|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Stane se z tlustého prasete méně tlusté prase? |
| Ano |
|
51% |
[ 28 ] |
| Ne |
|
20% |
[ 11 ] |
| Ne |
|
11% |
[ 6 ] |
| Ne |
|
16% |
[ 9 ] |
|
| Celkem hlasů : 54 |
|
| Autor |
Zpráva |
Martini

|
Zaslal: út srpen 26, 2008 2:47 pm Předmět: |
|
|
| eob napsal: | | Martini napsal: |
13:30 nestea caj 250ml - nejvic sachru z celyho dne:/
|
Cece, toho nestea je skoda .... ja piju jedine light tea od rauch. |
No, bylo to cca 13sacharidu z celyho nestea, ale nechtel jsem jet uplnou nulu, a hlad jsem nemel:/ ale asi pojedu jen colu light..
| kwaker napsal: | jj dostávat do sebe sachry z pití je opravdu hrozná škoda, si raději dej grep na chuť, ale pij vodu, light colu, ligt rauch (ten sem nikdy neměl, ale jinak dělá rauch nejlepší čaje)
to Martini: ani sem nevěděl jakyho maš avatara....ja tu fotku použil ve svym logu, promin |
v pohode:D
Jinak mam radost, dneska jsem se dostal do staryho tricka.... JUCHU tak jsem se s nim vyfotil:))
ty hrozny fotky do pul tela hodim pred prasecakem, 5. nebo 6.9:))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Triton

|
Zaslal: út srpen 26, 2008 3:54 pm Předmět: |
|
|
Solidní pracky _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
Martini

|
Zaslal: út srpen 26, 2008 9:23 pm Předmět: |
|
|
DEN 23
Dneska jsem zarizoval do skoly, hruza. Najit ucitele, aby zapsali do indexu je nekdy dost na houby:) A pak prace trochu. Trenink dobrej, ale dostal jsem se tam zase pozde a pak jsem chtel plavat, takze trenink jako takovej fakt kratkej. Navic jsem se cejtil hrozne slabej, totalne grogy pri behu, bylo mi trochu na zvraceni, nechapu. Telo si zacina rikat o vetsi porci sachru. Zitra, misto 150 dam 200, citim, ze uz to neni ono, takze pridam, pozitri 300 a pak mozna jeste vic, nebo uvidim, jak se budu citit.
cina dneska z jednoho pytle ryze a neurcite mnozstvi masa, ale nebylo ho malo - .. nicmene me sere ta cena!!!://
Jidlox
"100"
10:15 vajicka 5+2
13:00 protein s mlekem, fakt uz to jinak do sebe nemuzu dostat  (ale na vecer budu davat s vodou:/ )
16:00 cina
17:00 zbytek ciny
18-18:50 trénink
19:00 protein v posilce  (cokolada od Scitecu*a14*  )
19:15-20:00 plavani
22:15 cottage bilej
00:00 hnusnej protein:)
Trénink
dneska jen beh a protazeni
beh na pasu - 35 minut, byl jsem totalne hotovej:/
plavani
otuzovani v pare a v ledovy vode
10 bazenu
chystam se taky tak 2-3tydne behat vecer, osvedcilo se mi to v minulych vlnach, ale asi az s tim spalovacem, uvidim:/
Celkovy hodnoceni dne:
| Triton napsal: | Solidní pracky |
dik:d nejak to na tyhle fotce vynikne, ale jinak nic moc:/ ale ruce jsem mel obecne vzdycky lepsi nez zbytek:/
|
|
| nahoru |
|
 |
Martini

|
Zaslal: st srpen 27, 2008 8:50 pm Předmět: |
|
|
DEN 24
No, dneska se mi zase nic moc nechtelo.. ale jinak den v pohode, pekne jsem si zaplaval a nakonec i zacvicil:) jidlo v pohode:)
Jidlox
casy cca, moc si to nepamatuju dneska:)
"200"
10:00 ochuceny tvaroh
12:00 protein s mlekem:)
13:30-15:00 cina - zral jsem nejak prubezne v tomhle case (celkem 2 pytle ryze a nejaky hnusny maso, fakt divnej smradek, ale prece to nevyhodim, ne? Bohuzel mam jeste maso na dva dny ze stejny davky, tak nevim, jestli to vyhodit nebo co s tim, dohajzlu: (!
15:30-16:45 plavani
17:00 syrecky
17:30 nestea 250ml (celkem 13g sach - postavilo me to na nohy)
19:00 dve silny kafe, s cukrem! Musim sehnat nahradni sladidlo, zatim kafe davam vzdy s trochou cukru
19:30-20:30 posilka
20:35 protein
21:40 vajicka 5+1
00:00 protein
Trénink
Po tom behu me pak pichalo na srdci, docela hnusnej pocit, ale preslo to a najednou jsem totalne ozil:)
beh na pasu 15 minut
Ramena
tlaky v sede
tlaky ve stoje
rozpazovani
obraceny peckdeck
upazovani
bricho jsem trochu odjel
plavani
otuzovani v pare a v ledovy vode
20 bazenu rychlym tempem (dneska tam bylo hodne lidi, a dobry plavci ve draze, bylo by trapny nedrzet krok a brzdit je, takhle hotovej jsem jeste z plavani nebyl )
Celkovy hodnoceni dne:
|
|
| nahoru |
|
 |
Martini

|
Zaslal: čt srpen 28, 2008 9:52 pm Předmět: |
|
|
DEN 25
Dneska trocha prace, lenosti, unavy, a tak:) A konecne jsem vyzkousel ty raciolky, o kterych vsude pisete:) mmnam! Jablko se skorici  tak jsem tam dneska pytel hodil:))
Jidlox
"260"
10:00 vajicka 5+2
12:00 protein s mlekem:)
15:00-16:30 cina - zral jsem nejak prubezne v tomhle case (celkem 2 pytle ryze a porad to hnusny maso:/
18:00-19:00 prubezne pul pytle raciolek
19:30-20:45 trénink
20:50 protein, a chvili na to asi 8 raciolek, co zbylo:/
22:30 syrecky a zeleninovy salat (rajcata, papriky, cibule, okurka) n
Trénink
beh na pasu 20 minut
kozy
jednorucky na sikmy (co si tak pamatuju 3x8x30kg, 8x25)
kozy stroj
peckdeck
tricak
neco jako tricepsovy zdvihy, kdyz jste na lavicce, akorat na stroji
stahovani kladky
docela dobrej trenink, ale mohl jsem toho odjet vic, zase jsem trochu spechal: (
Celkovy hodnoceni dne:
|
|
| nahoru |
|
 |
Martini

|
Zaslal: čt srpen 28, 2008 9:54 pm Předmět: |
|
|
Btw: zitra bych chtel dat tak 350g sachru po dlouhy dobe, ale neni to zbytecny, kdyz za tyden je prasecak?
A jak najet na prasecak, postupne zvysovat tak, abych mel den pred tim 300g treba? a nebo to je fuk, a muzu mit v patek jen 100 a pak sobotu prasecak...?
thx:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá srpen 29, 2008 7:39 am Předmět: |
|
|
Zas to tolik neřeš,stejně o prasečáku toho tolik nesežereš  Jsem si myslel taky a pak jsem snědl uplný hovno proti BD,nebo Bazzymu. Hlavně po prasečáku,jak mi bylo řečeno minimum sachru a aspoň hodinu aerobka. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Martini

|
Zaslal: pá srpen 29, 2008 8:29 am Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | Zas to tolik neřeš,stejně o prasečáku toho tolik nesežereš Jsem si myslel taky a pak jsem snědl uplný hovno proti BD,nebo Bazzymu. Hlavně po prasečáku,jak mi bylo řečeno minimum sachru a aspoň hodinu aerobka. |
jeste se uvidi, kolik toho sezeru
uz ted si planuju pristi sobotu...............
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá srpen 29, 2008 8:39 am Předmět: |
|
|
jsem na tebe zvědavej,ale zasloužíš si to  o tom žádná _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá srpen 29, 2008 9:11 am Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | Zas to tolik neřeš,stejně o prasečáku toho tolik nesežereš Jsem si myslel taky a pak jsem snědl uplný hovno proti BD,nebo Bazzymu. Hlavně po prasečáku,jak mi bylo řečeno minimum sachru a aspoň hodinu aerobka. |
To je vetsinou pravda, teda pokud se mne to nevymkne z kontroly, coz se obcas stane. Ale vetsinou mne neco podvedome rika, ze jsem prece jen v diete, takze se i v prasecaku krotim. A pokud ne a opravdu to prezenu, tak je druhej den depka jak svina (i kdyz mozna zbytecne) + minimalne 2 hodiny na rotopedu :D To plati pro dietu, v objemu, treba ted, je mne to uplne jedno a zadne vycitky se nekonaji
|
|
| nahoru |
|
 |
Martini

|
Zaslal: pá srpen 29, 2008 5:46 pm Předmět: |
|
|
DEN 26
Teda, dneska jsem si nejak uvedomil, ze jsem stale jeste na tezkym zacatku  ... dosazeni cile bude tezsi, nez jsem myslel.
Dneska jsem zral zmrzlinu, paráda:-))
/dle zdejsiho receptu, kterej jsem si upravil: tvaroh, bily jogurt, 2 odmerky proteinu, smixovat, zmrazit, zrat, uzivat si tu slast:)/
akorat ted ale delam nejakou zvlastni vlnu, dneska cca 130 sach. To dam jako zacatek novyho cyklu a zitra teda 150. Moc jsem toho jinak nenazral.
Jidlox
"130"
8:30 vajicka 5+2
12:00 čína (mozna neco pres pytel ryze ... nedalo se to spocitat, mela i mamka)
15:00 zmrzlina
16:30-18:00 trénink
18:10 protein
18:30 zmrzlina
20:00 syrecky
Trénink
dneska jsem cvicil partie, na ktery se moc nedostava
beh na pasu 20 minut - poslednich 5 minut sprint, v 15ty minute jsem nabral kotel energie, nechapu:)
bricho jsem kotlil
sedy lehy
sedy lehy 45 stupnu lavicka
zvedani noh k telu :))
takovej ten hajzl na ty sikmy brisni svaly
trapezy
pokrcovani
trocha stinovani... jojo, chci zase zacit chodit na box (teda byl jsem tam jen asi 9x:D)
Celkovy hodnoceni dne: mam chuť se vožrat
|
|
| nahoru |
|
 |
Martini

|
Zaslal: ne srpen 31, 2008 12:10 am Předmět: |
|
|
DEN 27
dneska fakt na nic, nejaka blba nalada a uplne vse na nic, i strava...
zadna posilka, bazen, chtelo to relax, jsem uplne hotovej nejak dneska...
Jidlox
"170"
12:00 pečené kuře (ctvrtka - prsa - kuzicka sla do haje, ale ochutnal jsem ji:) ) a ryze
14:00 zmrzlina co zbyla
16:30 dva maly, celozrnny rohliky - potrebuju trochu vlakniny:/ :)
17:00 syrecky
19:00 jeden malej domaci rohlik, fakt malej .. ale to me neomlouva: ( (sme byli na navsteve a byla to slusnost:)) )
21:00 protein
22:00-00:50 2 kafe, 4 koly light... hrůza v tech hospodach:)
1:05 jeden syrecek
1:20 protein
Nejak meknu, musim se krotit... !!!!!!!!!!!
Trénink
volno
Vaha se nejak zasekla, cm v pase prestali ubyvat:/ jsem na urovni, jako v pondeli:/ budu z toho muset vyvodit nejake dusledky a zamyslet se nad tim, jak to vedu
Celkovy hodnoceni dne:
|
|
| nahoru |
|
 |
Martini

|
Zaslal: ne srpen 31, 2008 10:05 pm Předmět: |
|
|
DEN 28
jojo, ode dneska jsem se rozhodl behat... bezel jsem cca 6km, do kopce, ruzny teren, docela mazec a super pocit - jen me sere astma, co mam, objevi se po dobehnuti: ( ( posilku jsem nakonec nestihl, tak proto jsem byl behat.. Od zitra brigada: ( tak jsem zvedav, jak to povedu.. od 9-17 :/ a dneska jsem si objednal z ameriky MaHuang-RP. Tak jsem zvedav, kdy to dojde.
plan na dalsi tyden jednoduchy
PO: posilka, beh
UT: posilka, bazen
ST: aerobko
CT: posilka, bazen
PA: posilka, a dle nalady
SO: PRASODEN, regenerace, pohoda, relax, pujdu do lazni do vířivky, fakt si ten den uziju, pizza, mekac, obed od babicky, buchty od babicky, jééééééééééahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
NE: 0 sachru, beh, beh, kolo, kolo, oMMG
Jidlox
"230"
11:45 cina
12:30 cina (dohromady cina ze dvou pytlu)
15:00 syrecky
17:00 jogurt
-- uz si nepamatuju,ale myslim, ze jsem tam hodil i protein:)
19:40 vajicka 5+2
20:05-20:40 běh
20:50 protein
Trénink
běh - masakrrrrrrr:)) budu behat min kazdy 3 dny, kam se na to hrabe bez na pasu-)) ..
Celkovy hodnoceni dne:
Naposledy upravil Martini dne po září 01, 2008 5:48 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Martini

|
Zaslal: po září 01, 2008 7:03 am Předmět: |
|
|
DEN 29
váha: 103,5 (-7,5)
pas: 92 (-7)
boky: 102 (-6)
bicak: 42,5 (-0)
|
|
| nahoru |
|
 |
Martini

|
Zaslal: po září 01, 2008 5:51 pm Předmět: |
|
|
DEN 29
zaznam poztracen...... odhady zpetne
Jidlox
"280"
10:00 cina (celkove dva pytel)
13:00 cina
16:30 cina
18:00 vajicka 5+2 a dva celozrnny rohliky, maly piticko Nestea 250ml
18:45 par hroznu - cca asi 10 hroznů
19:00-20:10 trénink
20:15 protein
22:00 syrecky
Trenink:
uz nevim:D
Naposledy upravil Martini dne st září 03, 2008 8:45 pm, celkově upraveno 5 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|