|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
witus

|
Zaslal: st září 10, 2008 2:51 pm Předmět: |
|
|
| Tyrael napsal: | | Po 3 sem se od Patku dostal v online pokeru na finale table. Dnes ze 182 lidi. |
ja jsem prohral 120$ s AK pri flopu K J 4, dal jsem preflop raise 6$ a borec calloval s 4 J suited... to se mi zase povedlo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt září 11, 2008 8:02 am Předmět: |
|
|
Právě jsem dosvačil tuňáka a dopřál jsem si Tuňák steak značka Kaiser Franz Josef Exclusive. Sice trochu dražší, 170g za 30Kč, ale masíčko jako máslíčko _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: čt září 11, 2008 8:14 am Předmět: |
|
|
| witus napsal: | | Tyrael napsal: | | Po 3 sem se od Patku dostal v online pokeru na finale table. Dnes ze 182 lidi. |
ja jsem prohral 120$ s AK pri flopu K J 4, dal jsem preflop raise 6$ a borec calloval s 4 J suited... to se mi zase povedlo :) |
He..Call preflop raisu s J 4 omg,tos nemoch cekat, ze nekdo bude hrat takovou plivu byl lucky. _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: čt září 11, 2008 10:00 am Předmět: |
|
|
Před chvílí jsem si přivezl z Globusu 10kg kuřecích prsou za 95kč/1kg (NEkřehčené) Jsem asi blázen,ale dneska mi to udělalo opravdu radost.A kdybych měl víc místa v mrazáku,tak koupím ještě 10kg... _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt září 11, 2008 10:07 am Předmět: |
|
|
Taky sem tam pro ně byl  To tam ještě nějaký sou? Se docela divím _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt září 11, 2008 10:07 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: čt září 11, 2008 10:09 am Předmět: |
|
|
V BRNĚNSKÉM GLOBUSU VČERA VYPRODANÉ, DNES NEVÍM... _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: čt září 11, 2008 10:09 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Jaka znacka? |
DZ Klatovy _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: čt září 11, 2008 10:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt září 11, 2008 11:10 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Jaka znacka? |
Aha, tak v Brně v Globusu byly (sou) Vodňanský kuřata a fakt vypadaj pěkně, nekřehčený... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt září 11, 2008 12:45 pm Předmět: |
|
|
To je globalizace  ... i když tohle taková její malá jihočeská forma _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: čt září 11, 2008 9:46 pm Předmět: |
|
|
Po 5 ty v rade final table. 4 misto 60 dolacu. Mam celkem hotstreak :-) _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
Fidzin
|
Zaslal: čt září 11, 2008 10:22 pm Předmět: |
|
|
| Tyrael napsal: | | Po 5 ty v rade final table. 4 misto 60 dolacu. Mam celkem hotstreak :-) | V jaky herne hrajes? A jaky turnaje?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mugo

|
Zaslal: pá září 12, 2008 2:28 pm Předmět: |
|
|
| Tyrael napsal: | | Po 5 ty v rade final table. 4 misto 60 dolacu. Mam celkem hotstreak :-) |
Jestli to je ten s tím Buy in 0 a výběrem výhry od 100 USD, tak to moc pěkné. _________________ Better dead than rat !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|