|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mikuc

|
Zaslal: út červenec 15, 2008 10:54 am Předmět: |
|
|
Mno, nevím, nevím. Holt to tady ten okolo nás rozdělil podle funkce a je jasné, že my jsme rozhodně na nějaké super fyzické výkony vybráni nebyli:))) Je vůbec zázrak, že se dovedeme takto vytrénovat!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
esprit
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: st červenec 16, 2008 12:04 am Předmět: |
|
|
| esprit napsal: | a to si predstav gorilu po kortem! |
Nechápu, neznám nynější hantýrku!?:)
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: st červenec 16, 2008 12:21 am Předmět: |
|
|
On to myslel tak, ze by gorila prosla powerlifterskym nabiracim treninkem KORTE, nebo treba BEAR ROUTINE. Potom uz by to nebyla gorila, ale KING KONG hehe
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st červenec 16, 2008 1:10 am Předmět: |
|
|
ty Peco a když sníš stejně jako ten - lean muscle mass kůň - půl metráku trávy na pastvě, kolik myslíš, že z toho jako člověk dovedeš využít energie?
My zkrátka a dobře nedovedeme strávit celulózu, nejde to...
Taky dám jednu fotku on topic  ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st červenec 16, 2008 8:43 am Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | Kdepak to je Arnieho táta |
je to tady
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: st červenec 16, 2008 8:55 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | SCHWACA napsal: | Kdepak to je Arnieho táta |
je to tady |
nj nedalo mi to, ale nemyslel jsem to zle. snad si to Arnošt zase neveme moc k srdci, pokud to čte
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st červenec 16, 2008 8:58 am Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | | Bara napsal: | | SCHWACA napsal: | Kdepak to je Arnieho táta |
je to tady |
nj nedalo mi to, ale nemyslel jsem to zle. snad si to Arnošt zase neveme moc k srdci, pokud to čte |
Je to jen sranda a arnie to ví
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: st červenec 16, 2008 9:18 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: |
Mozes to nejak rozviest? Nechcem rypat,len ma to zaujima,ja ako typicky masozravec jem maso aj ako prilohu k masu a bol som v tom,ze bielkoviny z masa nahradit nejde |
Proc by nesli?staci spravne kombinovat,mlecne vyrobky,vejce,proteiny,amynokyselinove preparaty,treba i par tablet hovezich aminokyselin a na maso nemusis vubec sahnout,ve vysledku se nic nezmeni,ale ber to jenom jako muj nazor,mnozi souhlasit nebudou.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|