|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wygh
|
Zaslal: po září 15, 2008 5:09 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Tak to myslím chlapci trochu ujeli, protože kulturisté, jenž jsem vyjmenoval mají doslova obrovskou sílu a ve spoustě základních cviků jako je bench, tlaky i třeba dřep, by špičkové strongmany pěkně proháněli. |
Neproháněli, protože by jim překážely svaly ! ... Strongman není jen o síle, ale také o psychice a celkové kondici. Nemůžeš říct, že by Coleman porazil Sedmíka, jen proto, že je silnej... viděl jsi jak běhá ? _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
magion

|
Zaslal: po září 15, 2008 5:13 pm Předmět: |
|
|
pockej wyghu.. dyt vetsina strongmanu je jeste vetsi.. nerikam ze v kvalite ale tak jim ta hmota taky neprekazi ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Adno
|
|
| nahoru |
|
 |
Paty
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po září 15, 2008 5:33 pm Předmět: |
|
|
| Triton napsal: | | Adno napsal: | Inac, tato otazka bola uz zodpovedana prakticky - v prvom world strongest man sutazili Franco Columbo a Lou Ferrigno - moc uspesni neboli, prve a druhe miesto obsadili powerlifteri, ostatok si uz nepamäta, ale oni boli este kusok nizsie |
Columbu je kapitola sama pro sebe, takovej obojživelník a pak to byla uplně jiná doba. V padesátejch letech dělali kulturisti gymnastiku, představ si Cutlera na kruzích. |
predstavil sem si zabijacku mno ale masa by zneho bylo hodne mnam hehe
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po září 15, 2008 5:41 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | Tak to myslím chlapci trochu ujeli, protože kulturisté, jenž jsem vyjmenoval mají doslova obrovskou sílu a ve spoustě základních cviků jako je bench, tlaky i třeba dřep, by špičkové strongmany pěkně proháněli.
Jen tak namátkou.
Ronnie dřepoval s 360kg, a udělá 10 tlaků na šikmé se 100kg jednoruč
Kevin dřepoval také 360kg pro 5op, za hlavou tlačil 7x140kg, V benchi vytlačil 270kg
Chris Cormier zvedl 3x220kg na šikmé!!! a zvládal dřepy s 320kg
Johnnie Jackson...no comment... |
bohuzel vetsina tech vykonu je silne nadsazena a pribarvena... kevin urcite 5x360 nedrepoval, mozna na hackenu, 270 dal na soutezi v bench triku (zavodil jako powerlifter, tusim ze drep na zavodech mel 360 ovsem pochopitelne jednou a tez v dresu) ....
samozrejme ze Coleman, Johnie Jakson apod. jsou neuveritelne silni ale soucasna spicka strongmanu je na uplne jine urovni... coz je pochopitelne, kulturista je kulturista a strongman je strongman... michat oboji dohromady dost dobre nelze i kdyz treba Pudzian pripomina se svyma vysekanyma 145kg spis toho kulturistu
jinak cernosi jsou opravdu min silove disponovany, nahrava tomu jina kosterni stavba, delsi svalova briska a mensi svalove upony coz v kulturistice dela ty krasny tvary (napriklad Flex Wheeler) ale v sile se to pochopitelne projevi negativne _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: po září 15, 2008 5:57 pm Předmět: |
|
|
Navic se to tu uz resilo a Cizopasnik uz presne to same jednou psal - hezci svaly, mensi sila:)
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: po září 15, 2008 5:57 pm Předmět: |
|
|
Tak a by mohla být dobrá tečka za touto debatou. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po září 15, 2008 8:06 pm Předmět: |
|
|
Proč mluvit jen o MT, nebo jiných pwl disciplínách. Síla je i jinde. Jsou podle mě cviky kde jsou někteří špičkový kulturisti silnější. Takové věci jako fr. tlak, bic zdvih, tlak za hlavou a podobně. Neříkám ani tak či onak ale to srovnání by určitě nebylo vyjádřeno termínem, že jedna skupina je "někde jinde" než druhá.
Jinak k tomu Levronovi viděl jsem ho zvednout 5x220 bez dresu cizo, tak si to spočítej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po září 15, 2008 8:09 pm Předmět: |
|
|
Jinak si myslím, že další scestná myšlenka je automaticky předpokládat, že všichni strongmani mají méně svalů než všichni bb profíci. On i kdyby se takový Pekan, nebo Savickas zbavil tuku, tak by měl hmoty dost a dost...jen ne tak zpracovanou a vhodně rozmístěnou....to už jsou ty bb pseudotermíny kvality.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po září 15, 2008 8:12 pm Předmět: |
|
|
Mimochodem nestavím se na stranu bb. Bůh ví, že mám strongmany možná ještě raději. Nicméně je spousta kultíků, které mám moc rád. Osobně mám ale mnohem raději fotky z jejich objemovek.....a musím se smát kecům místních lidiček, kteří se smějou jejich zalitosti a zatím mají o 40kg svalové hmoty méně než zmíněný borci.
kydy 75kg hodnotitele, při pohledu na zalitého profíka při exhibici, že takhle bych na podium nevlez  .......to se neboj kritiku, to by si fakt nevlez.
Pravda je, že jestli něco špičkovou kulturistiku dokáže veřejnosti přímo zhnusit, tak to nění obří strongman, nebo zalitej kultík ale právě naopak rozedranej, odvodněnej, superdefinovanej a supervaskulární kulturista.
Naposledy upravil Johncreasy dne po září 15, 2008 8:18 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po září 15, 2008 8:13 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | Proč mluvit jen o MT, nebo jiných pwl disciplínách. Síla je i jinde. Jsou podle mě cviky kde jsou někteří špičkový kulturisti silnější. Takové věci jako fr. tlak, bic zdvih, tlak za hlavou a podobně. Neříkám ani tak či onak ale to srovnání by určitě nebylo vyjádřeno termínem, že jedna skupina je "někde jinde" než druhá.
Jinak k tomu Levronovi viděl jsem ho zvednout 5x220 bez dresu cizo, tak si to spočítej. |
ja myslim ze je to zbytecna diskuse ale jinak strongmani treba v sile bicepsu asi kulturisty predci o tridu, koukni na Samuelsona, cisty bicepsovy zdvih 4x140 ... bavil jsem se s jednim nasim strongmanem - daval ciste 10x100 atd.
sila ramen bude uplne to same...
videl jsem s Levronem video kde dal 2x220 ale treba dal vazne vic, mozny to je _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po září 15, 2008 8:20 pm Předmět: |
|
|
jj cizo, já taky rád Magnuse. V pohodě. Jak říkám...mám k strongmanům kladný vztah. pošlu ti pm..s pár dotazy.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po září 15, 2008 8:33 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | jj cizo, já taky rád Magnuse. V pohodě. Jak říkám...mám k strongmanům kladný vztah. pošlu ti pm..s pár dotazy. |
ja zase rad silu, jedno v jakem podani - liftera, strongmana nebo kulturisty _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|