|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BUFU

|
Zaslal: út červenec 29, 2008 9:35 pm Předmět: |
|
|
tak zase menší reportek....
Interview s upírem - nuda, ani nevím proč sem se koukal do konce...
3/10
Reservoir Dogs - aneb předchůdce božského Pulp Fiction... Parádní filmek, ale na PF to nemá, takže "jen"
9/10
WEEDS - suprovej seriál o (no asi všichni víte :D ). Nancy je žena, které umřel manžel a rozhodne se prodávat trávu, aby uživila rodinu. První, druhá a třetí série sou skvělý, hafo sem se nasmál a děj je taky dobrej, má to spád a furt sem se těšil na další díl, jednu sérku sem dokonce zkouknul snad za 2 dny.
Bohužel 4 série (ještě není komplet natočená) už je o vlas horší, aspon co se týče vtipu. Je to už spíš jen takový drama/krimi/seriál s několika vtipnýma scénama, ale uvidíme, třeba se to eště vyvine líp. Každopádně i polovina 4. sérky mě bavila. Doporučuju
9,5/10
Supernatural - seriál o lovcích démonů. Ideální seriál k jídlu. Místama působí mírně béčkově, ale mě to dost bavilo, těším se na 2 sérku.
8/10
vird: sem dotáhl tu Eureku, tak sem zvědavej _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: út červenec 29, 2008 9:59 pm Předmět: |
|
|
Gauneři super, ale i to interview se mi hafa líbilo _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st červenec 30, 2008 6:49 am Předmět: |
|
|
once - líbil se mi ten film....žádný efekty, pozlátko - hezká oddechovka.
Rambo - do pekla a zpět - docela hrůza - krev převažuje nad příběhem.
Můj život idiota - zvláštní film...ale koukatelnej.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st červenec 30, 2008 8:56 am Předmět: |
|
|
jo...tohle jsem od toho taky čekal...ale znovu bych si to už nepůjčil - to třeba na once bych mrknul klidně znova.
|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
Zaslal: st červenec 30, 2008 9:33 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: st červenec 30, 2008 2:48 pm Předmět: |
|
|
Tábor tygrů -něco na způsob "olověný vesty" od Kubricka
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: st červenec 30, 2008 4:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so srpen 02, 2008 11:37 pm Předmět: |
|
|
Dal sem si dneska filmovy vecer a vybral sem si veci z lepsiho soudku ...
Zacal sem filmem Vrana - The Crow ...
Temny film o brutalni ceste za pomstou ... Brandon Lee si to vylozene vychutnaval, je ho vecna skoda... spousta mrtvych zavrazdenych ve velkem stylu ... proste takova slusna oddechovka :)
Jako dalsi sem zvolil pokracovani Batmana - The Dark Knight ... rikal sem si, ze si pockam do kina, ale nevydrzel sem to ... sel sem do tohohle filmu s obrovskym ocekavanim po recenzich na csfd ... a moje ocekavani tento film naplnil ...
Akce, herectvi a zase akce ... Heath Ledger je naprosto neuveritelny jako predstavitel Jokera ... za to co predvadi by si zaslouzil Oscara post mortem...
Celkove je novy Batman naprosto neskutecne epicke dilo s uzasnym pribehem a genialnimi postavami ... jednim slovem proste bomba ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: ne srpen 03, 2008 12:14 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st srpen 20, 2008 6:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: st srpen 20, 2008 6:17 pm Předmět: |
|
|
krutej film
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: čt srpen 21, 2008 5:41 am Předmět: |
|
|
Tak sem se konečně dostal k filmu - Tahle země není pro starý (No country for old men) a musim říct, že tohle sem fakt nečekal. Po dlouhý době, sem viděl parádní podívanou plnou exceletních hereckých výkonů a jednoho dne jistě kultovního psychopatickýho zabijáka - ten herec si za tuhle roli oscara zasloužil právem, neskutečnej výkon, radši bych byl kdyby mě honil Vetřelec někde na vesmírný lodi, než tenhle magor s bombou
Taky sem ocenil absenci skoro "povinného" amerického stylu vyvrcholení filmu, kdy se má jakože všechno vyřešit a všechno vygradovat, takhle ten film získal mnohem lepší pointu.
Moje hodnocení: 90% _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: čt srpen 21, 2008 7:59 pm Předmět: |
|
|
no country for old man som videl pacil sa mi ale pravdupovediac neviem o com bol.
inak ten REC ste pozerali po spanielsky? ja neviem ja to pocuvat nemozem je to hrozne k smiechu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|