Po šesti tréninkových dnech si od úterka dám naopak asi pět dnů volna, v sobotu si dám na Velkém Dářku závody Dračích lodí a v neděli mě čeká Strongman amater v Golčově Jeníkově.
Dneska jsem si dal krátký a intenzivní trénink ramen.
NE 24.8.2008 STRONGMAN AMATER ZÁVODY - GOLČŮV JENÍKOV
....................................... 1. MÍSTO ...................................
Dnes jsem si odbyl svou premieru na strongman závodech, s výsledkem jsem spokojen, ale je potřeba ještě vypilovat techniku a uvidím, jak to půjde s těžšími disciplínami.
1. CAR PULL - 23,5s (2. místo) - Tady jsem byl spokojený, jen trochu vadily ty široký pásy.
2.ZDVIH SOUKOLÍ - 16x (1. místo) - Hodně podobné jako s činkou nebo kládou, jen ke konci je už znát na síle úchopu tlustá osa.
3.FARMERS WALK - 5s (1. místo) - Běh se dvěma 135kg kufry na vzdálenost deseti metrů šel lehce, horší to bude na delší trati s otočkou.
4.TIRE FLIP - 19.3s (2. místo) - Otáčení 350kg pneu na šest otoček šlo lehce, tuto disciplínu mám asi nejvíce natrénovanou
5.KRUCIFIX - 31s (12. místo) - Tak tato disciplína mi vůbec nevyšla, po chvíli mi vypovědělo poslušnost pravé rameno a s pocitem, jako když si přeležím ruku, jsem to neudržel.
6.AUTO TRAKAŘ - čas nevím (1. místo) - Této disciplíny jsem se obavál nejvíce a nakonec to byla pro mě ta nejlehčí. Po startu to šlo překvapivě lehce, tak jsem začal dělat delší kroky a tím jsem stehnem narazil do řídítek a musel jsem zvedat znovu.
Čekal jsem, že včerejšího závodu budu pěkně rozbitý, ale nejsem, tak jsem sám zašel do fitka se jen trochu protáhnou a dát si patnáct minut rychlé chůze na pásu. Bench press na rovné lavici
15x60kg
15x60kg
12x100kg
12x100kg
12x130kg
12x130kg
10x150kg
10x150kg
Přítahy spodní kladky
15x80kg
12x125kg
12x125kg
12x125kg
Výpony na stroji ve stoji - se vším
4x15 opakování
4x12 opakování
Bicepsové zdvihy s jednoručkami - 25kg
4 serie po 12 opakováních
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru