Poznáte ho?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 215, 216, 217 ... 616, 617, 618  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Poznáte ho?  Úvodní stránka -> Fotografie -> Poznáte ho?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ten kluk je dobrej, líbí se mi, ale to, že je natural mu nežeru!

edit: CIZO se musí hodně bavit, když je tu ted za naturální vzor
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
proč by každý kdo vypadá lépe než já samotný měl nutně být nastřelený ??? To si už jednou uvědomte. Podívej se na Ciza, Milana Šádka apod.

Proc tohle tema vubec otviras? To ze ti nekdo rekne ze je natural neznamena ze je to pravda, to vi jenom on sam. A to ze byl nekdo natural pred rokem uz vubec neznamena ze je jim stale. Tyhle prohlaseni maji hodnotu NULA.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

7 týden neberu steroidy a trénuju bez nich a jsem lepší než s nima, takže jsem natural a neber mi to prosím
Freimen

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
Freimen napsal:
proč by každý kdo vypadá lépe než já samotný měl nutně být nastřelený ??? To si už jednou uvědomte. Podívej se na Ciza, Milana Šádka apod.

Proc tohle tema vubec otviras? To ze ti nekdo rekne ze je natural neznamena ze je to pravda, to vi jenom on sam. A to ze byl nekdo natural pred rokem uz vubec neznamena ze je jim stale. Tyhle prohlaseni maji hodnotu NULA.

ty jsi tu opravdu už jen zdejší blb (zase mi hned nepiš kolik let cvičíš atd., to mě nezajímá), tohodle kluka jsem připravoval na závody v roce 2006, takže to není jen "nějaký známý z fitka" ale defakto svěřenec i pro letošní podzim, takže přesně vím, co bere a co ne, minulou sezónu se mnou odjel celý zbytek přípravy před mou republikou, jel se mnou na všechny závody natírat atd., je to velmi dobrý kamarád, takže si tyhle své domněnky strč za šos...

Napsal jsem to sem čistě jako motivaci pro lidi, kteří mají pocit, že kdokoliv kdo vypadá lépe než oni sami, musí nutně sypat, dopovat a střílet
Freimen

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
ten kluk je dobrej, líbí se mi, ale to, že je natural mu nežeru!

edit: CIZO se musí hodně bavit, když je tu ted za naturální vzor

to bylo myšleno v tom smyslu, že jak tu sám cizo psal na foru a ve článku o bear routine, tak s novým přístupem udělal lepší formu a výsledky naturálně než když dřív něco bral - podobně petr, neříkám, že je naturál, který nic nikdy nezkusil, ale teď jede už předlouho čistě a vypadá to takhle...

To samé jako když jsem např. vložil fotku loni s tím, že je to forma načisto, tak přece v našem slangovém výrazu to neznamená, že bych nikdy nic předtím nezkusil...
Peca

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
7 týden neberu steroidy a trénuju bez nich a jsem lepší než s nima, takže jsem natural a neber mi to prosím

to ti jeste dojizdi zbytky dlouhych esteru
Freimen

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sodoma gomora tady s váma
ruhl

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ruhl napsal:

nikdo se zatím netrefil, víte někdo?
Peca

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mark Dugdale?
pecina

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ruhl napsal:
ruhl napsal:

nikdo se zatím netrefil, víte někdo?

tak dej něakou nápovědu nebo dej celou hlavu
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:

ty jsi tu opravdu už jen zdejší blb

Hele takhle si mluv doma se svojim fotrem nebo s pany profesory na VS. Kdyz se neumis chovat tak na me radeji nereaguj ty Ynteligente
Freimen

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
Freimen napsal:

Hele takhle si mluv doma se svojim fotrem nebo s pany profesory na VS. Kdyz se neumis chovat tak na me radeji nereaguj ty Ynteligente

ne, budu tak s tebou mluvit a klidně i do očí, až se nám konečně představíš a kromě rádoby odborných plků a kecech o desetiletích co trénuješ, také nějaké své výsledky předvedeš...
ruhl

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:
Mark Dugdale?

ano
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
MalajskyTygr napsal:
Freimen napsal:

ne, budu tak s tebou mluvit a klidně i do očí, až se nám konečně představíš a kromě rádoby odborných plků a kecech o desetiletích co trénuješ, také nějaké své výsledky předvedeš...

Ty si zase snedl Salamounovo hovno. To ze cvicim asi patnact let jsem ze ctyrista prispevku zminil asi 2x a to jeste v kontextu. Nevim proc bych se za to mel stydet. Stejne tak jak ty si myslis o mojich nazorech ze nestoji za nic, stejne tak si to o tvojich mysli treba Leos Boruvka a o nem zase mozna ElSonbaty. Nevim kde beres tu jistotu.
Trochu skromnosti by ti neuskodilo a par facek od taty taky ne. Nebo radeji od budouciho Mr. Olympia Lesukova.
Jinak chodim do Big One tak si prijd vyzkouset jestli zvladnes muj trening chytraku.
Phenomenom

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě si nepostnul ty tvoje hi end bedny to topicu i.radio....no vidím,že skromný si,ale chci vidět ten hi end
výborně už tam sou:-)

Naposledy upravil Phenomenom dne pá červenec 18, 2008 6:47 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Poznáte ho? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 215, 216, 217 ... 616, 617, 618  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: