurka
4. kopeček zmrzliny+cappy jahodové
5. 4 vejce+ 50g sýr (30%)+2 koršpice _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
Naposledy upravil Pavelcb dne st červen 25, 2008 8:21 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červen 25, 2008 9:47 am Předmět: |
|
|
Ja jen dodam, ze je velika skoda, ze Pavel nemuze jet nohy, proto tam jsou cviky, ktere tam jsou. Jinak slo by to samozrejme stahnout i do 3 dnu, coz by mozna bylo lepsi, ale at Pavel zkusi a uvidi se.
Btw. s tou aerobkou te berem za slovo a pokud ne, tak si nech dat dobrovolne na mesic ban :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
žlutej

|
Zaslal: st červen 25, 2008 10:09 am Předmět: |
|
|
Pavle vždyt to máš skoro stejně rozdělený jak já akorát tam kde mám nohy máš ramena. Já jsem si říkal, že to zkusím jet podle toho cizovýho rozpisu a jedu to poprvé tak uvidím třeba příště už to pojedu jinak musí se to vyzkoušet. RaP1D mě nemá rád  . Jinak jsu zvědavej na ty váhy se, kterýma to pojedeš abych viděl o kolik jseš lepší  . Jsu zvědavej budu tě sledovat a s tou aerobkou je to závazný  . Přeju hodně štestí
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: st červen 25, 2008 10:13 am Předmět: |
|
|
ty shyby bych prehodil s mrtvolou...protoze kdyz pojedes po sobe mrtvolu a pritahy tak to bude docel hard na zada ( ikdyz mas mezi tim den volno/aero) a pri shybech si je protahnes a das odpocinout spodku zad
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st červen 25, 2008 7:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
savana savana

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|