|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MalajskyTygr
|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 11:24 pm Předmět: |
|
|
Freimen: Ja doufam ze jsi se z tech par poslednich stran poucil, ze lepsi je tohle (AS) u jednotlivych borcu vubec nezminovat. Nikam to nevede, nikdo tomu neveri, nema to zadny smysl, je to k smichu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
lalala
|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 11:30 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | lalala napsal: | A proč se na ty kecy o AS prostě nevyserete (Freimene)? Vždyť je to pořád do kola:
-je to naturál
-hahaha
-opravdu, je to můj kamrát atd.
blabla.... |
jo, to máš pravdu, ale uznej, že někteří (zejména mlaďoši, co pořádně ještě nedřeli) mají pocit, že kdokoliv má lepší formu než oni, že to není možné, že to musí mít z bobulí...že oni sami lítají po diskotékách a jí tak maximálně v McDonnaldu je už pro ně vedlejší... |
to jo, ale stejně bych to tam nepsal:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 11:31 pm Předmět: |
|
|
| lalala napsal: | | Freimen napsal: | | lalala napsal: | A proč se na ty kecy o AS prostě nevyserete (Freimene)? Vždyť je to pořád do kola:
-je to naturál
-hahaha
-opravdu, je to můj kamrát atd.
blabla.... |
jo, to máš pravdu, ale uznej, že někteří (zejména mlaďoši, co pořádně ještě nedřeli) mají pocit, že kdokoliv má lepší formu než oni, že to není možné, že to musí mít z bobulí...že oni sami lítají po diskotékách a jí tak maximálně v McDonnaldu je už pro ně vedlejší... |
to jo, ale stejně bych to tam nepsal:D |
ok, vidím, že to víc lidí na.ere než ocení, tak přístě bez pure/dirty state
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 11:32 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | to bylo myšleno v tom smyslu, že jak tu sám cizo psal na foru a ve článku o bear routine, tak s novým přístupem udělal lepší formu a výsledky naturálně než když dřív něco bral - podobně petr, neříkám, že je naturál, který nic nikdy nezkusil, ale teď jede už předlouho čistě a vypadá to takhle... |
Možná je už na mne pozdě, ale z TOHODLE se dá odvodit jen to, u Cíza, že dobrý trenál bez sypky je lepší než blbý trenál se sypkou...nicméně logicky se dá dále dovodit, že ještě lepší je dobrý trenál s dobrou sypkou
Prostě se drž toho co napsal Tygr, byť tě sere .... o AS nemá cenu mluvit. Protože hovno je téměř vždy lepší obejít než v něm začít šlapat. A tobě se navíc ta snaha o osvětu, byť věřím že upřímně míněná, vždycky nějak zvrtne
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 11:33 pm Předmět: |
|
|
nesere mě to, jenom to jsou podle mě kecy o ničem (už jsem ti to psal i dřív:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Domi
(ban)
|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 11:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 11:35 pm Předmět: |
|
|
| lalala napsal: | | nesere mě to, jenom to jsou podle mě kecy o ničem (už jsem ti to psal i dřív:) |
myslel jsem jako čtenáře obecně, ne tebe...tzn. máš pravdu
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 11:52 pm Předmět: |
|
|
rád bych se tedy omluvil moderátorům, že jsem jim přidělal práci a uctiuvě je poprosil, zdali by tu zápletku smazali...
zpět k topicu, poznáte českého borce ze staršího Mr.Universe???
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: so červenec 19, 2008 3:55 am Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | rád bych se tedy omluvil moderátorům, že jsem jim přidělal práci a uctiuvě je poprosil, zdali by tu zápletku smazali...
zpět k topicu, poznáte českého borce ze staršího Mr.Universe???
|
nejdriv me napadl petr weinlich,ale ta nabba mi snad rozsvitila a navic mame jen jednoho kulturistu,ktery je schopny udelat takovy mamuti objem, takze je to R.L?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: so červenec 19, 2008 4:02 am Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | Space man napsal: | | herza napsal: | Tygře v živé paměti mám naší debatu, kde jsi vystupoval jako odborník s 15 letou paxí, který vidí do závodní přípravy kulturistů..., možná, že bych o soudnosti a skromnosti v Tvém případě pomlčel. V případě písmenkové formulace vypadá fackování hodně hloupě a ani trochu nebolí, že ano? |
ty seš obhájce z lidu, že se do všeho sereš? |
ne já jsem ten co nemá zapotřebí lést někomu do prdele a píše co si myslí. Máš s tím nějaký problém? |
Herza davej si pozor,tady se psat co si myslis nevyplaci,jsou tady nekteri anonymni uzivatele,kteri ac neprozradi kdo jsou,ryjou a snazi se te zesmesnit a jsou to prave oni kteri se do vseho s.rou,takze pohoda muze te rozhodit blb?nemuze,tak klidek
|
|
| nahoru |
|
 |
Space man
Anonymní
|
Zaslal: so červenec 19, 2008 7:34 am Předmět: |
|
|
Peco jdi si dáchnout po té drsné šichtě v klubu si to zasloužíš. To muselo bejt zlomenejch čelistí a naštípnutejch žeber:-))))
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: so červenec 19, 2008 8:00 am Předmět: |
|
|
| leos boruvka napsal: | to je Tony Jalovec,kteremu tady z fora nekdo vynadal to me vazne rozesmalo.
Mikuci tobe se ta stara garda pekne hodne libi vid?no je pravda ze z tech porcu ciselo to nadseni..to uz dnes neni..a nebo jsme uz nostalgicti |
No jo, to byla doba kdy mě to bralo,tak mi to tak nějak zůstalo pod kůží a co hlavního, mám nějaké ty časáky a pod. z té doby. Když se na to člověk s odstupem podívá, to byly figury, dnes je to všechno jak reklama na Michelin, naprosto vzdálená realitě.
A někdo tu psal o Canarisovi (šéf Abwehru-voj.špionážní služby), spíš asi myslel propagandistu a mistra lží a překrucování - Pepu Goebelse:))
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: so červenec 19, 2008 8:03 am Předmět: |
|
|
Malá vsuvka, pokud se někdo trošku zajímáte o II. světovou, doporučuji k přečtení : Viktor Suvorov - "Všechno bylo jinak"
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: so červenec 19, 2008 9:33 am Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | | herza napsal: | | Space man napsal: | | herza napsal: | Tygře v živé paměti mám naší debatu, kde jsi vystupoval jako odborník s 15 letou paxí, který vidí do závodní přípravy kulturistů..., možná, že bych o soudnosti a skromnosti v Tvém případě pomlčel. V případě písmenkové formulace vypadá fackování hodně hloupě a ani trochu nebolí, že ano? |
ty seš obhájce z lidu, že se do všeho sereš? |
ne já jsem ten co nemá zapotřebí lést někomu do prdele a píše co si myslí. Máš s tím nějaký problém? |
Herza davej si pozor,tady se psat co si myslis nevyplaci,jsou tady nekteri anonymni uzivatele,kteri ac neprozradi kdo jsou,ryjou a snazi se te zesmesnit a jsou to prave oni kteri se do vseho s.rou,takze pohoda muze te rozhodit blb?nemuze,tak klidek |
Pokusil jsem se napasat anonymnímu uživatli s nickem space man, aby se mi představil, když se tak dobře známe. Ale on se té anonymity nechce vzdát.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: so červenec 19, 2008 9:57 am Předmět: |
|
|
Taky myslim, ze je to Lonc. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|