|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Holy

|
Zaslal: st červenec 30, 2008 6:49 pm Předmět: |
|
|
No kazdopadne nic nenechavat venku "volne lozeny". Vsechno privazat retezem, nebo dvema. Fakt sem se poucil. Taky by me nenapadlo, ze tohle by mohl nekdo ukrast... Je videt, ze mozny je vsechno.
Pneu nasel jeden clovek od nas z fitka kus od jeho baraku asi 2km od fitka. Nekdo ji proste dovalil na vozejku, nebo dodavkou a (zatim) nechal u plotu. Nastesti zvenku, takze sem prisel a odkulil ji k tomu clovekovi do dvora. Odtud ji musim nejak dopravit zpet do fitka. A sehnat retez! _________________ Wer macht, der macht!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Holy

|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 9:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 9:52 am Předmět: |
|
|
To víš, že o tom víme a s Jiřínem tam jedeme, konečně si taky zasoutěžím. Jen ted mám výpadek v trénování disciplín. Jirka si válí šunky a takticky si odvezl i klíčky od našeho strongman plácku. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 2:30 pm Předmět: |
|
|
uvazuju o tom... _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 6:19 pm Předmět: |
|
|
Taky bych asi jel, pokud budou rozmně nastavené váhy a pokud se dám dokupy se zády... _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 7:22 pm Předmět: |
|
|
Já myslím, že váhově by to mělo být podobné prvnímu závodu v Praze. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 7:26 pm Předmět: |
|
|
pokud nebudou prestreleny vahy tak pujdu treninkove, nebudu to hrotit a spis to vezmu jako nacvik techniky a spolecenskou udalost... mam rozjety trenink a nejaky nadstandartni blbnuti by udelalo vic skody nez uzitku ale rad bych se tam objevil... _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 7:37 pm Předmět: |
|
|
A já vás tam rád uvidím. Já se tam půjdu hlavně představit. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
Koroze
|
Zaslal: ne srpen 10, 2008 7:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: po srpen 11, 2008 3:42 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem si všiml propozic na Radotínského strongmana, pouvažujeme jestli to tam zkusíme, ale ty disciplíny už stojí zato
1. Truck Pull 16 t/20 m
2. Super Yoke 350 kg/20 m
3. Hercules Hold
4. Viking Press 160 kg na počet opak./repetitions
5. Farmer´s Walk 150 kg, maximum
6. Držení 20 kg před tělem/Arms forward raise 20 kg
7. Medley (6x Tireflip 350 kg + Truck pull sitting) _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: po srpen 11, 2008 3:47 pm Předmět: |
|
|
Ty se mě chceš zbavit, aby jsi neměl deprese z mého logu, co? _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: po srpen 11, 2008 4:05 pm Předmět: |
|
|
Taky to už je celkem pěkně ohodnoceno:
Ceny/prize money: pro vítěze/winner 800 euro, 2nd place 600 euro, 3rd place 500 euro, 12th place 100 euro _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po srpen 11, 2008 4:15 pm Předmět: |
|
|
| s.sman napsal: | Taky to už je celkem pěkně ohodnoceno:
Ceny/prize money: pro vítěze/winner 800 euro, 2nd place 600 euro, 3rd place 500 euro, 12th place 100 euro |
jojo, to jsou moc pekny sumicky... taky prijede par zavodniku i ze zahranici _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|