joj ta dnes a vcera trosku oddych ... taky mensi festival hudobny, takze vcera dostatok alkoholu, dnes nedostatok jedla (4kusky chleba a asi 300g plnenej kapusty)
takze ak to zajtra nepojde aspon viem co je za tym. a mozno 7,5 nasobne mnozstvo endorfinov a kto vie akych inych hormonov pomoze
opat ako som cakal, prvy vyletel dole rychlo a hore este rychlejsie. druhy uz bol tazky a uz to islo z kopca. sily nebolo. predsa len vcerajsia strava tiez onicom. tak pondelok sa najem poriadne a uvidim ze co to da.
tricepsi som zmasakroval riadne - 12 serii je celkom dost.
joj konecne ze normalne islo. neviem ci to je 2,5 litrami piva vcera vecer teeda aj predvcerom ale slo to :D
prva vyletela hned, druhe 2 tiez docela lietali prva 3ka bola fest lahka.
no potom druhe kolo 1ka pohoda 2ka dala zabrat. 3ka nevydarila. dal som 2 a na 3 som si netrufal lebo som si nebol isty ci to dotlacim a nikto v posilke nebol
tretie kolo uz bolo OK 1,2 pohoda, na 3 som si zavolal dopomoc ale vraj nepomahal ze som siel sam tak som rad.
kazdopadne rebriky koncim, jednak uz 2 tyzdne preslo a jednak uz ma to sere. teraz turbo tretia faza aspon dufam. co to da to to da uz nic necakam som na tom asi tak ako ked som bol pred vlnami. to je dobre aj tak maximalne tyzden tomu davam skusim maxka a hura na fomina kde sa cvici 3 krat do tyzdna
dnes trening bez toho aby som predtym jedol
po rozcvicovacich seriach prva pracovna a tiez jedina s 85kg. a slo to. pomerne lahko by som povedal.
tak ze skusim 95 jedno opakovanie ze ako to pojde. dal som jedno dal som dva a slo by aj tretie uplne v pohode.
tak ma to akosi rozveselilo a ze dam tam 100ku. pre istotu troska vacsi most (v porovnani s mostovanim lifterov je stale maly) a dole lahko, na hrudniku stopka, a tlak ...slo to lahko , velmi lahko. druhe by slo urcite tretie neviem.
s dl nesom spokojny uchop mi stale nedrzi medzi opakovaniami musim prehmatavat a ked neprehmatnem tak to drzim iba koncekami prstov. s tym sa dufam casom neco urobi
bench posledne bolo tesne ale bolo oka. dam aj zajtra 90 ked sa dobre vyspim.
som isiel pomerne tazke fr. tlaky a potom ked som zacal citit triceps tak som sa zamyslel "toto nie velmi dobry napad, zajtra musim tlacit 90" tak som skoncil pri 3tej serii
drep iba na Multipresse tyc nebola volna
Bench dneska cudny. najprv som nalozil 90 po rozcvicke a urobil 4 opakovania a na 5te si netrufol. som bol sam v posilnovni.
potom som oddychoval a chystal sa na DL ale tak radsej som lahol na lavicku zodvihol cinku a 5 opakovani v super turbo tempe padlo. a padlo by ich mozno aj 6.
mohamedany pred pritahmi neodporucam ale som este nevedel predtym ze chcem pritahy ist.
celkovy cas cca 45 minut
tazko ale slo na prvy pokus. 95 uz asi nepojde. ale skusim ked v posilke bude niekto so mnou.
inak celkom som si vsimol ze nemam ziadny system v tom ako cvicim a zatial mmi to je jedno. predkopavanie nemam rad bolia ma nohy.
na konci som chcel este brucho ale pri mohamedanoch som citil krce a ked som si s 12kg JR lahol na lavicku aby som odcvicil brucho tak ma pribila k zemi. uz som nevladal vobec.
tak log drzim pomerne dlho uz je to rok a asi 14 dni tak nejake to zhodnotenie by som sem hodil :D som prepasol vyrocie ale nevadi
tak za ten rok som skusil takmer vsetko, trjbojarske silovky, kulturisticke objemovky a aj nejake tie diety. co to prinieslo a ci som spojojny? myslim ze zatial spokojny som. splnil som to co som ocakaval teda aj som zvysil hmotnost. aj som trosku znormalizoval ale iba trosku. hlavne pri tak odflaknutej strave.
co sa sily tak ta sla hore urcite predtym na zaciatku boli nadhodnotene 120 90 120 takze hadam skutocne sa to pohybovalo okolo
bench:80-85
DL: 100-110
Drep to ite ako DL
dnes:
Bench: budem sa snazit nedelu alebo niekedy teraz zatlacit 110, takto zatial maxko bolo 5x92,5
Drep: nieco okolo 140-145
DL: 130-140
v logu samozrejme pokracujem dalej. dokoncim killera a vrham sa opat na FOMINA
Chces nekdy soutezit v liftu?Prece jen porad ty silovky,nejsou to pravy orechovy.
_________________ Měsíček:To se lehko řekne, jenže nemohu si dovolit žádný "přášky" a pixly .. jediné co mi může pomocí je 3 kilová činka (benchpress).
Chces nekdy soutezit v liftu?Prece jen porad ty silovky,nejsou to pravy orechovy.
sutazit to neviem ak to bude nutne :D ale mna tie silovky naramne bavia. mam radsej silove ako objemove treningy. hlavne killer ma teraz bavi ked kazdym treningom je to novy osobak to je pocit neskutocny.
idem to hlavne preto.
a ak to pojde dobre tak co ja viem v junioroch sutazit, na to mam este 5 rokov takze aj to sa moze stat
sutazit to neviem ak to bude nutne :D ale mna tie silovky naramne bavia. mam radsej silove ako objemove treningy. hlavne killer ma teraz bavi ked kazdym treningom je to novy osobak to je pocit neskutocny.
idem to hlavne preto.
a ak to pojde dobre tak co ja viem v junioroch sutazit, na to mam este 5 rokov takze aj to sa moze stat
edit tak nie 5 ale asi 3 :D
Proto se ptam,at se dari
_________________ Měsíček:To se lehko řekne, jenže nemohu si dovolit žádný "přášky" a pixly .. jediné co mi může pomocí je 3 kilová činka (benchpress).
Aerobka: kosenie travy v hnusnom nerovnom terene :D dalo zabrat
chcel som dnes ist bud 5x95 alebo skusit maxko ale akosi ked som dosiel zistil som ze nevladzem ani pohnut. tak improvizacia.
3 cviky malo serii a bol som tam hodinu. celkom odflanuty trening.
dalsi tyzden fomin. dufam
maxka podhodnotene na drep,DL:120, tlak:100
vychadzam z toho ze na drep a DL dam nieco okolo 140 a tlak okolo 110 tak budem potom pridavat na DL a drep kazdy tyzden o 5 kg a na tlak o 2,5 do maxka. tak nejako debilne ale nevadi
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru