|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Triton

|
Zaslal: pá říjen 31, 2008 12:06 pm Předmět: |
|
|
Už nikdy nejedu na Moravu pít slivovici.......
A co mi udělalo radost? Že jsem dopadl relativně nejlépe i mezi místními. _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
e4
(ban)

|
Zaslal: pá říjen 31, 2008 12:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
Zaslal: pá říjen 31, 2008 3:51 pm Předmět: |
|
|
| lucy napsal: | | MOOG napsal: | | malá černá bestie napsal: | | lucy napsal: | | malá černá bestie napsal: | | lucy napsal: | | malá černá bestie napsal: | | lucy napsal: | | malá černá bestie napsal: | | lucy napsal: | Sice se mi nic nepovedlo, ale obrovskou radost mi udelal uterni koncert Dana Landy v Brne byl to uzasny zazitek, ja toho chlapa vazne miluju a jeho nova deska bude opet luxusni dilo |
to samý mi už půl dne píše kamoška a básní o jeho úžasném zadku |
njn...nema chybu hodne me bavilo, jak si neodpustil obcasne stinovani, proste byl...... mnam |
no jo holá hlava |
nemuzu za to, ze mam na ne slabost |
strašnej magnet co ? |
no jo....nenadelas nic |
no ..a kor po třicítce |
Moje rec |
a ze jsem cekala, kdy se ozves |
koukám pokračování :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: pá říjen 31, 2008 4:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: pá říjen 31, 2008 11:14 pm Předmět: |
|
|
| Triton napsal: | Už nikdy nejedu na Moravu pít slivovici.......
A co mi udělalo radost? Že jsem dopadl relativně nejlépe i mezi místními. |
Blinkals? Pamatuj, že kdo neblinká, pije pod svoje možnosti
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: pá říjen 31, 2008 11:17 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | Triton napsal: | Už nikdy nejedu na Moravu pít slivovici.......
A co mi udělalo radost? Že jsem dopadl relativně nejlépe i mezi místními. |
Blinkals? Pamatuj, že kdo neblinká, pije pod svoje možnosti |
Hoši dnes ste mi dosť zlepšili náladu. Paráda.
YUD: Najbližšie to budem mať na pamäti
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
|
| nahoru |
|
 |
Juice2
|
Zaslal: so listopad 01, 2008 9:08 pm Předmět: |
|
|
Bolesti kycle polevuji :) Dnes jsem drepoval 100kg a nebolelo to vubec, vypada to, ze lecba se dari! _________________ Na starym stroji se nejlip cvici!
Mrtvej tah dobrej tah!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne listopad 02, 2008 6:05 pm Předmět: |
|
|
Mam radost z toho, ze jsem dnes odpoledne navstivil 3 DM v Brne za ucelem velkeho nakupu proteinovek a zrejme i velkeho prezrani se jimi, ale ve vsech jsem narazil jen na prazdnou krabicku, takze jsem jednak usetril a jednak jsem mel dnes standartni jidelnicek _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po listopad 03, 2008 3:09 pm Předmět: |
|
|
Přestěhovat se a zatím úspěšně uklízet tu spoušť po výbuchu bomby _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 03, 2008 3:10 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Přestěhovat se a zatím úspěšně uklízet tu spoušť po výbuchu bomby |
tak uz definitivne jo? Kasli na uklizeni a bez radeji do fitka :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po listopad 03, 2008 3:22 pm Předmět: |
|
|
Jo, už je to definitivní a není cesta zpět :-) Fitko bude až dovezou lednici, pak už to bude hotovo všechno. Zatím domácí fitko _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
milakowww

|
Zaslal: po listopad 03, 2008 3:35 pm Předmět: |
|
|
dnes jsem byl poprvé v nové práci.....taková ta normálka...fabrika..atd. no a celkem v poho čekal jsem to horší......noo šatna byla hrozná.
co mě ale pobavilo je to,jak je tam fabrika velká tak tam všichni jezdí na kolech...i já jsem se projel na oběd  ať jsem byl kdekoliv potkal jsem někoho na kole  .....připadal jsem si jak ve filmu Marečku,podejte mi pero
jo a jinak je dnes krásně takže super
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|