Dneska proběhl po delší době opět trénink s trénováních soutěžních disciplín. Jedná se asi o poslední trénink před prvním závodem na soutěži strongman amatér .
CAR PULL - dvou tunové Mondeo jsme vyměnily za Avii o váze cca 3.5T, na vzdálenost 20 metrů.
1.kolo - 30s (špatný čas, kvůli písku na silnici)
2.kolo - 19s
3.kolo - 19,4s
4.kolo - 19.8s
TIRE FLIP - pneu 350kg a pět otoček. Od minulého tréninku jsem při třetím kole stáhnul čas o 1,5s. Síla jde nahoru i tady.
1.kolo - 19.7s
2.kolo - 18,1s
3.kolo - 18s
FARMERS WALK - dva 100kg kufry na vzdálenost 20+20 metrů s otočkou. Při druhém kole jsem použil trhačky, jen abych si vyzkoušel sílu úchopu.
1.kolo - 24s
2.kolo - 22.7s (s trhačkami)
LOG LIFT - a na závěr jedno kolo na čas jedné minuty.
1.kolo - 18x
_________________ Fide, sed cui fidas, vide.
Naposledy upravil s.sman dne po srpen 18, 2008 8:36 pm, celkově upraveno 2 krát
Chodis u treningu v gymu do selhani,nebo tam nechavas rezervu na 1opak?
_________________ Měsíček:To se lehko řekne, jenže nemohu si dovolit žádný "přášky" a pixly .. jediné co mi může pomocí je 3 kilová činka (benchpress).
Čekal jsem, že po noci strávené na diskotéce bude dnešní trénink ospalý, ale naštěstí se tak nestalo a konečně jsem po delší době zvládl v mrtvém tahu 310 kg a pokud to půjde stále dobře jako doteď snad tuto hranici zanedlouho překonám. Dále jsem měl v plánu odcvičit ramena, ale po dvou seriích tlaků jsem trénink ramen přesunul na jindy.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru