|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: po listopad 03, 2008 4:52 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Jo, už je to definitivní a není cesta zpět :-) Fitko bude až dovezou lednici, pak už to bude hotovo všechno. Zatím domácí fitko |
tak predpokladam, ze jako silovy trenink mas to stehovani a na aerobku zase pritelkyni _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Iron Lung Power

|
Zaslal: po listopad 03, 2008 6:44 pm Předmět: |
|
|
daymoon: Kde teraz bývaš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 03, 2008 8:01 pm Předmět: |
|
|
ILP: Sice nejsem Daymoon, ale dovolim si odpovedet za nej :) Daymoon se prestehoval z Prahy do jihomoravske metropole.
Jinak pred chvili mne udelalo radost, ze jsem objevil stary dil Simpsonu ze 7.rady, ktery jsem jeste nikdy v zivote nevidel a to jsem myslel, ze je znam vsechny nazpamet (kdo by to byl rekl, ze jako student VS budu mit takove starosti  ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po listopad 03, 2008 8:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bennito
|
Zaslal: po listopad 03, 2008 9:28 pm Předmět: |
|
|
Já mám radost vždy v pondělky, středy a pátky. To jsem totiž v posilovně (bear routine) na koleji a pokaždé si říkám, jak je skvělé mít posilovnu tři patra pod sebou, většinou sám pro sebe, s možností pouštět vlastní hudbu, vybavenou také boxovacími pytli a navíc za 250Kč na rok _________________ Svoboda, prosperita a seberealizace. Laissez-faire!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt listopad 06, 2008 12:13 pm Předmět: |
|
|
Na první pohled mi přišly nové MS Office 2007 jako blázinec. Na druhý pohled jako taková malá revoluce a teď tomu přicházím na chuť a dělá se mi s tím líp a líp _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Sobi
|
Zaslal: pá listopad 07, 2008 10:30 pm Předmět: |
|
|
| Bennito napsal: | Já mám radost vždy v pondělky, středy a pátky. To jsem totiž v posilovně (bear routine) na koleji a pokaždé si říkám, jak je skvělé mít posilovnu tři patra pod sebou, většinou sám pro sebe, s možností pouštět vlastní hudbu, vybavenou také boxovacími pytli a navíc za 250Kč na rok |
to je muj sen
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: pá listopad 07, 2008 10:41 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Na první pohled mi přišly nové MS Office 2007 jako blázinec. Na druhý pohled jako taková malá revoluce a teď tomu přicházím na chuť a dělá se mi s tím líp a líp |
Ty officy sou totálně na kokot. Zmatek nad zmatek. Všecko hledám půl hodiny a musím vynaložit o několik kliknutí víc, než dřív...
|
|
| nahoru |
|
 |
e4
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so listopad 08, 2008 11:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so listopad 08, 2008 11:51 am Předmět: |
|
|
| Mathaus napsal: | Povedlo se mi vcera snist vse co mi prislo pod ruku chipsy, tycinky (dvoje), 2 tabulky cokolady, popcorn, litr Pepsi, zmrzlinu, zakusky.... NEvim co me to popadlo, asi jsem tehotny |
a kdo je otec?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: so listopad 08, 2008 11:52 am Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Mathaus napsal: | Povedlo se mi vcera snist vse co mi prislo pod ruku chipsy, tycinky (dvoje), 2 tabulky cokolady, popcorn, litr Pepsi, zmrzlinu, zakusky.... NEvim co me to popadlo, asi jsem tehotny |
a kdo je otec? |
Bych taky rad vedel. Uz vis proc se nerad opijim do nemoty, pak mi unikaji podstatne veci ktere se stanou
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: so listopad 08, 2008 11:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|