Jako že jsem celkem klidné povahy, tak bych ti jí právě s chutí dal a vybil si na tobě zlost..... Nejsi vedle mě, tak mám smůlu, jdu si dát Lucky špagety Po internetu si buď sprostej na někoho jiného a mě už prosímtě ignoruj.
Třeba se potkáme a třeba budu mít blbou náladu. Tak dáme férovku co ty na to?
Po netu se s tebou fakt nebudu hádat a srát se s tebou.
Mugo, víš.. Jsi neskutečně komický.. Zaútočil bys na Dragona jek velí musado dlaní, že? Běž už prosím tě do prdele a vem i Lucinku, špagety, ruce, historky jak se zastáváš slabších, log a tak vůbec..
Tedy já nevím....ale nepřijde vám to už trochu zbytečný? Že se tu někdy poštěkáme jako psi v diskuzi nad nějakým tématem...třeba Deadliftův patent a jeho výkladové (ne)schopnosti ... ... je jedna věc. Když to při ní sklouzne k posílání do prdelí a hajzlů a padají i další květnaté příměry na adresu diskutujících, to už sice není až tak ok, ale ještě budiž. Ale čistě a výlučně osobní útoky.... .
Tohle prostě MAZAT, MAZAT a MAZAT!
Jo, a chápu, že někdo někoho opravdu točí a je na něj alergický....ale fakt je to takový problém si ho tady na netu nevšímat? Chápu, že to může být těžké ve třídě, kanceláři, posilce...ale TADY
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Ja to trosku odlehcim. Po x letech sem narazil na toto:
a uz to 2 dny posloucham skoro v kuse. A v patek sem udelal fyzicky k Policii, ale to neni veda, takze skutecnou radost budu mit z toho, kdyz udelam psychotesty
_________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
Naposledy upravil Merhule dne ne srpen 24, 2008 9:13 pm, celkově upraveno 1 krát
Hlavně ať ti nepřijdou na tu tvoji posedlost zadanými ženami
Doufam, ze to nebude nejvetsim nedostatkem k prijeti.
To Phenomen: Zacli sme clunkovym behem; pokracovali sme klikama, ale ja byl den pred tim cvicit, tak sem to jeste citil a udelal sem jich neco malo pres 30 a pak motoricky test, coz znamena: Ze stoje do drepu, z toho do lehu na bricho, zpatky do drepu a narovnat se a potom to stejny, akorat na zada a nakonec beh na kilometr.
_________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
Merhule:Ted prej k policajtum berou i lidi s ruznym postizenim (jako fyzickym) nevis co je na tom pravdy? Rikal mi to kamos v posilce, ale pak taky rikal ze tam meli kluka kterej si zlomil ruku takovym zpusobem ze mu ji doktori nedokazali narovnat, takze mel obe ruce levy.
_________________ Proud member of the Axis of evil
Ted me tak napadlo. Yggu videl si nekdy krasnou a zaroven inteligentni nezadanou zenu?
Pak se mi div
Jistě...ve filmu ..kresleném ..pochop, že součet krásy a inteligence je u ženy konstatní .
FLAME MUST GO ON
Jinak nezadanejch jsou mraky, a pokud nehledáš kombinaci Marie Curie-Sklodowské a Karoliny Kůrkové, tak si stačí vybrat...a pokud si nevybere zrovna ta konkrétní tebe, tak je řada jiných. Stejně dřív nebo později zjistíš, že to nebylo zas tak sqělé, jak ses ze začátku domníval...takže proč vyšilovat.
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Ted me tak napadlo. Yggu videl si nekdy krasnou a zaroven inteligentni nezadanou zenu?
Pak se mi div
Jistě...ve filmu ..kresleném ..pochop, že součet krásy a inteligence je u ženy konstatní .
FLAME MUST GO ON
Jinak nezadanejch jsou mraky, a pokud nehledáš kombinaci Marie Curie-Sklodowské a Karoliny Kůrkové, tak si stačí vybrat...a pokud si nevybere zrovna ta konkrétní tebe, tak je řada jiných. Stejně dřív nebo později zjistíš, že to nebylo zas tak sqělé, jak ses ze začátku domníval...takže proč vyšilovat.
vy ste to stále nepochopili , nezadaná by sa naňho mohla zavesiť, pri zadanej nič nehrozí
_________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru