|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
McMahoney

|
Zaslal: so říjen 04, 2008 11:39 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
YUD

|
Zaslal: so říjen 04, 2008 11:50 am Předmět: |
|
|
| dzordn2 napsal: | | Freimen napsal: | | podle mě to je jak už jsem psal emiliovi, je to jeho icq "pro veřejnost", tzn. tam vůbec není, protože mu musí psát tisíce lidí...co se ale divím, proč nikde nemá svůj email, kde by si přece sám třídil, co si přečte a co smaže... |
Pak mě ještě napadlo napsat mu přímo na to fórum...Třeba jako odpověď na tento příspěvěk...
http://www.body-building.ru/forums/index.php?s=&showtopic=3318&view=findpost&p=146871
K té fotografii tam píše něco ve smyslu:
Příprava v plném proudu! (google překladač)
Zaregistroval bych se tam a klidně i napsal, ale moje ruština je nulová a schopnost vyjadřovat se v angličtině se k té nule výrazně blíží... |
Doprdele, to sou konve na té fotce...
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so říjen 04, 2008 11:53 am Předmět: |
|
|
| dzordn2 napsal: | | Freimen napsal: | | podle mě to je jak už jsem psal emiliovi, je to jeho icq "pro veřejnost", tzn. tam vůbec není, protože mu musí psát tisíce lidí...co se ale divím, proč nikde nemá svůj email, kde by si přece sám třídil, co si přečte a co smaže... |
Pak mě ještě napadlo napsat mu přímo na to fórum...Třeba jako odpověď na tento příspěvěk...
http://www.body-building.ru/forums/index.php?s=&showtopic=3318&view=findpost&p=146871
K té fotografii tam píše něco ve smyslu:
Příprava v plném proudu! (google překladač)
Zaregistroval bych se tam a klidně i napsal, ale moje ruština je nulová a schopnost vyjadřovat se v angličtině se k té nule výrazně blíží... |
njn, ale přece jen by to podle mě chtělo něco umět, anglicky není problém, ale rusky nerozumím ani těm písmenkům, co tam jsou v azbuce napsaná
Ale za pokus to asi stojí, tak já t večer udělám...
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: so říjen 04, 2008 1:03 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: |
njn, ale přece jen by to podle mě chtělo něco umět, anglicky není problém, ale rusky nerozumím ani těm písmenkům, co tam jsou v azbuce napsaná
Ale za pokus to asi stojí, tak já t večer udělám... |
Super... Uvidíme jestltli se to povede a dostaneme nějakou odpověď. Ale už dopředu- díky
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: so říjen 04, 2008 1:07 pm Předmět: |
|
|
mě by zajímalo co mu chceš psát, ahoj lesukove jak de příprava vole... ...aha... jo... hovno fakt?... ...jo... hmmmmmmmmmmm ..................................................... a co jinak?
bleeeeee
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: so říjen 04, 2008 1:10 pm Předmět: |
|
|
Řekl bych, že něco inteligentnějšího. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: so říjen 04, 2008 1:15 pm Předmět: :-)O(-: |
|
|
Něco inteligentnějšího?...U něj by ani nezajímaly věci ohledně civčení a přípravy, ale spíše takové obyčejněší věci. Jako: Jak to snáší jeho okolé a tak? Poněvadž s jeho potenciálem to musí mít celkem těžké nej ve společnosti, ale i v rodině. _________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: so říjen 04, 2008 1:38 pm Předmět: Re: :-)O(-: |
|
|
| Petr Weisser napsal: | | Něco inteligentnějšího?...U něj by ani nezajímaly věci ohledně civčení a přípravy, ale spíše takové obyčejněší věci. Jako: Jak to snáší jeho okolé a tak? Poněvadž s jeho potenciálem to musí mít celkem těžké nej ve společnosti, ale i v rodině. |
opravdu by tě zajímaly takové pičičandy? co ti asi může říct... hm čumí... nebo by mohl být slušný a říct... ale jako jóóóó dobrý vole bla bla bla haha...
uvažujte
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: so říjen 11, 2008 9:04 am Předmět: |
|
|
Aktuální fotografie z vážení na jedné z ruských soutěží, která probíhá tento víkend...
http://forum.steelfactor.ru/index.php?s=&showtopic=11464&view=findpost&p=820085
Mimochodem, zkoušel jsem v googlu přeložit, co se na tom fóru kde píše...Pokud jsem to i podle toho, co se píše jinde, správně pochopil a ty informace jsou pravdivé, tak by Alexey Lesukov měl startovat na další soutěži v Rusku hned příští týden. Vrcholem sezóny by pro něj potom měl být juniorský šampionát v Plzni...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
RaP1D
|
Zaslal: so říjen 11, 2008 4:52 pm Předmět: |
|
|
Ten po jeho lavici tiez nevyzera zle...
Aspon ze ten uplne na pravo vyzera ako clovek....Ach ti rusy...
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: so říjen 11, 2008 10:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: so říjen 11, 2008 10:23 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Ten jeho pravý biceps je v enormní velikosti |
oni oba ty bicáky sou náký enormní
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|