Čekal jsem, že dnešní trénink nebude stát vůbec za nic, když jsem v noci makal na diskotéce a ráno po dvou hodinách spánku hned musel vstávat a jet se psem na trénink, ale byl jsem mile překvapen.
mas ty zada neuveritelne silny vzhledem k tomu ze to nejedes vubec pres nohy... verim tomu ze kdybys nejel ten silenej maraton predtim tak tech 320 das a to uz je uctyhodnej vykon
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Původně jsem to ani neměl v plánu zkoušet, po dnešním dni bez spánku a pořádné stravy jsem čekal, že odcvičím mrtvolu jen s lehkou váhou, ale překvapilo mě, že tam ta energie je, tak mi to nedalo.
Klasicky regulérně uznané výkony nemám, nikdy jsem na žádných závodech ať už v trojboji nebo powerliftingu nebyl. A vlastně se na tyto tři cviky ani cíleně nepřipravuji.
mas ty zada neuveritelne silny vzhledem k tomu ze to nejedes vubec pres nohy... verim tomu ze kdybys nejel ten silenej maraton predtim tak tech 320 das a to uz je uctyhodnej vykon
Ja to taham presne tak isto,tak mi to pride prirodzene,malo by to ist viac cez nohy?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru