|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BUFU

|
Zaslal: po září 22, 2008 9:31 pm Předmět: |
|
|
Tak sem ted dokoukal poslední díl ze 4. série seriálu Weeds a má to solidní konec. Ani sem to nečekal. Přestože jsem psal o 4. sérii že už to není ono, tak každej týden s nadšením čekám kdy už bude dostupnej další díl. Toho vtipu je sice o trochu mín ale příběh stále skvělej.
Už aby byla ta 5. řada
Boondock Saints - akční krimi, dá se říct trochu netradičně pojato. Dost se mi to líbilo. Takovej odpočinkovější film. Dobrej příběh (na akčňák) a skvělý vtipný hlášky, který z toho filmu nedělaj kravinu.
8/10 _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hefaistos

|
Zaslal: po září 22, 2008 9:35 pm Předmět: |
|
|
Neví někdo jestli se dá u nás někde sehnat jednotlivý série Zoufalých manželek na DVD, s cz dabingem, popřípadě cz titulkama? _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: čt září 25, 2008 6:27 pm Předmět: |
|
|
Krvavá neděle hodnocení: pět a půl pračky vyrpůl
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so září 27, 2008 9:34 pm Předmět: |
|
|
Určitě se koukněte na Zabijáka se Seagalem. To je nejhorší film co jsem viděl. Neskutečná ubohost. Ale stojí to za to vidět, taková imbecilita se nepoštěstí vidět každej rok.
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: so září 27, 2008 9:35 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Určitě se koukněte na Zabijáka se Seagalem. To je nejhorší film co jsem viděl. Neskutečná ubohost. Ale stojí to za to vidět, taková imbecilita se nepoštěstí vidět každej rok. |
seagala mam rad ale s timhle souhlasim _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so září 27, 2008 9:36 pm Předmět: |
|
|
Já mám za nejhorší film na světě Jedna ruka netleská (a to miluju české filmy) a Můj soused zabiják. Ale jestli tenhle Zabiják je ještě "lepší", tak to budu muset přehodnotit _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so září 27, 2008 9:43 pm Předmět: |
|
|
Mě se se Seagalem líbil jen Muž s cejchem smrti a hlavně Nemilosrdná spravedlnost.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so září 27, 2008 9:46 pm Předmět: |
|
|
Mě se líbil Těžko ho zabít a Přepadení v Pacifiku. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pimpy

|
Zaslal: so září 27, 2008 10:07 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Mě se líbil Těžko ho zabít a Přepadení v Pacifiku. |
Asi nejlepší filmy v kterejch hrál. Klidně bych se na ně kouknul znova.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so září 27, 2008 10:10 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak. Obojí jsem viděl hodněkrát, ale klidně bych to i zopakoval po x plus první. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so září 27, 2008 10:12 pm Předmět: |
|
|
Tenhle šprk říká každej, kdo to viděl a trochu se mu to líbí. Mě nějak nesedl _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so září 27, 2008 10:13 pm Předmět: |
|
|
Ovšem Kicboxer 2,3,4....to je teprve rychta.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so září 27, 2008 10:16 pm Předmět: |
|
|
Americká Minja....Dudikoff a Bradley to jsou teprve talenti. Walker hadr.
To jsou klenoty kinematografie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|