Poznáte ho?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 216, 217, 218 ... 616, 617, 618  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Poznáte ho?  Úvodní stránka -> Fotografie -> Poznáte ho?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Freimen

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:

Ty si zase snedl Salamounovo hovno. To ze cvicim asi patnact let jsem ze ctyrista prispevku zminil asi 2x a to jeste v kontextu. Nevim proc bych se za to mel stydet. Stejne tak jak ty si myslis o mojich nazorech ze nestoji za nic, stejne tak si to o tvojich mysli treba Leos Boruvka a o nem zase mozna ElSonbaty. Nevim kde beres tu jistotu.
Trochu skromnosti by ti neuskodilo a par facek od taty taky ne. Nebo radeji od budouciho Mr. Olympia Lesukova.
Jinak chodim do Big One tak si prijd vyzkouset jestli zvladnes muj trening chytraku.

LOL, další schizofrenní uživatel diskusních for . Jestli někdo po 15 letech cvičení doopravdy píše toto, tak

Jinak je mi líto, že jsi měl/máš v dětstvé problémy se svým tatínkem, toho mého jsi za poslední 2 příspěvky zmínil již 2x...
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Phenomenom napsal:
Ještě si nepostnul ty tvoje hi end bedny to topicu i.radio....no vidím,že skromný si,ale chci vidět ten hi end

Tak to jsme se tesne minuli
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
MalajskyTygr napsal:

Ty si zase snedl Salamounovo hovno. To ze cvicim asi patnact let jsem ze ctyrista prispevku zminil asi 2x a to jeste v kontextu. Nevim proc bych se za to mel stydet. Stejne tak jak ty si myslis o mojich nazorech ze nestoji za nic, stejne tak si to o tvojich mysli treba Leos Boruvka a o nem zase mozna ElSonbaty. Nevim kde beres tu jistotu.
Trochu skromnosti by ti neuskodilo a par facek od taty taky ne. Nebo radeji od budouciho Mr. Olympia Lesukova.
Jinak chodim do Big One tak si prijd vyzkouset jestli zvladnes muj trening chytraku.

LOL, další schizofrenní uživatel diskusních for . Jestli někdo po 15 letech cvičení doopravdy píše toto, tak

Jinak je mi líto, že jsi měl/máš v dětstvé problémy se svým tatínkem, toho mého jsi za poslední 2 příspěvky zmínil již 2x...

Ano muj tata zemrel v detstvi, presto me stihl naucit slusne se chovat. Nevim na co stale narazis, pravdepodobne na moje matematicke odvozeniny, nebo snad moji propagaci DL a zakladnich cviku, nebo... Vidim jenom prihlouple smajliky. O takovou diskusi nestojim. Diky
Phenomenom

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co stojí vlez do BigOne?na stránkách sem nenašel nikde žádnej ceník no asi ví proč ho tam nedali
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Phenomenom napsal:
Co stojí vlez do BigOne?na stránkách sem nenašel nikde žádnej ceník no asi ví proč ho tam nedali

Je to drahe jako prase, ale mam to 5 minut pesky z domu. Jednotlive vstupne 135, happy hours 10.00-14.00 80kc, mesicni 1350
Phenomenom

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
Phenomenom napsal:

Je to drahe jako prase, ale mam to 5 minut pesky z domu. Jednotlive vstupne 135, happy hours 10.00-14.00 80kc, mesicni 1350

Jo dík,no ještě to zvážím
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tygře v živé paměti mám naší debatu, kde jsi vystupoval jako odborník s 15 letou paxí, který vidí do závodní přípravy kulturistů..., možná, že bych o soudnosti a skromnosti v Tvém případě pomlčel. V případě písmenkové formulace vypadá fackování hodně hloupě a ani trochu nebolí, že ano?
maria

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
Phenomenom napsal:

ak je to tak drahé, má to tam nadštandartné služby, či vybavenie?
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

maria napsal:
MalajskyTygr napsal:
Phenomenom napsal:

ak je to tak drahé, má to tam nadštandartné služby, či vybavenie?

Slibil jsem ze uz to tu nebudu zasirat takze posledni prispevek tady jinak PM.
Maria: ano mam v cene nejake poskakovani s zenami
Herza: stve me kdyz me nekdo vklada do ust neco navic, co jsem nerekl a pribarvuje veci s ucelem za kazdou cenu z druheho udelat vola. A z tvojich ust snad poucovani o skromnosti ani nikdo nemuze brat vazne.
Vse ostatni uz PM
Space man
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
Tygře v živé paměti mám naší debatu, kde jsi vystupoval jako odborník s 15 letou paxí, který vidí do závodní přípravy kulturistů..., možná, že bych o soudnosti a skromnosti v Tvém případě pomlčel. V případě písmenkové formulace vypadá fackování hodně hloupě a ani trochu nebolí, že ano?

ty seš obhájce z lidu, že se do všeho sereš?
ygg

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To zase TAK drahé není .... alespoň ne v porovnání s Prahou.
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ježiš strejdo hlavně mi nepiš do PM svoje moudra. Vola ze sebe děláš sám...
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Space man napsal:
herza napsal:

ne já jsem ten co nemá zapotřebí lést někomu do prdele a píše co si myslí. Máš s tím nějaký problém?
Space man
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
Space man napsal:
herza napsal:

ne já jsem ten co nemá zapotřebí lést někomu do prdele a píše co si myslí. Máš s tím nějaký problém?

jéžišmarjá né dyť tys vynadal i Tonymu Jalovcovi:-)))) ty seš pěkně kurážnej chlapík:-)))))
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo jsem, známe se?:-)))

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Poznáte ho? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 216, 217, 218 ... 616, 617, 618  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: