|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MOOG

|
Zaslal: út září 09, 2008 9:52 pm Předmět: |
|
|
| etc. napsal: | | a nejakou posilku blizko bytrce neznate? |
Primo v hotelu Santon u pristaviste
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kwaker

|
Zaslal: st září 10, 2008 8:34 am Předmět: |
|
|
neví někdo o BOBY v Brně, kdy bude zase v premávke?
|
|
| nahoru |
|
 |
etc.
|
Zaslal: st září 10, 2008 8:46 am Předmět: |
|
|
| MOOG napsal: | | etc. napsal: | | a nejakou posilku blizko bytrce neznate? |
Primo v hotelu Santon u pristaviste |
díky nemaji nahodou nake stranky nebo tak ? byl jsi tam? jestli jao jak ji posuzujes?
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: st září 10, 2008 9:44 am Předmět: |
|
|
Já jsem spokojenej s A-fitem na Táborské, teda v poslední době je tam hlavně v pondělí ale dost lidí na můj vkus.V porovnání cena / výkon je to ale dobrý.
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: st září 10, 2008 9:55 am Předmět: |
|
|
| kwaker napsal: | | neví někdo o BOBY v Brně, kdy bude zase v premávke? |
Cca za 2 tydny
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: st září 10, 2008 10:03 am Předmět: |
|
|
| etc. napsal: | | MOOG napsal: | | etc. napsal: | | a nejakou posilku blizko bytrce neznate? |
Primo v hotelu Santon u pristaviste |
díky nemaji nahodou nake stranky nebo tak ? byl jsi tam? jestli jao jak ji posuzujes? |
Pred par lety jsem se tam rozcvicoval pred jednou exhibici a bylo to spis takovy malinky fitko. Udajne tam probehla rekonstrukce, ale po ni jsem tam jeste nebyl. Jeste na Stouracove ulici byvalo fitko...
|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
Zaslal: st září 10, 2008 12:03 pm Předmět: |
|
|
| MOOG napsal: | | kwaker napsal: | | neví někdo o BOBY v Brně, kdy bude zase v premávke? |
Cca za 2 tydny |
díky. Chodíváš tam někdy cvičit?
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: st září 10, 2008 12:10 pm Předmět: |
|
|
| kwaker napsal: | | MOOG napsal: | | kwaker napsal: | | neví někdo o BOBY v Brně, kdy bude zase v premávke? |
Cca za 2 tydny |
díky. Chodíváš tam někdy cvičit? |
Nn, do Boby max na kafe
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st září 10, 2008 12:36 pm Předmět: |
|
|
Santon je hlavně krásný wellness centrum. Fitko je tam malinký, sice hezký, ale spíš tak na rehab, málo železa a všeho. Ale dobrý tam je, že si člověk za dvě stovky může koupit na tři hodiny setík fitko bazén pára sauna a leháro a fakt si tam odpočnout:).
|
|
| nahoru |
|
 |
Scierx

|
Zaslal: st září 10, 2008 1:35 pm Předmět: |
|
|
Nazdar, taky ted asi budu shánět v Brně posilku, jelikož tam začínám studovat. Nejdůležitější pro mě bude asi cena - nepotřebuju žádný luxus, nevíte o něčem? Bydlet budu asi v centru (ulice Veveří), tak čím blíž tim líp, ale je mi jasné, že čím blíž centra tím to bude dražší. U nás platím za vstup 30,- když si koupim bodovou pernamentku  - tohle v Brně asi neseženu co? _________________ [url=http://www.sloganizer.net/en/][img:f036511df9]http://www.sloganizer.net/en/style3,scierx.png[/img:f036511df9][/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: st září 10, 2008 2:10 pm Předmět: |
|
|
Jestli budeš bydlet na Veveří, tak třeba na stadionu jsou 3 posilky (velká budova Sokol Brno 1 na Kounicové, což je souběžná ulice s Veveří).
Zkus třeba tu naši www.spinningafitness.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st září 10, 2008 3:34 pm Předmět: |
|
|
Jinak za 30 je v líšni,ale ješte jsem tam nebyl..... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
oakus

|
Zaslal: st září 10, 2008 3:35 pm Předmět: |
|
|
V sokolovně na Kounicově je vstup za 35kč (info staré cca třičtvrtě roku) ale posilovna to je opravdu dost domácí, občas je dost těžký určit kolik závaží váží... ale asi se na to dá zvyknout. Já tam byl jednou a moc mi to nevyhovovalo, ale znám lidi, co tam choděj pravidelně, chlap, co to tam vede, je prej vstřícnej, klidně vám posune permici, když jste nemocní apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: st září 10, 2008 4:17 pm Předmět: |
|
|
| oakus napsal: | | V sokolovně na Kounicově je vstup za 35kč (info staré cca třičtvrtě roku) ale posilovna to je opravdu dost domácí, občas je dost těžký určit kolik závaží váží... ale asi se na to dá zvyknout. Já tam byl jednou a moc mi to nevyhovovalo, ale znám lidi, co tam choděj pravidelně, chlap, co to tam vede, je prej vstřícnej, klidně vám posune permici, když jste nemocní apod. |
Bacha, na Stadionu jsou 3 posilovny. Sokolská (nebo-li Progym), o které mluvíš a je opravdu taková "domácí" (a prapodivně vybavená), pak Health and fitness studio (spíš menší a zaměřená spíš na relax, je tam tuším sauna, solárko atd.) a pak Spinning a Fitness (tam chodím, střední posilovna, dobře vybavená).
|
|
| nahoru |
|
 |
Risben
|
Zaslal: st září 10, 2008 6:07 pm Předmět: |
|
|
Rád bych využil tohoto topiku se svou žádostí o radu, nebo doporučení....
Z pondělka na úterek (15.9-16.9) budu v Brně na MSV a při té příležitosti bych odpoledne rád zaskočil do nějaké posilovny, která je při cestě z výstaviště do čtvti Medlánky, nebo přímo, či v okolí v Medlánek, kde jsem ubytován v Kolejní ulici. V Brně se bohužel moc nevyznám, proto předem děkuji za ochotu s doporučením posilovny. _________________ Železo je Můj životní úděl......
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|