_________________ We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills, we shall never surrender
a Mariusz je sportovec, ne modelka, takze me trochu urazi , kdyz velikana tohohle sportu porad nekdo spojuje s kulturistikou jenom kvuli jeho figure...
Hele nic proti, ja jen vyjadril nazor, ze by mne zajimalo videt Pudziana v soutezni forme vedle kultiku. To ze to Tebe (kdo vubec jsi?) urazi, mne je fakt jedno...
a Mariusz je sportovec, ne modelka, takze me trochu urazi , kdyz velikana tohohle sportu porad nekdo spojuje s kulturistikou jenom kvuli jeho figure...
Hele nic proti, ja jen vyjadril nazor, ze by mne zajimalo videt Pudziana v soutezni forme vedle kultiku. To ze to Tebe (kdo vubec jsi?) urazi, mne je fakt jedno...
zajimavy by to bylo urcite, ma postavu se kterou by z fleku mohl na souteze v profi BB a ani by nemusel dietovat :) nicmene predpokladam ze s ohledem na neskutecnou drinu kterou v poslednich letel vynalozil k tomu aby se stal nejkomplexnejsim strongmanem na svete s mozna nejlepsi kondici jaka kdy vubec byla na tehle soutezich k videni oprvadu nema neco takoveho zapotrebi a bude si chtit udrzet svoje dobre jmeno sampiona
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Ještě jedna technická.Co řikáte na Mariuszovo mrtvolu?Přijde mi technicky jednou z nejhorších vim že u profi strongmanů už jde lehce ta technika stranou ale stejně to tahá pro mě dost nepochopitelně.Mám na mysli to tahání po nohou.Jinak samozřejmě mu nelze odepřít sílu kterou má a to, že je to jedna z největších postav strongmana vůbec.Nejde mi najít žádný video kde tahá sakra
_________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
_________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
Jirka : tak tady tahá dost hezky ale myslel jsem to video jak soutěží s tim polákem kdo dá víc v klasický mrtvole někdo to sem dřív postoval sakra musim to najít
_________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
takzvane "hitching" ... proste dotahovani po stehnech... je to dano rozdilnou silou ruznych partii, treba Koklayev nebo Savickas tahaji tak ze je tohle proste delat neuvidite, kdezto treba derek Poundstone nebo Mariusz to umi velmi dobre :)
ve strongmanech se nehodnoti technika jak kterou vec zvednete ale to jestli ji zvednete do urovne kam mate (lockout na klade, tahu, hlouba u drepu s konstrukci atd.) takze si kazdy pomaha jak umi... navic pokud mate rehband bederni pas a presto jeste klasicky powerliftersky opasek tak jsou zada opravdu stazeny tak ze tohle vetsinou prezijou bez ujmy
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru