Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 86, 87, 88 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Robb

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2008 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedávno sem byl na Bathory , i když sem on ní toho moc neznal, Jakubiskův film jí prezentoval trochu jinak, než je obecně známo........
Navíc mě nehorazně sr... postavy Mádl+Polívka, kdo viděl, chápe
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hanis

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2008 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

na Bathory jsem byl taky nedávno a ohledně té dvojice Polívka Mádl máš pravdu, udělali z toho tak trošku komedii, což mě mrzelo, protože jinak to bylo docela povedené. Kdyby vynechali těch pár kravin, které z historického filmu udělali nepovedenou komedii....
BUFU

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2008 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Eureka - no pilot mě děsně nebavil, moc dlouhý. Další díly taky nijak moc zajímavý, ale řekl sem si že se to třeba zlepší. Nakonec se na to dalo dívat, ale nešlo kouknout třeba na 3 díly po sobě, páč bych asi umřel nudou. Zato třeba u Weeds, Supernatural atd. sem se mohl koukat třeba na 6 dílů po sobě a bavilo mě to. Eureka není špatnej seriál, má to zajímavej nápad a i pár zajímavých dílů, ale čekal sem něco víc no.
- vird: dozvím se z 2. sérky co je to ten artefakt???
6/10

grass - the history of marijuana - dokument o názorech ameriky na marihuanu v průběhu asi 100 let. Celkem dost zajímavý. Poučné pro lidi, kteří toho o trávě moc nevědí.
9/10

The Island
- než sem se začal koukat vůbec sem nevěděl o co jde, myslel sem že to bude nějaká zombie vyvraždovačka na ostrově a ejhle ono to byl thriller/scifi/akční Doporučoval bych si nečíst o čem tento film je (asi by to zkazilo to pěkný zjištění vo co to tam vlastně kurva de :) ). Zápletka celkem chytlavá, děj taky pěknej, dobrý efekty, solidní akce. Pohodovej filmek. Jo a hraje tam nádherná mařka (Scarlett Johansson)
http://www.csfd.cz/film/180956-ostrov-island-the/gallery/
8/10

Up in smoke - komedie z roku 1978. Nečekejte nic seiózního , snad první huličská komedie a popravdě nasadila laťkou pěkně vysoko. Doporučuju na tuto komedii koukat tak trochu "high" Těžko říct jaká bude normálně Pročtite si komentáře, asi pochopíte, jestli je to film pro vás nebo ne. Ganjopádně mě se moc líbil...
http://www.csfd.cz/film/14598-up-in-smoke/
9/10
švadla

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2008 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ils - Skvělá atmosféra. Kdo se chce bát, vřele doporučuju. Sice neznámí herci, ale to na kvalitě neubírá. Necelých 80min uteče jako voda. O to horší zjištění, že je to natočeno podle skutečné údálosti. Počkejte na večer, vyžeňte všechny pryč a pak už jen play...

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull - Rozhodně nejslabší díl z celé série. U záporáků nadlidská tupost, u hrdiny/ů až nadlidské schopnosti. A Shia LaBeouf mě o svém hereckém výkonu tady opravdu nepřesvědčil.

WALL-E - Parádní podívaná. Úplně jinej animák, než na který je člověk zvyklej. Už na první pohled je patrné, že autoři vsadili na známou vyzáž (Wall-E nápadně "v obličeji" připomíná E.T.). A opravdu to funguje. Kontrast starého robota na úklid šrotu na kontaminované Zemi s jeho budoucím přítelem EVE je stejně tak velký jako emocionální zážitek z celého filmu. Opět můžů jen doporučit!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Hefaistos

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2008 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes ve 22:05 na primě dávaj Odplatu (Payback) s Melem gibsonem:
http://www.csfd.cz/film/12855-odplata-payback/

Tenhle film patří mezi moje oblíbený...
Luster

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2008 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hefaistos napsal:
Dnes ve 22:05 na primě dávaj Odplatu (Payback) s Melem gibsonem:
http://www.csfd.cz/film/12855-odplata-payback/

Tenhle film patří mezi moje oblíbený...

mezi moje oblibeny patri taky
jinak doporucuju se podivat na fr. film Truands..u nas se jmenuje Gangsteri, jestli ma nekdo O2 TV, tak je v nabidce asi za 70kc
vird

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2008 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
Eureka - no pilot mě děsně nebavil, moc dlouhý. Další díly taky nijak moc zajímavý, ale řekl sem si že se to třeba zlepší. Nakonec se na to dalo dívat, ale nešlo kouknout třeba na 3 díly po sobě, páč bych asi umřel nudou. Zato třeba u Weeds, Supernatural atd. sem se mohl koukat třeba na 6 dílů po sobě a bavilo mě to. Eureka není špatnej seriál, má to zajímavej nápad a i pár zajímavých dílů, ale čekal sem něco víc no.

co to je mam pocit sa nedozvies. ale v druhej serke o nom je hodne hodne moc toho. ale ked ta nechytila prva seria pochybujem ze druha ta chyti. ale ekd mas cas kludne skukni
BUFU

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2008 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vird napsal:
BUFU napsal:

co to je mam pocit sa nedozvies. ale v druhej serke o nom je hodne hodne moc toho. ale ked ta nechytila prva seria pochybujem ze druha ta chyti. ale ekd mas cas kludne skukni

No místama mě to bavilo, ale zase až tak moc ne. Radši dokoukám 2. sérii Supernatural
vird

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2008 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
vird napsal:
BUFU napsal:

No místama mě to bavilo, ale zase až tak moc ne. Radši dokoukám 2. sérii Supernatural

Supernatural je uz ina kava :D ja cakam na novu serku jak male decko na lizatko
Poman

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2008 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dneska jsem celou noc nespal...Podařilo se mi sehnat všech 5 dílů nový řady SG: Atlantis....

Kvalita stoupá
Black Dragon

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2008 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bufu .. ses nejakej divnej
Eureka je jeden z nejlepsich serialu co je ... sleduju tedka treti serii a na kazdy dil se tesim jak malej jarda ...
Originalni napad, super dej i obsazeni ... pomerne dost vtipu .. hlavne Carter vs. dr. Stark je klasika
Nejlepsi dil byl v 1. serii 6. kousek - s tema paprskama smrti :)

Na Skippyho památku... byl náším nejoblíbenějším pokusným šimpanzem.
Umřel na téhle mašině?
Ne... pitva to neprokázala.
vird

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2008 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Bufu .. ses nejakej divnej
Eureka je jeden z nejlepsich serialu co je ... sleduju tedka treti serii a na kazdy dil se tesim jak malej jarda ...
Originalni napad, super dej i obsazeni ... pomerne dost vtipu .. hlavne Carter vs. dr. Stark je klasika
Nejlepsi dil byl v 1. serii 6. kousek - s tema paprskama smrti :)

Na Skippyho památku... byl náším nejoblíbenějším pokusným šimpanzem.
Umřel na téhle mašině?
Ne... pitva to neprokázala.

tretia je nova alebo som ju uz videl???
Black Dragon

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2008 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Treti seri bezi tedka mesic ... sou zatim 4 dily .. nevim jestli si ju videl, nebo ne :)
Black Dragon

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2008 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rekl sem si , ze se zas musim mrknout na nejaky novy film ... tak sem si stahnul Wanted ...
Mno a reknu vam, ze takovou sracku sem uz hodne dlouho nevidel ... mam rad jak Nocni, tak Denni hlidku ... vsechny tri zminene pociny jsou od stejneho rezisera.. az na to, ze Hlidky jsou scifi a tohle je radoby akcni film...plny porusovani fyzikalnich zakonu a celkem blbeho deje s happyendem...
jediny co by se dalo snad vytknout jako dobre, byly ty krysy...

Kdyz to srovnam s filmem Shoot em up , tak jednoznacne vitezi tato odreagovavacka plna akce, akce a zase akce v te nejcistsi podobe....
Bazzy

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2008 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Rekl sem si , ze se zas musim mrknout na nejaky novy film ... tak sem si stahnul Wanted ...
Mno a reknu vam, ze takovou sracku sem uz hodne dlouho nevidel ... mam rad jak Nocni, tak Denni hlidku ... vsechny tri zminene pociny jsou od stejneho rezisera.. az na to, ze Hlidky jsou scifi a tohle je radoby akcni film...plny porusovani fyzikalnich zakonu a celkem blbeho deje s happyendem...
jediny co by se dalo snad vytknout jako dobre, byly ty krysy...

Kdyz to srovnam s filmem Shoot em up , tak jednoznacne vitezi tato odreagovavacka plna akce, akce a zase akce v te nejcistsi podobe....

ale cecky ma angelina dobry ne?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 86, 87, 88 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: