| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kupujete BIOMASO??? |
| Ano |
|
13% |
[ 10 ] |
| Ne |
|
76% |
[ 58 ] |
| Co je??? |
|
10% |
[ 8 ] |
|
| Celkem hlasů : 76 |
|
| Autor |
Zpráva |
JendaXXX
|
Zaslal: so říjen 04, 2008 6:53 am Předmět: |
|
|
| Triton napsal: | Jeníčku nechceš mi snad říct, že díky EU máme kvalitnější potraviny ? |
Všechny potrviny jistě ne, protože u některých jsou naše směrnice přísnější než evropské, ale tvrdím že kvalita masa se od doby před dvaceti lety značně zlepšila.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Triton

|
Zaslal: so říjen 04, 2008 12:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: so říjen 04, 2008 1:32 pm Předmět: |
|
|
| kouba the man napsal: | | biomaso je pro teplouše |
kdybych měl miliony, tak si ho klidně budu kupovat a stanu se teploušem... vlastně ne, choval bych si na zahradě krávy a žral bych jenom tatarák
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: so říjen 04, 2008 1:46 pm Předmět: |
|
|
| lalala napsal: | | kouba the man napsal: | | biomaso je pro teplouše |
kdybych měl miliony, tak si ho klidně budu kupovat a stanu se teploušem... vlastně ne, choval bych si na zahradě krávy a žral bych jenom tatarák |
nebuďp íííííííííča
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: so říjen 04, 2008 1:50 pm Předmět: |
|
|
| kouba the man napsal: | | lalala napsal: | | kouba the man napsal: | | biomaso je pro teplouše |
kdybych měl miliony, tak si ho klidně budu kupovat a stanu se teploušem... vlastně ne, choval bych si na zahradě krávy a žral bych jenom tatarák |
nebuďp íííííííííča |
když už, tak pýýýýýýýýýča
|
|
| nahoru |
|
 |
johnyKage
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st duben 01, 2009 6:31 pm Předmět: |
|
|
dnes jsem poprve ochutnal prvni ceske nehomogenizovane bio mleko amalka....chutna jak smetana  a smetana je take vysrazena pod uzaverem...proste lahoda
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: st duben 01, 2009 6:35 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | dnes jsem poprve ochutnal prvni ceske nehomogenizovane bio mleko amalka....chutna jak smetana a smetana je take vysrazena pod uzaverem...proste lahoda |
A kolik te stalo? urcite nebylo levny (na netu jsem ho nasel za 30,-) vsem tu rozmlouvas proteiny a sam do sebe lijes takovy predrazeny sracky
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: st duben 01, 2009 6:35 pm Předmět: |
|
|
ale to bio mliko je dost tucny ne? _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st duben 01, 2009 6:38 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | | Iron.Pumping napsal: | dnes jsem poprve ochutnal prvni ceske nehomogenizovane bio mleko amalka....chutna jak smetana a smetana je take vysrazena pod uzaverem...proste lahoda |
A kolik te stalo? urcite nebylo levny (na netu jsem ho nasel za 30,-) vsem tu rozmlouvas proteiny a sam do sebe lijes takovy predrazeny sracky |
stalo 30 kc...nikomu proteiny nerozmlouvam,at si kazdej pije co chce...ja piju mleko po cviceni a krabicove vodove mleko bez chuti me nechutna.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st duben 01, 2009 6:41 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | ale to bio mliko je dost tucny ne? |
jo...je plnotucny,ale co....chutna me a vo to tady jde ps:nema cenu troskarit nad trocha tukem......v me celodenni strave se to ztrati..nedrzim dietu a ani nepribiram..jsem spokojen s tim co mam
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt duben 02, 2009 6:38 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | dneska padly 2 amalky...zacina mne to chutnat cim dal vic |
aby jsi se z toho brzo nepo...
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|