Tak Jirka_ nakonec skončil třetí, ale i tak to byl super výkon a celý závod byl taky skvělý, jen mohla mít soutěž rychlejší spád, diváků bylo také hodně, shrnuto - skvělá neděle.
Přišel se na nás podívat Paty, kterého čeká operace. Holyho, který také závodil doprovázela Lucy, která nám dělala skvělou společnost na závěrečné večeři a dále se tam z fora pohyboval Apofis, který snad taky dodá nějaké fotky.
Postupně sem dáme videa ze závodu a Jirka_ i výsledkovou listinu.
Zaslal: po srpen 25, 2008 8:14 am Předmět: :-)o(-:
Musim říci, že to byly určitě parádní výkony. A to bě s.smane gratuluji, že jsi se konečně zařadil mezi strongmani . A taky ještě hodně štěstí, píle a hlavně zdraví do budoucích výkonů a soutěží .
_________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
Dobre rano silaci!
Tak i ja Vam prinasim mensi pozdrav ze vcerejsich zavodu v GJ. Akce to byla vcelku velmi povedena. Atmosfera celeho zavodu se nesla ve velmi uvolnenem duchu coz bylo sice prijemne, ale casove znacne dlouhe. Mezi "odsud" zname tvare, ktere jsem tam potkal patri urcite Holy (v roli zavodnika), Lucy, Paty a Apofis, ktere timto zdravim!
Co se tyce samotnych zavodu, zavodniku se nakonec seslo 17, z toho 4 ze slovenska. Disciplin bylo tradicne 6.
I)CAR PULL - 3t na 20m
- tahani auta bylo o dost tezsi nez se na prvni pohled zdalo, ja si pri losovani poradi vytahl svoji oblibenou jednicku, takze jsem byl prvni kdo sel zahrival asfalt, jsem za to ale rad protoze cca 5 borcu jdoucich hned po me s autem termer nehla coz bylo pro cekajici samozrejme znacne depresivni
- ty popruhy (vlastne hasicske hadice) byly dost neprakticke, nejen ze to padalo ale jeste sem si na to slapal, jinak ja zde na 5. miste
II) Zvedani soukoli 80kg na 60s
- ale udajne 73kg soukoli nebylo zas takovou zmenou od nasi klady, trubka byla sice pekne tlusta takze byla zabava jen to udrzet, ale jinak dobre
- 13 opakovani = 3 misto, skoda toho posledniho ktery mi nebyl uz uznan
III) Farmers walk 2x135kg na 10m
- kufry svoji vahou nebyly zrovna amaterske, ale jen 3 borci je nedostali do cile
- jinak muj rev s casem 6:58 mi vynesl opet 3 misto
IV) Tire flip 350kg 6x otoceni
- 3x tam 3x zpatky, pneu trosku ohoblovana ale jinak celkem fajn
- i kdyz se to mozna nezda, zde jsem vyhral
V) Krucifix - drzeni seker
- dve sekery kazda o vaze cca 18kg a jejich drzeni v rozpazeni
zde Pavel Cháma - organizátor a domácí závodník (prevzato strongman.cz)
- svoje video sem nedam protoze tuto dispciplinu zkratka neuznavam, je to proste saskarna ... jinak i zde jsem byl 3 casem 43:31
VI) Autotrakař
- premisteni felicie po prednich kolech na 15m, jinak napocital jsem 8 lidi co ji do cile nedovezli
- ja az 5.
Vysledkova listina - vyfotil jsem to jen tak, takze omluvte snizenou kvalitu produkce
-pokud mate zajem o vetsi rozliseni (doporucuji) je k dostani zde http://img10.imgup.eu/DSC02828_1.jpg
Jinak co muzete z tabulky vycist a co uz stejne vite je:
1. Lukas Svoboda (s.sman) - 19b
2. Ivan Moravsky (SK) - 19b
3. Jiri Svozil (Jirka_) - 20b
4. Vojtech Edward - 25b
..12. Petr Holodnak - 55b
- Lukas 1. protoze mel vice 1. mist
_________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
_________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
gratulace, skoda ze mi to nevyslo, snad se potkame priste
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Jirko, ted jsem si všiml, že jsi psal guma 350 kg a ve výsledcích je napsáno 250 kg. Kolik tedy mela?
To nikdo nevi. Na plakatu bylo 250 ale na miste hlasili 350, tak si vyber
_________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru