|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jewix

|
Zaslal: so září 20, 2008 11:32 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Nevite nekdo, kde je v Brne v okoli Julianova nejaky fitko. Sice budu bydlet jinde, ale obcas se v te casti budu vyskytovat. |
Tady na Táborské je A-fit, hned ze začátku Táborské od města za mostem.Je to velká žlutá budova bývalé základky.Permice na měsíc je tam za 580,- (studentská myslím 530.-) a jeden vstup za 70,-, ale studentskej nevím.
http://www.afit.cz/ fotky jsou tady starý, je tam už víc věcí.Pro mě poměr cena-výkon-dostupnost je ideál.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: so září 20, 2008 11:38 am Předmět: |
|
|
Permicu kupovat nebudu, protoze tam budu jen vyjmecne, ale jen abych vedel, kam jit...diky
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: so září 20, 2008 11:44 am Předmět: |
|
|
Jo jenom s otvíračkou je to tam tak, že o víkendech je zavřeno.Ale snad otevře v říjnu zase aspoň soboty do 14:00.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so září 20, 2008 12:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: so září 20, 2008 12:58 pm Předmět: |
|
|
S tou vodou je to pravda člověk nikdy neví co dostane.Sem tammledová, sem tam vařící a sem tam se to střídá ve vlnách.Je tam klasickej system urči si jenom tlak vody,ale když hýbeš do leva nebo doprava páčkou, tak to je furt stejný.
A ty auta na parkáču budou spíš zapříčiněný tím okolím tam.Je tam dost indočechů.
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: út září 23, 2008 1:42 pm Předmět: |
|
|
nevíte někdo o posilce v brně co je otevřená od 6, 7 hodin ráno? nepočítám že by bylo něco třeba po 11 večer, ale kdyby náhodou dejtě vědět.
o goldu vím, ale tam nechci.
díky
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: út září 23, 2008 1:47 pm Předmět: |
|
|
| kouba the man napsal: | nevíte někdo o posilce v brně co je otevřená od 6, 7 hodin ráno? nepočítám že by bylo něco třeba po 11 večer, ale kdyby náhodou dejtě vědět.
o goldu vím, ale tam nechci.
díky |
mám dojem že Big1Fitness maj v tejdnu od půl 7...měl jsem takovej nápad jednou, že budu chodit cvičit před hoknou.Pche.
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: út září 23, 2008 1:48 pm Předmět: |
|
|
no tak zlatej gold, big1 je ještě horší :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: út září 23, 2008 1:49 pm Předmět: |
|
|
| kouba the man napsal: | | no tak zlatej gold, big1 je ještě horší :-) |
tak nějak jsem tu odpověď čekal, ale já nemůžu posoudit, páč jsem ani v jedné nebyl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út září 23, 2008 6:10 pm Předmět: |
|
|
| jewix napsal: | | kouba the man napsal: | | no tak zlatej gold, big1 je ještě horší :-) |
tak nějak jsem tu odpověď čekal, ale já nemůžu posoudit, páč jsem ani v jedné nebyl. |
Ani tam nechod...Všechny co vim maj od 8:/ No možná jedna od 7 na Pálavskym náměstí,ale nejsem si vůbec jistej....
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út září 23, 2008 6:13 pm Předmět: |
|
|
BTW.
Nevíte o nějaký posilce v nejbližším okolí nemocnice USA (U SVATÝ ANNY:)
A nebo na trase 25 z Bohunic na Mendlák???
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: út září 23, 2008 9:50 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | BTW.
Nevíte o nějaký posilce v nejbližším okolí nemocnice USA (U SVATÝ ANNY:)
A nebo na trase 25 z Bohunic na Mendlák??? |
Zkus posilovnu v Rondu. Už sem tam sice nebyl leta, ale byla celkem dobrá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: st září 24, 2008 9:42 am Předmět: |
|
|
| Scierx napsal: | čuste, znáte někdo posilovny:
Posilovna Pod hradem, Údolní 3, 602 00 Brno
Veveří 70, Brno, 611 80 -- posilovna - Veveří 70
studuju na MU a mám možnost si dát jako předmět posilování (v rámci celouniverzitního tělocviku) a můžu si vybrat z jedné z těchto dvou... |
Pod hradem je to ok, vloni jsem tam měl TV a letos budu mít zas. Sice menší a chybí stojan na dřepy, ale víceméně jsem si tam vždycky zacvičil. O posilovně na Veveří ani neuvažuj, protože je to na právnické fakultě a podle toho to taky vypadá (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: st září 24, 2008 10:07 am Předmět: |
|
|
Jaká je ta B5 na Cejlu? CHodíte tam někdo? Je kde zaparkovat kolo? Není tam moc morgošů? _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|