Rozdělení zápasů pro osmičku je tragické. Čtyři nejlepší borci Aerts vs Hari-a-Bonjasky vs LeBanner se vymlátí v prvním kole a dva ze čtyř relativních Outsiderů mají jasné semifinále. Velká škoda. Aerts vs Hari a Remy vs Jerome......vždyť to mělo být semifinále. Semifinále snů nejlepších čtyř současných fighterů. A oni to takhle pohřbí. Karaev, Saki i Zimmerman jsou talenti ale na tuhle čtyrku ještě zkrátka nemají.
To se krutě nepovedlo.
No ono se prave nelosovalo, ale opet jak minuly rok si chodily fighteri k sobe a jelikoz se nikdo z outsideru nepostavil k Remimu, tak k nemu sel az JLB a na Hariho zbyl Peter. Opet se imho ukazuje jak moc k-1 chybi nejaky prukazny bodovy system, nebo alespon nejaka instituce zarucujici zebricek a tedy spravedlive nasazeni. Opet se sport bije s enterteinmentem! Podobne jako v UFC.
EDIT: A vlastne jako v celem velkem svete mma.
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Však jsem nemluvil o losu, protože jsem mechanizmus jakým to dali dohromady neznal. Furt si to nějak neumím představit jak to vypadalo. Kdo se kam stavěl a jakej to mělo průběh. Dá se to někde zkouknout?
A jedno Highlight video na který jsem ještě nenarazil jsem si musel dát do podpisu.Už se nemůžu dočkat jak dopadne
(snad nevadí že jsem to dal sem)
_________________ We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills, we shall never surrender
Včerejší eliminace byla jedním slov dokonalá,jako,že Aertse sem nikdy nemusel,to co předvedl včera,to klobouk dolů,Další zápasy,Badr ukázal,že jeho forma a technika je opravdu impozantní.Ewerton je mladý a nadějný talent a Musashi už je dávno za zenitem,byl sem hlavně rád,že body uznali Eweronovi a ne Musashimu,který už na body parkrát "spravedlivě" vyhrál.Bonjasky mně připadal ze začátku nějaký chaotický,ale body nad Paulem získal poctivě.Zimmerman poslal Feitosu 2x na počítání,ale ve 3. mě Feitosa moc překvapil a třetí kolo a hlavně konec mu Feitosa dával,ale zaslouženě vyhrál Errol.Le Banner sice jasně vyhrál na body,ale já od toho čekal KO za ten zápas,co měli dříve,ale Junichi zlepšil obranu a ikdyž proti Le Bannerovi neměl nic,dokonce jednou nebo dvakrát se s nim pustil do výměny:).Karaev byl pro mě překvapením,čekal sem,že Chalidovi zkušenosti a Karaeova obrana bude jasným aspektem,že Chalid vyhraje,ale Ruslan to zvládl a dokonce KO.Soo Park dostal od Kima a já za to byl rád,jeho styl kopni a uteč mi nic moc neříká.
Jinak čtvrtfinále je teda opravdu zajímavý.4 favoriti se hned mezi sebou pobijou,ale každopádně moc rád bych viděl "mýho" Le Bannera s Aertsem ve velkém finále,oba nejsou už nejmladší a za rok kdo ví,co bude.
Včerejší eliminace byla jedním slov dokonalá,jako,že Aertse sem nikdy nemusel,to co předvedl včera,to klobouk dolů,Další zápasy,Badr ukázal,že jeho forma a technika je opravdu impozantní.Ewerton je mladý a nadějný talent a Musashi už je dávno za zenitem,byl sem hlavně rád,že body uznali Eweronovi a ne Musashimu,který už na body parkrát "spravedlivě" vyhrál.Bonjasky mně připadal ze začátku nějaký chaotický,ale body nad Paulem získal poctivě.Zimmerman poslal Feitosu 2x na počítání,ale ve 3. mě Feitosa moc překvapil a třetí kolo a hlavně konec mu Feitosa dával,ale zaslouženě vyhrál Errol.Le Banner sice jasně vyhrál na body,ale já od toho čekal KO za ten zápas,co měli dříve,ale Junichi zlepšil obranu a ikdyž proti Le Bannerovi neměl nic,dokonce jednou nebo dvakrát se s nim pustil do výměny:).Karaev byl pro mě překvapením,čekal sem,že Chalidovi zkušenosti a Karaeova obrana bude jasným aspektem,že Chalid vyhraje,ale Ruslan to zvládl a dokonce KO.Soo Park dostal od Kima a já za to byl rád,jeho styl kopni a uteč mi nic moc neříká.
Jinak čtvrtfinále je teda opravdu zajímavý.4 favoriti se hned mezi sebou pobijou,ale každopádně moc rád bych viděl "mýho" Le Bannera s Aertsem ve velkém finále,oba nejsou už nejmladší a za rok kdo ví,co bude.
ale jestli by spolu vubec bojovali, uz parkrat oba rekli ze sou velmi dobri kamaradi a hodne neradi by proti sobe nekdy bojovali
Já mám ukrutnou radost, že to Petr zvládnul. Schilt byl po vyhlášení psychicky absolutně na dně. Bylo mi ho až skoro líto, dokud jsem si nevzpoměl, jaká nuda je se na něj dívat a bylo to zase dobrý. :-)) Jsem moc spokojen...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru