|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
by PeITeeR

|
Zaslal: po srpen 18, 2008 8:42 pm Předmět: kulturisticke obleceni,veci.s motivem kulturistiky |
|
|
Cus.Shanim nejaky ty veci ,o bleceni s kulturistickymi motivy.Cokoliv co jen bude znacit ze fitko je u me n1
Pokud o necem vite hodte sem odkazy nebo nejak pichnete.
Kujuuuu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
C.u.t.l.e.r

|
Zaslal: po srpen 18, 2008 8:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
Juice2
|
|
| nahoru |
|
 |
Pat

|
Zaslal: po srpen 18, 2008 8:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
by PeITeeR

|
Zaslal: po srpen 18, 2008 8:51 pm Předmět: Re: kulturisticke obleceni,veci.s motivem kulturistiky |
|
|
| maria napsal: | | by PeITeeR napsal: | Cus.Shanim nejaky ty veci ,o bleceni s kulturistickymi motivy.Cokoliv co jen bude znacit ze fitko je u me n1
Pokud o necem vite hodte sem odkazy nebo nejak pichnete.
Kujuuuu |
kam to budeš nosiť?na cvičenie, či bežne?a ešte vidno na Tebe, že cvičíš? a fitko je u Teba N.1? |
Muzou to bejt veci jak do fitka tak normalka a nebo do prace.Je to docela jedno.Hlavne aby tam byli nejaky ty motivy a bylo to evidentni :-) Vidno to je ,toho e neboji ,-) A n1 firko u me je,az pak je thai...
Naposledy upravil by PeITeeR dne po srpen 18, 2008 8:54 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
by PeITeeR

|
Zaslal: po srpen 18, 2008 8:52 pm Předmět: Re: kulturisticke obleceni,veci.s motivem kulturistiky |
|
|
| Juice2 napsal: | | by PeITeeR napsal: | Cokoliv co jen bude znacit ze fitko je u me n1 |
Te se nepozna podle obleceni |
dobre ty
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: po srpen 18, 2008 8:59 pm Předmět: |
|
|
Uncle Sam má veľmi pekné veci, aj tu na ronnie to bolo dosť publikované _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: po srpen 18, 2008 9:37 pm Předmět: |
|
|
z US me prisel dnes balicek za cca 6000,- bohuzel budu zpet posilat asi 3 veci (nesedi velikost), ale kvalita je vyborna, jako darecek jsem dostal hromadu propisek, katalogy a takovou tasku... Jo a muzu velmi doporucit jejich ponozky
Jo, byla tu jeste jedna firma, mela i reklamu na ronnie, jenze jsem zapomnel co to bylo a nemuzu ji najit... mela cesky web a nazev byl neco jako "ajax" ?
U kazdyho zbozi meli napsany, ze je sexy....
|
|
| nahoru |
|
 |
by PeITeeR

|
Zaslal: út srpen 19, 2008 3:45 pm Předmět: |
|
|
| eschaia napsal: | z US me prisel dnes balicek za cca 6000,- bohuzel budu zpet posilat asi 3 veci (nesedi velikost), ale kvalita je vyborna, jako darecek jsem dostal hromadu propisek, katalogy a takovou tasku... Jo a muzu velmi doporucit jejich ponozky
Jo, byla tu jeste jedna firma, mela i reklamu na ronnie, jenze jsem zapomnel co to bylo a nemuzu ji najit... mela cesky web a nazev byl neco jako "ajax" ?
U kazdyho zbozi meli napsany, ze je sexy.... |
A odkaz odkad jsi objednaval apod by nebyl ? Nebo nejake detaily ,viz postovne,balne apod?
|
|
| nahoru |
|
 |
by PeITeeR

|
Zaslal: út srpen 19, 2008 3:46 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | Uncle Sam má veľmi pekné veci, aj tu na ronnie to bolo dosť publikované |
veci ma pekne ,ale ze by tam byli motivy,nebo nejak obrazky apod jsem si nevsiml...
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: út srpen 19, 2008 3:57 pm Předmět: |
|
|
PeITeeR: přímo z unclesam.cz poštovný jsem neplatil (nad 2ooo,- není).
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
|
| nahoru |
|
 |
by PeITeeR

|
Zaslal: út srpen 19, 2008 5:06 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | by PeITeeR napsal: | | maria napsal: | | Uncle Sam má veľmi pekné veci, aj tu na ronnie to bolo dosť publikované |
veci ma pekne ,ale ze by tam byli motivy,nebo nejak obrazky apod jsem si nevsiml... |
jestli chces, tak ja ti navrhnu neotrely tricka potisteny od pasu az nahoru cinkama a svalama samozrejme za rozumnou cenu |
To by nebyl spatnej napad.Vymysli neco konkretniho a muzem se domluvit :-) Urco nebudu jedinej kdo by neco takovyho bral.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|