|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
venca.v

|
Zaslal: čt říjen 16, 2008 3:16 pm Předmět: |
|
|
Dnesni trenink:
Benchpress:
40kg x 20
70kg x 10
100kg x 8
105kg x 8
100kg x 8, 8
70kg x 10
Rozpazky na sikme l.:
10kg x 8
18kg x 8, 8, 8, 8
Triceps kladka:
max x 8
max + 15kg x 8, 8, 8, 8
max x 20
-maji na tom malo zavazi
Kliky na bradlech
VV x 8
VV + 20kg x 8, 8, 8, 8
VV x 20
rekord s vlastni vahou si troufnu odhadnout na 50
+Ramena - Predpazovani s 20kama, upazovani, atd atd, nevim nazvy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
venca.v

|
Zaslal: pá říjen 17, 2008 1:24 pm Předmět: |
|
|
Dnesni trenink:
Biceps s jc:
15kg x 8
22kg x 8
30kg x 6, 6
22kg x 8
Biceps s EZ na scottovce:
27kg x 8
37kg x 8
47kg x 8, 8
37kg x 8
27kg x 20
Pritahy horni kladky:
30kg x 8
90kg x 8
100kg x 8
90kg x 8
90kg x 8
Shyby na siroko nadhmat:
VV x 12, 12, 12, 12
Pritahy spodni kladky:
max x 12, 12, 12, 12
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: po říjen 20, 2008 3:29 pm Předmět: |
|
|
Dnesni trenink:
Benchpress:
70kg x 10
90kg x 12
110kg x 6
100kg x 8, 8
90kg x 8
70kg x 7
Triceps kladka:
max + 15kg x 12, 12
na vic nebyl cas
|
|
| nahoru |
|
 |
Raynor
(ban)
|
Zaslal: po říjen 20, 2008 3:45 pm Předmět: |
|
|
ten log mě přijde šíleně nudnej, furt píšeš to samý dokola.
Jakej má smysl vedení tohoto logu?
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: po říjen 20, 2008 3:48 pm Předmět: |
|
|
| Raynor napsal: | ten log mě přijde šíleně nudnej, furt píšeš to samý dokola.
Jakej má smysl vedení tohoto logu? |
Aspon trochu se zvysujou vahy, a dokud se zvysujou tak nevidim duvot ve zmene treninku
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: út říjen 21, 2008 3:20 pm Předmět: |
|
|
Dnesni trenink:
Biceps s jc:
15kg x 8
22kg x 6
30kg x 6, 6
22kg x 12
20kg x 20
10kg x 20
Biceps s EZ na scottovce:
27kg x 8
37kg x 8
47kg x 8, 8
37kg x 8, 8
27kg x 20
Pritahy horni kladky:
40kg x 8
100kg x 8, 8
90kg x 8, 8
50kg x 20
Pritahy spodni kladky:
40kg x 8
70kg x 8
90kg x 8, 8
70kg x 8, 8
40kg x 20
Shyby nasiroko nadhmat:
VV x 12, 12, 12
+ cviky na ramena, upazovani a rozpazovani v predklonu nebo jak to nazvat, 12 serii s 14kg jc po 8mi
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: út říjen 21, 2008 6:35 pm Předmět: |
|
|
Mne se to moc libi... Jen jedna vec - cvicis spodni zada? Zajimalo by mne jak by tve telo reagovalo na tezkou mrtvolu. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: út říjen 21, 2008 6:52 pm Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | Mne se to moc libi... Jen jedna vec - cvicis spodni zada? Zajimalo by mne jak by tve telo reagovalo na tezkou mrtvolu. |
Na spodni zada ani jenom to predklaneni jak se zahaknu nohama a zvedam hrudnik, ale nevim jak se to jmenuje
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: út říjen 21, 2008 6:57 pm Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: | | Zacharo napsal: | | Mne se to moc libi... Jen jedna vec - cvicis spodni zada? Zajimalo by mne jak by tve telo reagovalo na tezkou mrtvolu. |
Na spodni zada ani jenom to predklaneni jak se zahaknu nohama a zvedam hrudnik, ale nevim jak se to jmenuje |
Nejspis hyperextenze... Dobry cvik na prohrati, ale uz mi par lidi ze stare skoly rekli, ze to je babsky cvik. Mozna na tom kus pravdy bude (:
Zkus tu mrtvolu, ta by te mohla bavit. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: út říjen 21, 2008 6:59 pm Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | venca.v napsal: | | Zacharo napsal: | | Mne se to moc libi... Jen jedna vec - cvicis spodni zada? Zajimalo by mne jak by tve telo reagovalo na tezkou mrtvolu. |
Na spodni zada ani jenom to predklaneni jak se zahaknu nohama a zvedam hrudnik, ale nevim jak se to jmenuje |
Nejspis hyperextenze... Dobry cvik na prohrati, ale uz mi par lidi ze stare skoly rekli, ze to je babsky cvik. Mozna na tom kus pravdy bude (:
Zkus tu mrtvolu, ta by te mohla bavit. |
To ja uz ji zkousel, ale jednak me nebavil a stejne nemam pasek, a bez nej si na ni netroufnu uz vubec
|
|
| nahoru |
|
 |
e4
(ban)

|
Zaslal: út říjen 21, 2008 9:58 pm Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: | | Zacharo napsal: | | venca.v napsal: | | Zacharo napsal: | | Mne se to moc libi... Jen jedna vec - cvicis spodni zada? Zajimalo by mne jak by tve telo reagovalo na tezkou mrtvolu. |
To ja uz ji zkousel, ale jednak me nebavil a stejne nemam pasek, a bez nej si na ni netroufnu uz vubec |
To se ti Vaclave ani nedivim. S tvoji technikou provedeni bych se bez pasku bal jet i na kole.
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: út říjen 21, 2008 10:00 pm Předmět: |
|
|
| e4 napsal: | | venca.v napsal: | | Zacharo napsal: | | venca.v napsal: | | Zacharo napsal: | | Mne se to moc libi... Jen jedna vec - cvicis spodni zada? Zajimalo by mne jak by tve telo reagovalo na tezkou mrtvolu. |
To ja uz ji zkousel, ale jednak me nebavil a stejne nemam pasek, a bez nej si na ni netroufnu uz vubec |
To se ti Vaclave ani nedivim. S tvoji technikou provedeni bych se bez pasku bal jet i na kole. |
Ze si me tolikrat videl delat MT vid
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: st říjen 22, 2008 1:31 pm Předmět: |
|
|
Dnesni trenink:
Rozcviceni na benchi:
70, 90, 110kg po par opakovanich
Tlaky s jc na sikme hlavou nahoru:
40kg x 8, 8, 8, 12
Rozpazky:
20kg x 8, 8, 8, 8
Triceps kladka:
max x 12, 12, 12, 12, 12, 12
|
|
| nahoru |
|
 |
flipr
|
Zaslal: st říjen 22, 2008 2:16 pm Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: | | Zacharo napsal: | | venca.v napsal: | | Zacharo napsal: | | Mne se to moc libi... Jen jedna vec - cvicis spodni zada? Zajimalo by mne jak by tve telo reagovalo na tezkou mrtvolu. |
??? proč by si na ní měl potřebovat opasek?
|
|
| nahoru |
|
 |
MK1
|
Zaslal: st říjen 22, 2008 2:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|