Nancy Clarkova: Sportovni vyziva

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nancy Clarkova: Sportovni vyziva  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Nancy Clarkova: Sportovni vyziva
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Co si myslite o teto publikaci?
je to velmi dobra knizka, vhodna pro vetsinu bezne sportujici populace
60%
 60%  [ 3 ]
je to vhodna knizka i pro vrcholove sportujici populaci (napr. kulturisty)
0%
 0%  [ 0 ]
celkem prumerna kniha, jako mnoho jinych, nicim vyjimecna
20%
 20%  [ 1 ]
nic moc, znam urcite lepsi knihy na tema vyziva
20%
 20%  [ 1 ]
Celkem hlasů : 5

Autor Zpráva
Ben

PříspěvekZaslal: po červen 16, 2003 7:54 am    Předmět: Nancy Clarkova: Sportovni vyziva Odpovědět s citátem

Tak co si myslite o teto knizce venovane vyzive? Mnozi ji povazuji za bibli, co se tyka stravovani, jak jste na tom vy? Opatrili jste si ji a precetli nekolikrat? Nebo jste do ni jen nahledli, ci mate jinou knizku, ktera vam vyhovuje vic?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Karda

PříspěvekZaslal: po červen 16, 2003 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No těžko říct, přečetl jsem jenom kousek, ale mám ji
Paye

PříspěvekZaslal: po červen 16, 2003 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No těžko říct-nemám tucha co to je za book!!
fedor

PříspěvekZaslal: po červen 16, 2003 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tu knizku nepoznam ale aj keby som to videl v knihkupectve predavat za 20halierov, tak uz len skrz to jej meno a to ze je to zena by som si neprecital ani obsah.

a tiez by ma zajimalo co si prectavujes pod pojmom "sportovni vyziva". pre koho? pre nakeho fitnes buzika co pri ranej joge pije caj z bambusovymi vyhonkami alebo pre hardcore sypaca co potrebuje poradit jak pribrat zo 130 na 150?

hardcore knizku ti napisem na jeden riadok:
zer jak prasa

knizka pre fitness buzika ma az tak moc nezajima.
Rimmer

PříspěvekZaslal: po červen 16, 2003 11:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neznám.Fakt že jo, napsala to ženská
Mám knížku od Fořta, výživa pro kulturisty a taky Suplementy ve výživě. Stála mě 700 kč a je fakt good.
Ben

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2003 8:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

fedor napsal:
tu knizku nepoznam ale aj keby som to videl v knihkupectve predavat za 20halierov, tak uz len skrz to jej meno a to ze je to zena by som si neprecital ani obsah.

no, moment, jenom pro to, ze tu knizku napsala zenska, tak ji dopredu (tu knizku) odsuzujes? Hm, a ja myslel, ze zijeme na zacatku 21.stoleti...? :- ( Btw, vice informaci o teto vyznamne dietolozce se lze docist na strankach http://www.nancyclarkrd.com/ (krome jejiho profilu jsou tam dale informace o studijnich materialech a odb. seminarich, ktere porada, apod.)

fedor napsal:

a tiez by ma zajimalo co si prectavujes pod pojmom "sportovni vyziva". pre koho? pre nakeho fitnes buzika co pri ranej joge pije caj z bambusovymi vyhonkami alebo pre hardcore sypaca co potrebuje poradit jak pribrat zo 130 na 150?

ad ten pojem... no, nejlepsi bude, kdyz se zeptas primo autorky (na strankach je uveden e-mail ;-) a nebo oprostis od svych predsudku a do ty knizky nahlednes...

fedor napsal:

zer jak prasa

hm, taky nazor...
Paye

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2003 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

fedor napsal:

zer jak prasa

Docela zajímavej názor!!!V životě sem tu knížku neviděl, ale, že bych o ní z fleku napsal že je na hovno, tak to asi ne!!!Trochu moc odsuzuješ co s neviděl a nemůžeš posoudit!!!§

Fitness buzík-kurva co to je???To jako někdo kdo se trochu zajímá o to aby vypadat esteticky a ne že se dívá jenom na centimetry a kilogramy tak je jako kretén nebo co???

Nikdo tady neřek,že je to knížka pro hardcore kulturistiku, a tak když ty ji děláš (hah),tak se k té knížce nevyjadřuj, když není určena pro tak dobrý kulturisty jak seš ty!!!!

A to že je to baběna,tak je hned tupá ak vagon kitu a neví nic o výživě???Mám pocit,že seš do svýho cvičení až moc zažranej a nemám hlavu na nic jinýho!!!
Karda

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2003 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak se mi zdá, že fedor trochu ujel...
Paye

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2003 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky se mi zdá...
fedor

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2003 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dobre tak to troska vysvetlim. myslim ze sa tu bavime o kulturistike a silovych sportoch.

za prve, to meno som vzivote nepocul.
a to som uz pocul sakra vela mien.

Nancy specializes in nutrition for exercise and wellness and the nutritional management of eating disorders.

takze colemanovi asi jedalnicek nepise.... tiez tam ma napisane ze beha maratony, tak to asi z praktickeho hladiska vela o nakom priberani nebude vedet...

rad vysvetlim pojem fitness-buzik to je taky co si na obed da strucik cesnaku lebo je to zdrave a potom si kupi pletovy krem a zozere 2 kusky tofu syra lebo mu to robi dobre na vlasy a samozrejme rohlik neje lebo je to nezdrave a on preboha nechce byt tucny!!! fuuuj tuk!

nehovorim ze je to kreten, ale chlap co sa stara o svoj vyzor jak zenska asi ciastocne buzik bude.

ja nedelam hard-core kulturistiku, bozechran, ale mal som pocit ze toto forum je skorej o kulturistike a silovych sportoch jak som pisal a ne wellness a maratony..

to ze je to babena, minimalne znamena ze z praktickeho hladiska toho vela zasebou nema. jak by sa ti lubila rada jak pribrat od niekoho kdo ma 60kilo? a nehovor mi ze keby aj mal 100diplomov tak racej si nenechas poradit od jongiho alebo koho kdo na to aj vypada ze trocha vie o com hovori.

kludne si omne myslite co chcete, ale ked vidim nakeho nagelovaneho buzika z pletovou maskou v elastickych gatoch z peknymi goralkami a neviem cim, tak ma to proste uraza, a snad mam pravo na svoj nazor.
a to ze naka vychrtla madam neviem jaka o ktorej nikdo nikdy nepocul objavila ameriku co sa tyka strovavania, to mozte vykladat....

a ze to je zena.. ja proti zenam nic nemam, nech si pise knizku o joge, o kalanetike o bambuosvych cajoch a neviem com...

benx inac som zvedavy kedy sem hodis nieco normalne.. muscle&fiction a naka vychrtla maratonka... (nic proti tebe, len ak to ma mat naku uroven bolo by dobre spomenut nieco poriadne)
Karda

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2003 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fedor napsal:

a to ze naka vychrtla madam neviem jaka o ktorej nikdo nikdy nepocul objavila ameriku co sa tyka strovavania, to mozte vykladat....

a ze to je zena.. ja proti zenam nic nemam, nech si pise knizku o joge, o kalanetike o bambuosvych cajoch a neviem com...

Však se to jmenuje "Sportovní výživa" ne "Hard Core žranice", což řekl bych značí, že kniha je určena širší vrstvě lidí, ne jenom "objemářům".
fedor

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2003 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ok, ospravedlnujem sa teda, ak sa rata aj maraton tak vporiadku.

(som naky trocha podrazdeny a mierne agresivny, snad to prejde)
jongi

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2003 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fedor napsal:
ok, ospravedlnujem sa teda, ak sa rata aj maraton tak vporiadku.

(som naky trocha podrazdeny a mierne agresivny, snad to prejde)

Copak jsi si dal za suplementy,že si podrážděný? Nebo,že by dietka....?
fedor

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2003 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jongi napsal:
Copak jsi si dal za suplementy,že si podrážděný? Nebo,že by dietka....?

no, zas ten "fake" cypionat.. (+som prechladnuty a to natych 30+ neviem kolko stupnov je docela umenie..)
jongi

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2003 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nojo,to nevíš, že falešný cypionat způsobuje nachlazení?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nancy Clarkova: Sportovni vyziva Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: