Najvacsie legendy k-1 - hlasovanie

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Najvacsie legendy k-1 - hlasovanie  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Najvacsie legendy k-1 - hlasovanie
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Najlegendarnejsim k-1 bojovnikom bol/je:
E. Hoost
20%
 20%  [ 14 ]
B. Cikatic
0%
 0%  [ 0 ]
P. Aerts
21%
 21%  [ 15 ]
A. Hug
10%
 10%  [ 7 ]
S. Schilt
10%
 10%  [ 7 ]
R. Bonjasky
5%
 5%  [ 4 ]
JLB
8%
 8%  [ 6 ]
R. Sefo
2%
 2%  [ 2 ]
M. Hunt
1%
 1%  [ 1 ]
M. Crocop
20%
 20%  [ 14 ]
Celkem hlasů : 70

Autor Zpráva
ygg

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2008 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hefaistos napsal:
citace:
A dal jsem Schilta ... a beru to jako borce, kterej není nejlepší (protože nejlepší je vždy ten, kdo v tom okamžiku vyhraje celé K-1)

Tahle věta mi v souvislosti se Schiltem nedává smysl, protože on nejlepší momentálně je, a to už tři roky po sobě a má zaděláno na čtvrtej... Schilt je dříč, to je fakt, ale že by jeho výchozí pozice byla nějak extra nevýhodna s tim nesouhlasim, spíš naopak.

Svým způsobem blbá formulace.....myšleno tak, že o nejlepšího fightera obecně nemá smysl hlasovat, protože ten je vždy teď a tady. Jak nám na gymplu při fyzice vysvětlovali, jsou veličiny stavové a intervalové...pro mne "být nejlepší" je stavová. A jak jsem se snažil naznačit....on mi nepřijde jako chudinka, ale má takový nenápadný, zdánlivě nudný styl, a ničím až tak extrémně nevyniká (z mého pohledu), a přitom..nebo tomu navzdory..dokáže vítězit, a to s přehledem a dost dlouho.

Nevím jestli to píšu tak, aby to dávalo smysl i vám..možná blbě formuluji..vysledek je nicméně ten, že jsem hlasoval pro něj.
ygg

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2008 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Souhlas yggu, ale v K1 je výška výhodou....řekl bych nezpochybnitelnou. Takový Hon Man Choi by bez své výšky byl nulový. To že má oproti jemu a dalším vysokánům Semmy i schopnosti je jasné.

Jardo, výhodou je...to jsem psal, ale ta výhoda s sebou přináší současně řadu nevýhod. A teprve až se je naučíš eliminovat, a výhody, které ti dává, současně maximalizovat, tak se z tebe stane mistr. Pokud se to nenaučíš, jdeš do hajzlu, i kdybys měl 3 metry.

Schiltovi se to povedlo. Že se na to občas nedá moc koukat je věc jiná
Johncreasy

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2008 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aholíku: No jo ty dlouháne, to já přece vím, že šampioni čerpají ze své vrozené předurčenosti k určitým schopnostem. Já jsem fatalista a nemyslím si, že se dá snahou kompenzovat (alespoň ne plně) absence talentu. Stejně ty se už smiř s tím, že lidé nikdy nebudou fandit 212cm vysokému borci, který každého soupeře přejíždí identickým systémem jak přez kopírák. Až na otočku pro Hunta a přední Sefovi. Radši mi řekni, že zase rozjedeš tipovačku pro nominaci a finále. Už se těším.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
AHOLA

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2008 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Stejně ty se už smiř že lidé nikdy nebudou fandit 212cm vysokému borci, který každého soupeře přejíždí identickým systémem jak přez kopírák

Jak nikdy, ved sa pozri na vysledky ankety
Ale zas na legendu to u mna nie je...Legenda to je u mna, ked Hunt ustal ciste pecky od Jeroma aby ho vzapeti sundal, alebo ked sa Foreman vratil ako 150 rocny tlusty paprda a vyhral opat titul sampiona tazkej vahy,alebo ked sa Hug vydrzal mazat na zivot a na smrt s Hoostom....roste nieco, co v ludoch vyvolava uzas.
Hefaistos

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2008 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kurva, ten Schilt vyhraje fakt všechno
AHOLA

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2008 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hefaistos napsal:
Kurva, ten Schilt vyhraje fakt všechno

ygg

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2008 11:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Stejně ty se už smiř s tím, že lidé nikdy nebudou fandit 212cm vysokému borci, který každého soupeře přejíždí identickým systémem jak přez kopírák.

Když můžou někteří fandit kulturistům a jiní Kurnikovové ... zlatej Semmy
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2008 11:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Johncreasy napsal:
Stejně ty se už smiř s tím, že lidé nikdy nebudou fandit 212cm vysokému borci, který každého soupeře přejíždí identickým systémem jak přez kopírák.

Když můžou někteří fandit kulturistům a jiní Kurnikovové ... zlatej Semmy

Ono je to uz tak nejak zakodovane v lidske prirozenosti. Lidi budou vzdycky fandit mensimu a stihlejsimu protoze se s nim muzou lepe identifikovat. Stejne jako v pohadkach chudy zvitezi nad bohatym. Dava to lidem klamnou nadeji ze i oni maji sanci . Ja si myslim ze bojovnik ma byt velky chlap a kdo nevyrostl muze delat trebaaa hmm gymnastiku Ja Shiltovi fandim nemam jediny duvod proc bych nemel.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá září 12, 2008 6:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
...který každého soupeře přejíždí identickým systémem jak přez kopírák.
Stejně jako třeba Merckx, Armstrong, Pelé, Gretzky...všichni věděli co udělají, že si počkají na největší kopec a pak jim ujedou, nebo že udělají tu stejnou kličku a dají gól. Všichni to vědeli, ale i tak jim to bylo na nic a pokaždý jim ujeli a pokaždý dostali gól. To mi na tom přijde krásný, že Semmy je průhlednej a přesto jim je to na ...

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá září 12, 2008 7:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hefaistos napsal:
JJ, on měl s ernestem dva zápasy - po druhý už zase dostal na hubu on.
Hefe, Sapp oba zápasy nad Ernestem vyhrál. Jednou KO a jednou to zastavili... :-)
Hefaistos

PříspěvekZaslal: pá září 12, 2008 7:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Hefaistos napsal:
JJ, on měl s ernestem dva zápasy - po druhý už zase dostal na hubu on.
Hefe, Sapp oba zápasy nad Ernestem vyhrál. Jednou KO a jednou to zastavili... :-)

Nj, máš pravdu ale ve statistikách maj spolu tři zápasy, a jeden nebyl podle pravidel K-1 a ten vyhrál Ernesto a vůbec nepřípomínejte mi to furt!!!
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá září 12, 2008 8:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Velkoryse přehlížím Aholovu provokaci (i když koukám, že už má 4 hlasy a abych předešel spekulacím - já tady mám jen jeden nick :-) ) a dávám Péťu Aertse.

Proč? Na základě osobních sympatií. Měl jsem dva jasné favority asi jako všichni, kteří K-1 sledujou delší dobu. Lumberjacka a Mr. Perfecta. Aerts vyhrál, protože je mi o trošičku sympatičtější. Ani nevím proč, těžko se to vysvětluje, ale je to tak. :-) Někdo tady psal (Hef?), že nejlepší lowkicky všech dob měl Ernsto. Není to pravda, největší pecky střílí právě Petík A. :-)
Hefaistos

PříspěvekZaslal: pá září 12, 2008 8:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio: a furt se bude hádat však já ti to neberu, ale takovej Crocopovic má možná jinej názor

mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá září 12, 2008 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mirkovi v tom zápase bylo asi 15 let, to se nepočítá...
ygg

PříspěvekZaslal: pá září 12, 2008 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Mirkovi v tom zápase bylo asi 15 let, to se nepočítá ...

To ne..to byl ještě mladej a perspektivní ..jo jo, nikdy se nevrátí, pohádka mládí

EDIT: a taky ho každého půl roku někdo nesundal

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Najvacsie legendy k-1 - hlasovanie Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: