Poznáte ho?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 218, 219, 220 ... 616, 617, 618  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Poznáte ho?  Úvodní stránka -> Fotografie -> Poznáte ho?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 11:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen: Ja doufam ze jsi se z tech par poslednich stran poucil, ze lepsi je tohle (AS) u jednotlivych borcu vubec nezminovat. Nikam to nevede, nikdo tomu neveri, nema to zadny smysl, je to k smichu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lalala

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 11:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
lalala napsal:
A proč se na ty kecy o AS prostě nevyserete (Freimene)? Vždyť je to pořád do kola:
-je to naturál
-hahaha
-opravdu, je to můj kamrát atd.
blabla....

jo, to máš pravdu, ale uznej, že někteří (zejména mlaďoši, co pořádně ještě nedřeli) mají pocit, že kdokoliv má lepší formu než oni, že to není možné, že to musí mít z bobulí...že oni sami lítají po diskotékách a jí tak maximálně v McDonnaldu je už pro ně vedlejší...

to jo, ale stejně bych to tam nepsal:D
Freimen

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 11:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lalala napsal:
Freimen napsal:
lalala napsal:
A proč se na ty kecy o AS prostě nevyserete (Freimene)? Vždyť je to pořád do kola:
-je to naturál
-hahaha
-opravdu, je to můj kamrát atd.
blabla....

jo, to máš pravdu, ale uznej, že někteří (zejména mlaďoši, co pořádně ještě nedřeli) mají pocit, že kdokoliv má lepší formu než oni, že to není možné, že to musí mít z bobulí...že oni sami lítají po diskotékách a jí tak maximálně v McDonnaldu je už pro ně vedlejší...

to jo, ale stejně bych to tam nepsal:D

ok, vidím, že to víc lidí na.ere než ocení, tak přístě bez pure/dirty state
ygg

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 11:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
to bylo myšleno v tom smyslu, že jak tu sám cizo psal na foru a ve článku o bear routine, tak s novým přístupem udělal lepší formu a výsledky naturálně než když dřív něco bral - podobně petr, neříkám, že je naturál, který nic nikdy nezkusil, ale teď jede už předlouho čistě a vypadá to takhle...

Možná je už na mne pozdě, ale z TOHODLE se dá odvodit jen to, u Cíza, že dobrý trenál bez sypky je lepší než blbý trenál se sypkou...nicméně logicky se dá dále dovodit, že ještě lepší je dobrý trenál s dobrou sypkou

Prostě se drž toho co napsal Tygr, byť tě sere .... o AS nemá cenu mluvit. Protože hovno je téměř vždy lepší obejít než v něm začít šlapat. A tobě se navíc ta snaha o osvětu, byť věřím že upřímně míněná, vždycky nějak zvrtne
lalala

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 11:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nesere mě to, jenom to jsou podle mě kecy o ničem (už jsem ti to psal i dřív:)
Domi
(ban)

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 11:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle bejval tak krasnej topic
Freimen

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 11:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lalala napsal:
nesere mě to, jenom to jsou podle mě kecy o ničem (už jsem ti to psal i dřív:)

myslel jsem jako čtenáře obecně, ne tebe...tzn. máš pravdu
Freimen

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 11:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rád bych se tedy omluvil moderátorům, že jsem jim přidělal práci a uctiuvě je poprosil, zdali by tu zápletku smazali...

zpět k topicu, poznáte českého borce ze staršího Mr.Universe???

Peca

PříspěvekZaslal: so červenec 19, 2008 3:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
rád bych se tedy omluvil moderátorům, že jsem jim přidělal práci a uctiuvě je poprosil, zdali by tu zápletku smazali...

zpět k topicu, poznáte českého borce ze staršího Mr.Universe???

nejdriv me napadl petr weinlich,ale ta nabba mi snad rozsvitila a navic mame jen jednoho kulturistu,ktery je schopny udelat takovy mamuti objem, takze je to R.L?
Peca

PříspěvekZaslal: so červenec 19, 2008 4:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
Space man napsal:
herza napsal:
Tygře v živé paměti mám naší debatu, kde jsi vystupoval jako odborník s 15 letou paxí, který vidí do závodní přípravy kulturistů..., možná, že bych o soudnosti a skromnosti v Tvém případě pomlčel. V případě písmenkové formulace vypadá fackování hodně hloupě a ani trochu nebolí, že ano?

ty seš obhájce z lidu, že se do všeho sereš?

ne já jsem ten co nemá zapotřebí lést někomu do prdele a píše co si myslí. Máš s tím nějaký problém?

Herza davej si pozor,tady se psat co si myslis nevyplaci,jsou tady nekteri anonymni uzivatele,kteri ac neprozradi kdo jsou,ryjou a snazi se te zesmesnit a jsou to prave oni kteri se do vseho s.rou,takze pohoda muze te rozhodit blb?nemuze,tak klidek
Space man
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červenec 19, 2008 7:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peco jdi si dáchnout po té drsné šichtě v klubu si to zasloužíš. To muselo bejt zlomenejch čelistí a naštípnutejch žeber:-))))
Mikuc

PříspěvekZaslal: so červenec 19, 2008 8:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

leos boruvka napsal:
to je Tony Jalovec,kteremu tady z fora nekdo vynadal to me vazne rozesmalo.
Mikuci tobe se ta stara garda pekne hodne libi vid?no je pravda ze z tech porcu ciselo to nadseni..to uz dnes neni..a nebo jsme uz nostalgicti

No jo, to byla doba kdy mě to bralo,tak mi to tak nějak zůstalo pod kůží a co hlavního, mám nějaké ty časáky a pod. z té doby. Když se na to člověk s odstupem podívá, to byly figury, dnes je to všechno jak reklama na Michelin, naprosto vzdálená realitě.

A někdo tu psal o Canarisovi (šéf Abwehru-voj.špionážní služby), spíš asi myslel propagandistu a mistra lží a překrucování - Pepu Goebelse:))
Mikuc

PříspěvekZaslal: so červenec 19, 2008 8:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Malá vsuvka, pokud se někdo trošku zajímáte o II. světovou, doporučuji k přečtení : Viktor Suvorov - "Všechno bylo jinak"
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červenec 19, 2008 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:
herza napsal:
Space man napsal:
herza napsal:
Tygře v živé paměti mám naší debatu, kde jsi vystupoval jako odborník s 15 letou paxí, který vidí do závodní přípravy kulturistů..., možná, že bych o soudnosti a skromnosti v Tvém případě pomlčel. V případě písmenkové formulace vypadá fackování hodně hloupě a ani trochu nebolí, že ano?

ty seš obhájce z lidu, že se do všeho sereš?

ne já jsem ten co nemá zapotřebí lést někomu do prdele a píše co si myslí. Máš s tím nějaký problém?

Herza davej si pozor,tady se psat co si myslis nevyplaci,jsou tady nekteri anonymni uzivatele,kteri ac neprozradi kdo jsou,ryjou a snazi se te zesmesnit a jsou to prave oni kteri se do vseho s.rou,takze pohoda muze te rozhodit blb?nemuze,tak klidek

Pokusil jsem se napasat anonymnímu uživatli s nickem space man, aby se mi představil, když se tak dobře známe. Ale on se té anonymity nechce vzdát.
Douglas

PříspěvekZaslal: so červenec 19, 2008 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky myslim, ze je to Lonc.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Poznáte ho? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 218, 219, 220 ... 616, 617, 618  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: