|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mikuc

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
leos boruvka
|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 10:03 pm Předmět: |
|
|
to je Tony Jalovec,kteremu tady z fora nekdo vynadal  to me vazne rozesmalo.
Mikuci tobe se ta stara garda pekne hodne libi vid?no je pravda ze z tech porcu ciselo to nadseni..to uz dnes neni..a nebo jsme uz nostalgicti
|
|
| nahoru |
|
 |
Einherjar

|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 10:16 pm Předmět: |
|
|
Dennis Tinnerino _________________ "To be the best, you've got to train to beat the best" - Jonnie O. Jackson
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 10:47 pm Předmět: |
|
|
tony yayo?? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 10:50 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | MalajskyTygr napsal: | | Freimen napsal: | | proč by každý kdo vypadá lépe než já samotný měl nutně být nastřelený ??? To si už jednou uvědomte. Podívej se na Ciza, Milana Šádka apod. |
Proc tohle tema vubec otviras? To ze ti nekdo rekne ze je natural neznamena ze je to pravda, to vi jenom on sam. A to ze byl nekdo natural pred rokem uz vubec neznamena ze je jim stale. Tyhle prohlaseni maji hodnotu NULA. |
ty jsi tu opravdu už jen zdejší blb (zase mi hned nepiš kolik let cvičíš atd., to mě nezajímá), tohodle kluka jsem připravoval na závody v roce 2006, takže to není jen "nějaký známý z fitka" ale defakto svěřenec i pro letošní podzim, takže přesně vím, co bere a co ne, minulou sezónu se mnou odjel celý zbytek přípravy před mou republikou, jel se mnou na všechny závody natírat atd., je to velmi dobrý kamarád, takže si tyhle své domněnky strč za šos...
Napsal jsem to sem čistě jako motivaci pro lidi, kteří mají pocit, že kdokoliv kdo vypadá lépe než oni sami, musí nutně sypat, dopovat a střílet |
Neviem o co slo v tejto hadke, ale hamenikp predsa uz o nejakych skusenostiach napisal, ci nie? Minimalne toto
| hamernikp napsal: | | FAkt netušim, jakej by za to člověk dostal flastr, ale přivezl jsem si celkem bez problémů, (jen s mokrou prdýlkou), Deca Dur. z Mexika a to jsem letěl přes Miami. Výhoda nebo alespoň taková menší záruka bezpečí byla ta, že jsem si nechal ten bágl, poněvadž jsem neměl kufr, zabalit za 10 USD a celníci to potom nerozbalujou, jen pokud by našli něco v tunýlku. |
To len tak ma napadlo, tak som to vytiahol, kontext nepoznam, takze pardon ze sa vam do toho pletiem:) _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 11:05 pm Předmět: |
|
|
 Ahola: za chvili se dozvis od zdejsiho trenera sampionu a prilezitostneho modela jaky jsi blb.
Sorry for OT
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 11:12 pm Předmět: |
|
|
AHOLÍKU ..... ty mne ještě občas dokážeš překvapit  !!!
Nevím co v tom Prešporku děláš, ale pro civilní sektor by tě byla věčná škoda...tebe by bral i Canaris
WELL DONE
Jen se mi zdá, že teď to slíznem oba
Akorát chudák Mikuc
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 11:13 pm Předmět: |
|
|
A proč se na ty kecy o AS prostě nevyserete (Freimene)? Vždyť je to pořád do kola:
-je to naturál
-hahaha
-opravdu, je to můj kamrát atd.
blabla....
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 11:15 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | Ahola: za chvili se dozvis od zdejsiho trenera sampionu a prilezitostneho modela jaky jsi blb.
Sorry for OT |
to je legrace jak ti to nedá spát ...alespoň nejsem virtuální odborník na kulturistickou přípravu, tak jak to dosvědčil herza, že to od tebe slyšel kromě mě minimálně on také...ale ty tu teď budeš dělat, jak jsi skromný a jak jsi to za xset příspěvků řekl jen 2x
ahola má naprostou pravdu, myslím, že mé přirovnání k cizovi bylo nejlepší, přece jsem v diskusi napsal, že on není naturál, ale je to naturální forma...nebo mi chcete někdo namluvit, že pokud jsem si to před cca 2,5 roku zkusil, tak teď cokoliv od nuly nacvičím, tak bude nenaturální
jinak ahola by si měl možná také přečíst zaprvé tu diskusi a zadruhé tento Moogův příspěvek : https://forum.ronnie.cz/post529509.html#529509 a reakce...
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 11:17 pm Předmět: |
|
|
| lalala napsal: | A proč se na ty kecy o AS prostě nevyserete (Freimene)? Vždyť je to pořád do kola:
-je to naturál
-hahaha
-opravdu, je to můj kamrát atd.
blabla.... |
jo, to máš pravdu, ale uznej, že někteří (zejména mlaďoši, co pořádně ještě nedřeli) mají pocit, že kdokoliv má lepší formu než oni, že to není možné, že to musí mít z bobulí...že oni sami lítají po diskotékách a jí tak maximálně v McDonnaldu je už pro ně vedlejší...
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 11:22 pm Předmět: |
|
|
No, konkrétně u AHOLY si myslím, že si nic číst moc nemusí...je jedním z lidí tady, co vždy nejdřív pořádně myslí než něco napíšou, a jednak to formulují vždy slušně a korektně, a toto nebylo výjimkou.
Což neznamená, že mne někdy nesere
A Frei ... když si člověk naběhne, tak by to prostě měl umět přiznat a ideálně se tomu i zasmát, a ne se z toho zkoušet vykroutit  . Prostě, nebuď Bohdalka
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 11:24 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: |
ahola má naprostou pravdu, myslím, že mé přirovnání k cizovi bylo nejlepší, přece jsem v diskusi napsal, že on není naturál, ale je to naturální forma...nebo mi chcete někdo namluvit, že pokud jsem si to před cca 2,5 roku zkusil, tak teď cokoliv od nuly nacvičím, tak bude nenaturální
jinak ahola by si měl možná také přečíst zaprvé tu diskusi a zadruhé tento Moogův příspěvek : https://forum.ronnie.cz/post529509.html#529509 a reakce... |
Nj, bol som 5 dni mimo a teraz to len tak narychlo citam z kazdeho rozku trosku...spomenul som si na hamernikap, ktory sa tu kedysi viacej rozoberal (aj tu viacej pisal),tak som to sem hodil, aby som si udrzal povest Colomba a obdiv ygga:) _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 11:24 pm Předmět: |
|
|
| lalala napsal: | btw.
| Freimen napsal: |
odpověď je taková, že pokud jsi už jednou sypal, nejsi už naturál nadosmrti , ale přesto můžeš v ČSNK startovat (pokud jsi neměl pozitivní test, tzn.sypal jsi, ale nikdo to nevěděl)
Dopingové testy mají akorát na soutěži, žádný monitoring u nich, narozdíl od nás, není... |
že by se ozývala zase mrška schizofrenie? |
kdepak, napsal jsem to hned zkraje diskuse ještě před hádkou s tygrem :
https://forum.ronnie.cz/post529504.html#529504
| Freimen napsal: | | to bylo myšleno v tom smyslu, že jak tu sám cizo psal na foru a ve článku o bear routine, tak s novým přístupem udělal lepší formu a výsledky naturálně než když dřív něco bral - podobně petr, neříkám, že je naturál, který nic nikdy nezkusil, ale teď jede už předlouho čistě a vypadá to takhle... |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|