|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter77

|
Zaslal: st červen 25, 2008 12:17 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | | Prave ze uz jsem se parkrat vazil vzdy byl vysledek rano mensi ale tentokrat vyssi o neco to nepochopim ,mozna to fakt byla jen chyba vahy |
Nestratilo se ti něco v ložnici? Hlad je svině a ve spánku nikdy nevíš...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
FilipDruss

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červen 25, 2008 1:05 pm Předmět: |
|
|
| FilipDruss napsal: | 8 hodin minimum o víkendu klidně 10hodin. Jinak sem nepoužitelnej. |
To jsem si myslel taky, pak jsem se spokojil se 7, ted uz i 5-6. Clovek si to nesmi namlouvat. Pokud jsem se rano vzbudil celej nestastnej z toho, ze jsem se blbe vyspal a nezregeneroval, bylo to o 70% horsi nez kdyz jsem si rekl no a co..... Je fakt, ze casem ta unava prijde a clovek tech 8 hodin jednou za cas potrebuje, ale psychika dela taky hodne!!
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: st červen 25, 2008 1:24 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | Nechci zakladat novy topic tak pisu tady,
mohl by mi nekdo popsat co se pri spani vlastne deje z pohledu stravy? Za jak dlouho vlastne telo spali "posledni jidlo" a co se pak dale deje? Jen tak me to napadlo, protoze jsem myslel, ze musim byt rano vzdy o neco lehci nez jdu spat a tak jsem se zvazil vecer i dalsi den rano (hned po vylezeni z postele) a mel jsem o 300g vic tak by me zajmalo kde se to vzalo a co se s v tom tele vlastne stalo? |
Vzhledem k tomu, že píšeš o 300 g, tak předpokládám, že máš digitální váhu. Ty jsou tak citlivé, až jsou k prdu - stačí maličko přenést váhu dopředu, dozadu, nebo do stran a jsi na úplně jiné váze - mají nebo spíše nemají žádné tlumení. Zlaté klasické pružinové váhy.
Jinak jestli máš ráno více než večer, tak jsi lidské perpetum mobile a po smrti tě naloží do velkého válce s lihem a budou ukazovat v muzeu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st červen 25, 2008 7:08 pm Předmět: |
|
|
| kid napsal: | | Seva98 napsal: | Nechci zakladat novy topic tak pisu tady,
mohl by mi nekdo popsat co se pri spani vlastne deje z pohledu stravy? Za jak dlouho vlastne telo spali "posledni jidlo" a co se pak dale deje? Jen tak me to napadlo, protoze jsem myslel, ze musim byt rano vzdy o neco lehci nez jdu spat a tak jsem se zvazil vecer i dalsi den rano (hned po vylezeni z postele) a mel jsem o 300g vic tak by me zajmalo kde se to vzalo a co se s v tom tele vlastne stalo? |
Vzhledem k tomu, že píšeš o 300 g, tak předpokládám, že máš digitální váhu. Ty jsou tak citlivé, až jsou k prdu - stačí maličko přenést váhu dopředu, dozadu, nebo do stran a jsi na úplně jiné váze - mají nebo spíše nemají žádné tlumení. Zlaté klasické pružinové váhy.
Jinak jestli máš ráno více než večer, tak jsi lidské perpetum mobile a po smrti tě naloží do velkého válce s lihem a budou ukazovat v muzeu. |
Asi fakt jsem si blbe slapnul nebo neco protoze to se mi fakt zdalo nejak divne, ale tak co bych za to dal rust pres noc
|
|
| nahoru |
|
 |
Pudzianowski
|
Zaslal: st červen 25, 2008 9:50 pm Předmět: |
|
|
Spával jsem minimálně 8 hodin, teď už tak 2 měsíce spím 6 a pohoda. Nezaznamenal jsem žádný rozdíl.
|
|
| nahoru |
|
 |
rocky123456

|
Zaslal: st červen 25, 2008 10:47 pm Předmět: |
|
|
to se mate tolika hodin spankku...co bych za to dal...sem rad 3-5hod...prace,prace..prace..a kdyz chci spat..tak prijde dite a tati pojd tam..takze toho moc nenaspim..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: st červen 25, 2008 10:59 pm Předmět: |
|
|
Ja spim normalne 10, kdyz jsem unavenej tak i 12.. Ale taky me to stve. Clovek je sice dobre odpocatej, ale den je pak polovicni. _________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: čt červen 26, 2008 2:43 pm Předmět: |
|
|
| Jirka_ napsal: | | Ja spim normalne 10, kdyz jsem unavenej tak i 12.. Ale taky me to stve. Clovek je sice dobre odpocatej, ale den je pak polovicni. |
tak tak ja som tiez spaval aj 12 hodin v poslednom case a to som sa este budil na budik ale ten den je vazne potom kratky..to si pol zivota prespis _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
FilipDruss

|
Zaslal: čt červen 26, 2008 6:03 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | FilipDruss napsal: | 8 hodin minimum o víkendu klidně 10hodin. Jinak sem nepoužitelnej. |
To jsem si myslel taky, pak jsem se spokojil se 7, ted uz i 5-6. Clovek si to nesmi namlouvat. Pokud jsem se rano vzbudil celej nestastnej z toho, ze jsem se blbe vyspal a nezregeneroval, bylo to o 70% horsi nez kdyz jsem si rekl no a co..... Je fakt, ze casem ta unava prijde a clovek tech 8 hodin jednou za cas potrebuje, ale psychika dela taky hodne!! |
To beru psychika udělá hodně! Mě zatím nic nenutí omezit svých 8h tak si je užívám! Až přijde rodina ještě budu rád vzpomínat jak jsem si mohl chrápat. Pak se budu muset adaptovat. Doufám, že si pak vzpomenu na to co si psal!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červen 26, 2008 6:16 pm Předmět: |
|
|
U me byl drive problem v tom, ze jsem posilovani moc zral a vse tomu podrizoval a zil jsem prakticky jen pro 3 veci - TRENINK, STRAVU a SPANEK a prave spanek byl muj nejslabsi komponent. A jelikoz jsem si neustale namlouval, ze pokud jedna z techto 3 casti nebude 100%ni, tak nebudou ani vysledky 100%, coz me psychicky dost deptalo, takze kdyz jsem se rano vzbudil po kratkem ci nekvalitnim spanku, uz jsem automaticky vedel respektive jsem si vsugerovaval, ze je to v pr*eli a cely den jsem byl nas*anej.
Dnes cvicim porad, mozna jeste tvrdeji nez driv ( bez toho bych asi zit nemohl), ale rozhodne uz cvicim jen pro radost a nehonim se za necim, ceho nikdy nedosahnu a je mne prakticky jedno, jestli spim tolik nebo tolik, jestli mam mezi jidly pauzu 2 nebo 5 hodin a kdyz se blbe nebo malo vyspim (coz je vlastne skoro kazdy den  ), tak se stejne vzbudim s dobrou naladou a plny energie prave proto, ze uz to neresim .
Doufam, ze uz se nikdy do tech starych koleji nevratim.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
FilipDruss

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|