|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dome-V

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po říjen 13, 2008 7:47 am Předmět: |
|
|
Ráno jsem si vzpomněl, že chci doručit květiny a už jsou na cestě k cíli. Vřele doporučuju firmu www.kvetinyonline.cz. Mají výborný web, skvěle vyřešené placení a hlavně dělají to, co slíbí. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: st říjen 15, 2008 7:09 am Předmět: |
|
|
tak dnes jsem se prvne podivala na video z Gran Prix Eskap 2008 - vlastne prvne videla jak to je na pozovani.....jako pride mi to trosku jako na kurniku, jak rvou cisla a drzeni pozy. Trosku mne to rozesmalo  Chapu, ze treneri radi pozu,aleen zbytek  . To je normalni na vsech? rvat jako na lesy? Nebo kamera mela mikrofon blizko rvouciho davu _________________ Milovat neznamená hledět jeden do druhého, ale pohlížet společně jedním směrem.
[img:6f5d552413]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1232651488_1.jpg[/img:6f5d552413]
|
|
| nahoru |
|
 |
MCB
(ban)
|
Zaslal: st říjen 15, 2008 7:49 am Předmět: |
|
|
tomu se říká povzbuzování a psychická podpora, Lucynqo _________________ Nad nikým se nepovyšuj, před nikým se neponižuj !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st říjen 15, 2008 8:52 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt říjen 16, 2008 6:32 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt říjen 16, 2008 9:15 am Předmět: |
|
|
Mam radost z noveho trenera,doteraz som cvicil stale sam,ale jemu verim,je to profik,snad to konecne pojde tym smerom ako si predstavujem _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt říjen 16, 2008 9:16 am Předmět: |
|
|
Já jsem myslel jednu konkrétní _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: čt říjen 16, 2008 9:17 am Předmět: |
|
|
no tak to nevím _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá říjen 17, 2008 2:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá říjen 17, 2008 2:13 pm Předmět: |
|
|
Jééé. Já miloval Rekord a jeho dokonalý kolejnicový tvar. Nebo co to je za hrábě. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá říjen 17, 2008 2:17 pm Předmět: |
|
|
Já si zas půlila Bajo, protože nám to bylo vzácné a drahé. Na obrázek s antilopou ( uvnitř balení ) si živě pamatuji
A co teprve Sevac se sněhulákem? Maminka nám ho kupovala v drogerii.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|