Na strongmanu v Litvinove ma byt klada 110kg....docela dost na amatery..
Jestli se nepletu, myslim ze ma tam byt 110kg olympijska - a tlak s premistenim (coz je horsi nez klada )
_________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
No neprijde mi to jako dobrej napad. Kdyz tam budou takovyhle vahy, tak to pulku strongmanu (opravdu)amateru odradi a neprijedou. A bude to jen soutez Elitaku :-)
Klada / osa o 110ti kilech, nebo 250kg mrtvola mi prijde dost likvidacni. Uz Jenikov mi prisel docela tezkej na amatersky zavody.
Na strongmanu v Litvinove ma byt klada 110kg....docela dost na amatery..
na strongman.cz jsem četl že to má být na Meziboří ta poslední soutěž, tak mám to kousek přijedu se mrknout.... pozn: Mezák je kousek od Litvínova
_________________ ty voe tam je nakej normalni kulicna s mlykem na brade a vy delate jak kdyby ste ven potrebovali dostat reprezentacni vyber Novyho Zelandu v rugby
to mas pravdu bude to ne-zavod jen pro par jedincu...
melo by to byt i zajimavejsi i pro zavodniky udelat treba vice opakovani....
ne udelat jedno nebo zadne...to je zavod o nicem i pro divaky...
Nebudeme předbíhat, řekl bych, že Jirka Janda se strongmanům věnuje dlouho a už i nějaké zkušenosti s pořádáním závodů má, tak určitě udělá závod zajímavý jak pro závodníky, tak i pro diváky.
_________________ We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills, we shall never surrender
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru