|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Najlegendarnejsim k-1 bojovnikom bol/je: |
| E. Hoost |
|
20% |
[ 14 ] |
| B. Cikatic |
|
0% |
[ 0 ] |
| P. Aerts |
|
21% |
[ 15 ] |
| A. Hug |
|
10% |
[ 7 ] |
| S. Schilt |
|
10% |
[ 7 ] |
| R. Bonjasky |
|
5% |
[ 4 ] |
| JLB |
|
8% |
[ 6 ] |
| R. Sefo |
|
2% |
[ 2 ] |
| M. Hunt |
|
1% |
[ 1 ] |
| M. Crocop |
|
20% |
[ 14 ] |
|
| Celkem hlasů : 70 |
|
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: čt září 11, 2008 10:39 pm Předmět: |
|
|
| Hefaistos napsal: | | citace: | | A dal jsem Schilta ... a beru to jako borce, kterej není nejlepší (protože nejlepší je vždy ten, kdo v tom okamžiku vyhraje celé K-1) |
Tahle věta mi v souvislosti se Schiltem nedává smysl, protože on nejlepší momentálně je, a to už tři roky po sobě a má zaděláno na čtvrtej... Schilt je dříč, to je fakt, ale že by jeho výchozí pozice byla nějak extra nevýhodna s tim nesouhlasim, spíš naopak. |
Svým způsobem blbá formulace.....myšleno tak, že o nejlepšího fightera obecně nemá smysl hlasovat, protože ten je vždy teď a tady. Jak nám na gymplu při fyzice vysvětlovali, jsou veličiny stavové a intervalové...pro mne "být nejlepší" je stavová. A jak jsem se snažil naznačit....on mi nepřijde jako chudinka, ale má takový nenápadný, zdánlivě nudný styl, a ničím až tak extrémně nevyniká (z mého pohledu), a přitom..nebo tomu navzdory..dokáže vítězit, a to s přehledem a dost dlouho.
Nevím jestli to píšu tak, aby to dávalo smysl i vám..možná blbě formuluji..vysledek je nicméně ten, že jsem hlasoval pro něj. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: čt září 11, 2008 10:43 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Souhlas yggu, ale v K1 je výška výhodou....řekl bych nezpochybnitelnou. Takový Hon Man Choi by bez své výšky byl nulový. To že má oproti jemu a dalším vysokánům Semmy i schopnosti je jasné. |
Jardo, výhodou je...to jsem psal, ale ta výhoda s sebou přináší současně řadu nevýhod. A teprve až se je naučíš eliminovat, a výhody, které ti dává, současně maximalizovat, tak se z tebe stane mistr. Pokud se to nenaučíš, jdeš do hajzlu, i kdybys měl 3 metry.
Schiltovi se to povedlo. Že se na to občas nedá moc koukat je věc jiná _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt září 11, 2008 10:46 pm Předmět: |
|
|
aholíku: No jo ty dlouháne, to já přece vím, že šampioni čerpají ze své vrozené předurčenosti k určitým schopnostem. Já jsem fatalista a nemyslím si, že se dá snahou kompenzovat (alespoň ne plně) absence talentu. Stejně ty se už smiř s tím, že lidé nikdy nebudou fandit 212cm vysokému borci, který každého soupeře přejíždí identickým systémem jak přez kopírák. Až na otočku pro Hunta a přední Sefovi. Radši mi řekni, že zase rozjedeš tipovačku pro nominaci a finále. Už se těším.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt září 11, 2008 10:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: čt září 11, 2008 11:41 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Johncreasy napsal: | | Stejně ty se už smiř s tím, že lidé nikdy nebudou fandit 212cm vysokému borci, který každého soupeře přejíždí identickým systémem jak přez kopírák. |
Když můžou někteří fandit kulturistům a jiní Kurnikovové ... zlatej Semmy |
Ono je to uz tak nejak zakodovane v lidske prirozenosti. Lidi budou vzdycky fandit mensimu a stihlejsimu protoze se s nim muzou lepe identifikovat. Stejne jako v pohadkach chudy zvitezi nad bohatym. Dava to lidem klamnou nadeji ze i oni maji sanci . Ja si myslim ze bojovnik ma byt velky chlap a kdo nevyrostl muze delat trebaaa hmm gymnastiku Ja Shiltovi fandim nemam jediny duvod proc bych nemel.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá září 12, 2008 6:13 am Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | ...který každého soupeře přejíždí identickým systémem jak přez kopírák. | Stejně jako třeba Merckx, Armstrong, Pelé, Gretzky...všichni věděli co udělají, že si počkají na největší kopec a pak jim ujedou, nebo že udělají tu stejnou kličku a dají gól. Všichni to vědeli, ale i tak jim to bylo na nic a pokaždý jim ujeli a pokaždý dostali gól. To mi na tom přijde krásný, že Semmy je průhlednej a přesto jim je to na ... _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá září 12, 2008 7:53 am Předmět: |
|
|
| Hefaistos napsal: | | JJ, on měl s ernestem dva zápasy - po druhý už zase dostal na hubu on. | Hefe, Sapp oba zápasy nad Ernestem vyhrál. Jednou KO a jednou to zastavili... :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá září 12, 2008 8:26 am Předmět: |
|
|
Velkoryse přehlížím Aholovu provokaci (i když koukám, že už má 4 hlasy a abych předešel spekulacím - já tady mám jen jeden nick :-) ) a dávám Péťu Aertse.
Proč? Na základě osobních sympatií. Měl jsem dva jasné favority asi jako všichni, kteří K-1 sledujou delší dobu. Lumberjacka a Mr. Perfecta. Aerts vyhrál, protože je mi o trošičku sympatičtější. Ani nevím proč, těžko se to vysvětluje, ale je to tak. :-) Někdo tady psal (Hef?), že nejlepší lowkicky všech dob měl Ernsto. Není to pravda, největší pecky střílí právě Petík A. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá září 12, 2008 9:08 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|