To jsou moc pěkný kufry ! Vyráběl jsi je sám ?
Taky mě napadlo udělat je z ocelových Iček (ehm, po tom co jsem viděl videa ze Sk :)), ale jaksi nevim, kde je sehnat.
_________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Dnešní trénink byl za dost sychravého počasí. Poprvé jsme vyzkoušeli nové kufry a doplnili to Log liftem. Vyřízený jsme byly solidně, po této kombinaci jsem měl neskutečně napumpované přední delty a celé paže.
FARMERS WALK - dva 100kg kufry na vzdálenost 40 metrů. Rovinky jsou celkem v pohodě, ale otočení je dost tragické a bude potřeba ho pořádně natrénovat.
1.kolo - 28s
2.kolo - 34,1s
3.kolo - 27s
LOG LIFT - dvě kola tentokrát na čas jedné minuty, jak v Piešťanech.
1.kolo - 15x
2.kolo - 16x
Naposledy upravil s.sman dne pá červenec 25, 2008 6:31 pm, celkově upraveno 1 krát
Po včerejším tréniku, kde mě bolí celý vršek těla, nejvíce trapézy, ramena, bicepsy a předloktí, jsem se rozhodli pro trénink zádní strany stehen. U mrtvého tahu jsem měl docela oslabený úchop, díky včerejšímu Farmers walk.
Len taka otazka,nie su teie kufre nejake dlhe? Resp. Neprevazuju sa ti dopredu alebo dozadu pri chodzi? Co som sledoval strongmanske sutaze,vzdy boli take mensie
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru