Další dobrý trénink, ale už jsem trochu unavený a síla jde trochu dolů a navíc mě začala trochu bolet ruka, tak jsem trénink radši včas ukončil, ale i triceps dostal zabrat.
Tlaky za hlavou v sedě
20x40kg
15x50kg
10x100kg
6x130kg
3x150kg
Upažování ve stoji
12x20kg
12x20kg
10x30kg
6x35kg
Zapažování s protisměrnými kladkami
10x30kg
10x40kg
6x50kg
ty vole to je parada...150kg na ramena a jeste za hlavou ...parada...
pekna videa...dobra inspirace..
chtel sem se zeptat jak dal budes chtit pracovat se svou hmotnosti...treba jestli nechces pak dat kvalitu ...z techc tvejch 140kg..jet na 125 kvality svalu...
Já bych se o váhu nestaral. Protože s.sman je prostě pořádnej chlap. Věnuje se strongmanovi odstraňovánim tuku by akorát ztratil sílu.
Klobouk dolů s.smane výborný výkony, a přeju ať ti to na tom strongmanovi výjde na bednu
ty vole to je parada...150kg na ramena a jeste za hlavou ...parada...
pekna videa...dobra inspirace..
chtel sem se zeptat jak dal budes chtit pracovat se svou hmotnosti...treba jestli nechces pak dat kvalitu ...z techc tvejch 140kg..jet na 125 kvality svalu...
Nevidim jediny duvod proc by mel s.sman hubnout!!
_________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
Díky. Jinak váhu chci upravovat jen směrem nahoru, ale ne nějakým přehnaným nabíráním tuku. Myslím, že mít tak o deset kilo více, by bylo ideální.
Trenéra nemám a ani jsem neměl. V začátcích, ale i teď by byl určitě dobrý, ale své tělo už za ty roky tréninku znám, tak si vystačím sám, ale trenér by se někdy hodil, zvlášť teď na strongmany.
proc by mel schazovat???
treba proto aby byl na tech strongmanech rychlejsi a pruznejsi...
asi 125kg kvality je lepsi nez 140kg tuku...podivejte treba na jine strongmany se 120kg se jim beha lepe...tolik se nezadejchaj a tak...
nemyslim svetove strongmany...myslim ty nase a slovaky..
Se 125kg neni žádná elite top strongman.Výhoda by to byla mezi amatéry ale tam s.sman určitě nechce zůstat proto jsou ty kila žádoucí a je to dost znát.Přibrat na těch 150kg by bylo asi ideál pokud chce být top strongman.
_________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
proc by mel schazovat???
asi 125kg kvality je lepsi nez 140kg tuku...podivejte treba na jine strongmany se 120kg se jim beha lepe...tolik se nezadejchaj a tak...
petes si trochu pojmy... % tuku nema absolutne nic spolecneho s kondici
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
Naposledy upravil CIZO dne ne říjen 05, 2008 12:36 pm, celkově upraveno 1 krát
proc by mel schazovat???
Prosim?? jak pruznejsi jak kondicne lepsi chces rict ze takovej vyrysovanej coleman beha rychleji nez s.sman nevim nezda se mi to nevim jestli zrovna vyrysovanost vypovida o rychlosti a pruznosti...
_________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
Špekatej svaloun má ohodně větší sílu než vyrýsovanej kulturista. Podkožný tuk značí anabolizaci a svalovou pohodu. Kulturista je vyštavenej ze stálýho nabírání a schazování. To není pro organismus to právé ořechové. Se podívej na strongman špičku a to uvidíš pořádný špeky :D s.sman je proti nim anorektit
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru