|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st říjen 29, 2008 8:27 pm Předmět: |
|
|
Super pánové. Ale nešlo by to domluvit radši na středu? Pondělí bude můj první pracovní den v Brně a na seznamu věcí k zařízení už toho pár mám. Nechci vypadat jako svině, ale to pondělí je dost na knop. Za středu strčím ruku do ohně, že tam budu
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st říjen 29, 2008 8:31 pm Předmět: |
|
|
| s.sman napsal: | | Tady se rýsuje mini RTD. |
Jaky mini? :)
Staci ze tam bude ten nejvetsi z nejvetsich a nejsilnejsi z nejsilnejsich (ano myslim samozrejme Bazzyho ) a to uz samo o sobe znamena udalost roku :D ......a ostatni at si trenuji na Stedry den treba s Colemanem nebo s kym chcou, ale my mame Bazzyho
Daymoon: To je fuk, ja jsem tam kazdy den a s casem se jednou vyjmecne prizpusobim :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: st říjen 29, 2008 8:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: st říjen 29, 2008 8:35 pm Předmět: |
|
|
Přijedu se na vás podívat a bude to maxi _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st říjen 29, 2008 8:51 pm Předmět: |
|
|
Já bych Vás taky moc rád viděl  Takže řekněme středa v 17:30? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st říjen 29, 2008 8:52 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Já bych Vás taky moc rád viděl Takže řekněme středa v 17:30? |
to tam je strasne moc lidi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st říjen 29, 2008 8:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: st říjen 29, 2008 9:02 pm Předmět: |
|
|
je mi jasny ze neni dobry prvni tyden v praci se utrhavat kvuli tomu ze si des s klukama zablbnout do fitka
myslel sem ze spis potrenujeme dohromady na ty lidi bych se vysral vsichni budou na kladkach a strojich stejne
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 7:44 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Draper napsal: | | to tam je strasne moc lidi | Aha Tak kdy je to lepší?
bazzy: právě že já zatím vůbec nevím, jestli se budu moct utrhnout dopoledne. V tý práci jsem byl jen na pohovorech a fakticky nevím, co mě tam bude první týden čekat. Měl bych další nápad, co takhle se sejít v sobotu 8.11. na Moogově soutěži? |
jo to je dobrej napad. A my 2 se muzem pripadne domluvit a do fitka nekdy predtim zajit. Uvidis, jak budes mit cas.... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 8:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|