Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Douglas

PříspěvekZaslal: pá říjen 31, 2008 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
Tak to bude velky . Musim to zas zacit sledovat sakra

Vitej Drago, no zacni to tu sledovat a taky treba moderovat, zacina to tu byt neprehledne...
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: pá říjen 31, 2008 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:

A ad Ygg - ma se naucit kvotovat, pacholek...

BOHA JEHO .... já mu to dám přímo pod post na který se ptám, a on to (svoji navrdlost) bude svádět na mě .....
ygg

PříspěvekZaslal: pá říjen 31, 2008 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
Drago napsal:
Tak to bude velky . Musim to zas zacit sledovat sakra

Vitej Drago, no zacni to tu sledovat a taky treba moderovat, zacina to tu byt neprehledne...

On nemyslel tady ty naše kydy.....on myslel fight
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá říjen 31, 2008 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahola: Rampage ještě neměl ani soud.

Douglas: Jo nebo třeba Hughes vs. GPS teda GSP... :-)
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: so listopad 01, 2008 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kimbo do pro wrestlingu? Haha!!!
http://www.roguemag.com/index.php?option=com_content&task=view&id=473&Itemid=89

EDIT: Poslední odstavec je úplně nejlepší.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2008 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

P.S. Jsem jediný, kterého tak neskutečně sere hlas toho debila Joe Rogana???
ygg

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2008 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Boha jeho to jsou kecy ...jsem to vydržel cca 1,5 min a pak vypnul. Lesnar zatím ukázal v MMA úplné hovno, a tady o něm básní jak kdyby byl Chadarcev, Karelin a Tyson v jejich nej formě dohromady .

Nevím jak Randy, má svoje roky, ale o Noga bych se fakt nebál.
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2008 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
P.S. Jsem jediný, kterého tak neskutečně sere hlas toho debila Joe Rogana???

Nie si, jeho skrekot je ako trieska v zadku....
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2008 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A: Díky. Pičus jeden... :-)

ypsilonGéGé: Schovej paličky na později... :-)
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2008 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lesnar nie je Kimbo, je to realna hrozba, a to aj pre najlepsich. mozno ho trocha nafukuju, ale ked mu uz platia tolke prachy, tak snad o nom nebudu rozsirovat "je nadejny, ale este si treba pockat...". Brock uz do UFC prisiel extremne (v USA) popularny, tak to vyuzivaju., no...tak ci onak by som chcel, aby ho niekto skaredo knockol...taku ultra mega brock-knock

Z ineho sudka:

citace:
UFC middleweight champion, Anderson Silva was recently interviewed by Brazilian cable channel SporTV. The TV show [Sensei SporTV], featuring Spider, will air on September 27, but the editors released a shocking exert from the interview with Silva, when the champion spoke on his retirement from MMA:

" I'll retire next year , I already gave my all. I don't need to prove anything for anyone and within one year I'll put my gloves aside."

Ana Hissa, the editor who contacted us with this breaking news, was emphatic, saying that Silva mentioned retirement several times. This was unimaginable for them because Silva is in the best stage of his career and is the king pin of UFC's 185 pounds division.

We where unable to reach the fighter to add more on this bombastic interview or to know if he'll leave MMA and move to Pro Boxing.

http://intheguard.tv/portal/?channel=2&section=1&action=1&id=288

Dufam, ze sa tak nestane, skoda ho...aj ked je umenie odist v pravy cas.
ygg

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2008 11:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lesnar není Kimbo, to souhlas.....ale já nevím, viděl jsem jeho prohraný zápas s Mirem a ten poslední, co vyhrál.....je velkej, silnej, relativně rychlej, nemá až tak špatnou fyzičku, ale mně přijde na MMA strašně nekomplexní. Úderově mizerný a co se týče sub technik na zemi, sám neumí nic a s Mirem obrana byla na houno.

Netvrdím, že je nějaká sračka, ale na to aby byl fakt TOP mu zatím ještě hodně chybí, a nevím, jestli se výše uvedené dovede v tomhle věku ještě naučit. A rozhodně si myslím, že ten humbuk okolo něj není odpovídající jeho kvalitám.

Ale třeba s Randym překvapí a já se pletu.
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2008 11:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
je velkej, silnej, relativně rychlej, nemá až tak špatnou fyzičku, ale mně přijde na MMA strašně nekomplexní

true

citace:
Úderově mizerný

No ani nie, ma strasnu vybusnost a silu, bomby v rukach ma, ved to vidno, o.i. tusim Herringovy zlomil licnu kost...este musit doladit techniku, ale boxing/GNP je jeho najvacsia zbran, kedze na submission to asi casto neutiahne:)

citace:
A rozhodně si myslím, že ten humbuk okolo něj není odpovídající jeho kvalitám.
No ved to nas snad v UFC ani neprekvapuje, nie? Ten humbug je sucastou marketingu a celeho toho sialenstva okolo.
ygg

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2008 11:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

On má ránu jak když kopne kůň....to ano...ale podle mne to je úderově takový druhý, možná trochu šikovnější, Sapp. Prostě to tam posílá a nejsem si moc jist, zda řeší kam a kdy:-)))). Nohy nemá vůbec, ani kopy, ani kolena. Osobně si myslím, že třeba Crocop v dobách své slávy by ho zřezal jak malého hajzla.

Nevím co s Randym....tam se bojím těch let ....ale Nog mu dá přes držku, tomu pevně věřím....pokud nebude "instruován" jinak.

Humbuk je v UFC pochopitelný, a stejně tak mě pochopitelně sere
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2008 11:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Nevím co s Randym....tam se bojím těch let

Ja ani nie, Randy bol od zaciatku kariery pristary a aha ho Ved este nedavno predvadzal skvele vykony, pocas zapasov so Sylviom aj Gonzagom to bol on, kto je atletickejsi, vytrvalejsi, sviznejsi...takze z tohoto hladiska no problem. problem je, ze randy je origos zapasnik a zapasit s lesnarom je zly napad...takze bude musiet vyuzit vsetko ine, co sa v mma nacil, boj v stoji aj submissions (lesnara si myslim neknockne).
V prospech Randyho hovori, ze je skuseny taktik,kym Lesnar ma priehladny plan - vybuchnut priamo dopredu a mlatit, kym sa da.
Bazzy

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2008 11:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
citace:
je velkej, silnej, relativně rychlej, nemá až tak špatnou fyzičku, ale mně přijde na MMA strašně nekomplexní

true

citace:
Úderově mizerný

No ani nie, ma strasnu vybusnost a silu, bomby v rukach ma, ved to vidno, o.i. tusim Herringovy zlomil licnu kost...este musit doladit techniku, ale boxing/GNP je jeho najvacsia zbran, kedze na submission to asi casto neutiahne:)

citace:
A rozhodně si myslím, že ten humbuk okolo něj není odpovídající jeho kvalitám.
No ved to nas snad v UFC ani neprekvapuje, nie? Ten humbug je sucastou marketingu a celeho toho sialenstva okolo.

presne tak souhlasim az na to ze je nekomplexni, je to tezka vaha kurva tezka vaha neni to zadnej spider ani GSP, na to jakou ma postavu se hybe hodne dobre si myslim, asi nikdy se tam nebude vznaset jako buakaw to je jasny:) kdyby zamakal na boxingu tak bude dobrej fakt konecne poradnej rizek. mohl by s heavy v UFC pekne zamichat, s tim NOGEM bych ho rad videl, ale toho prejede vlak a nic ho neboli

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: