kurva kluci ja uz se tady v posledni dobe bojim neco otevrit aby na me nevybafl schwaca nebo naka jina prdel,nechci se pokazde kdyz pujdu na ronnieho ohlizet pres rameno jestli jsem u kompu sam,aby si nekdo nemyslel ze jsem buzna,tak toho nechte
kurva kluci ja uz se tady v posledni dobe bojim neco otevrit aby na me nevybafl schwaca nebo naka jina prdel,nechci se pokazde kdyz pujdu na ronnieho ohlizet pres rameno jestli jsem u kompu sam,aby si nekdo nemyslel ze jsem buzna,tak toho nechte
Vzhledem k vysce te opice bych rekl, ze v konecnem dusledku ho bude mit asi vetsiho ... ovsem necitim se nejak ohrozen .. akorat mam nerad na monitoru takovy veci, kdyz za mnou sedi lidi a divaji se mi pres ramena
tak nemáš v pracovní době brouzdat po netu a hambárnách stejně už tě tam kolegové musejí znát,že jsi starej prasák tak se nedělej..a neukazuj na malou roztomilou opičku
_________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
Ještě se musím vrátin ke kauze bagančata.
Je mi jedno v čem kdo chodí i když se mi to nemusí líbit. Vzpomněla jsem si však na jednu velice starou písničku: ............
no co mi pustil mugo, tak je lepsi an bagancata tohle spivat
_________________ Milovat neznamená hledět jeden do druhého, ale pohlížet společně jedním směrem.
[img:6f5d552413]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1232651488_1.jpg[/img:6f5d552413]
No právě..jsem děsný romantik. Např. včera mi krásně svítil měsíc na práci... Sebrala jsem ze zahrady asi 2kg slimáků a naházela je kýble se slanou vodou Ke zdaru práce mi pomáhalo vychlazené růžové... Kurňa...takhle nějak si představuji romanticky prožitý večer Za svitu luny
V sobotu se mi povedlo udelat si luxusni puchyr na pate je obrovsky, asi jako petikoruna, vazne paradni dilo jeste ze je zase teplo a muzu nosit zabky
_________________ Samurai objímá smrt.Když nastane nebezpečí,vítá fakt,že smrt může přijít,a proto bojuje jako by jí hledal..tedy absolutně beze strachu.Výsledkem bývá,že ji v boji najde jeho protivník
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru